fbpx

Wenkbrauwlift en vollere lippen? Jill blogt over haar ervaring met Acura Medisch Centrum

Acura Medisch Centrum is niet alleen een populaire keuze van veel BN’ers. Ook bekende vloggers, bloggers en influencers bezoeken regelmatig onze kliniek. Dit geldt ook voor Blogger Jill.

Lees meer over haar ervaring met Acura Medisch Centrum!

Injectables

We zijn terug bij Acura Medisch Centrum in Weert.
Dit keer ben ik terug gekomen voor mijn lippen omdat ik net iets meer volume wilde.
De eerste keer dat je besluit om lipfillers te nemen kan het zijn dat het na een paar maanden opgenomen is door je huid. Omdat het hyaluronzuur zich opneemt in de huid. Dit was bij mij ook het geval en daarom ben ik voor de tweede keer geweest en nu voor de derde keer terug bij Acura in Weert.

Zonder verdoving!?

De tweede keer was voor mij persoonlijk een fijnere ervaring dan de eerste keer. De eerste keer ben ik behandeld zonder verdoving en met een canule. Een canule is een botte naald met kleine openingen aan de zijkant die door de volledige lip gaat. Voornamelijk langs de liplijn gaat. Omdat ik toen geen verdoving had heb ik eigenlijk 2 weken pijn gehad aan mijn lip. Voornamelijk een stijf blauwe plekken gevoel. De tweede keer kreeg ik lekker een dikke laag speciaal voor Acura gemaakte verdovende crème.

Previous Post
Maximale score voor Acura Medisch Centrum in de Elsevier!
Next Post
Hoe beoordeelt u nu welke haarkliniek de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft?
Menu