fbpx

Uw ervaringen

Deel uw ervaring met ons

Gebruik het formulier (hieronder) of stuur ons uw persoonlijke ervaringsverslag per e-mail naar info@acuramedischcentrum.nl.

ervaring

Ervaringen delen

U kunt natuurlijk ook het onderstaande formulier gebruiken om ons rechtstreeks over uw ervaring te vertellen. Wij zullen uw verslag dan op onze website publiceren.

  Voornaam, Achternaam* (Achternaam wordt niet gepubliceerd)

  Mail* (wordt niet gepubliceerd)

  Telefoonnummer* (wordt niet gepubliceerd)

  Behandeling

  Uw recensie

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

   

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Ervaring

  Nou, ik moet zeggen. Vandaag, na 9 dagen na de operatie, ben ik al super tevreden. Rijbroek weg. Buik weg. Heupen boven. Ik heb alleen een blauwe plek op mijn rechterbeen. Er is nauwelijks zwelling. Ik had dit resultaat nooit verwacht na zo’n korte tijd. Zelfs mijn lymphdrenagena zegt dat ze nog nooit zo’n geweldig resultaat na zo’n paar dagen heeft gezien (ze heeft jaren als fysio bij de KÖ gewerkt). Maar ik zal verslag uitbrengen. Laten we het over de kliniek zelf hebben: ALLE DIENSTEN EN PASCAL ZIJN SUPER COMPETENT en erg aardig. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Het interview voor de operatie verliep soepel. Ik wilde ook mijn binnenbenen laten afzuigen. Pascal zei dat hij dacht dat het niet nodig was. Hij had ja kunnen zeggen, natuurlijk doen we het zoals jij het wilt. Zijn verklaring gaf me echter een goed gevoel dat ik in de juiste kliniek was.
  Binnenkort verslag van het eindresultaat ❤
  op 12.02.2018 per e-mail

  Monique O.

  Nadat ik mij al enkele jaren met het onderwerp “spleetoogleden” had beziggehouden, kwam ik in het begin van het jaar vrij toevallig in aanraking met de Acura Kliniek in Weert. Al bij het eerste telefonische contact kreeg ik een goed gevoel. Tijdens mijn consult met Dr. Yalvac, werden ook mijn overige angsten weggenomen. Al mijn vragen werden beantwoord en met behulp van een spiegel werd mij precies uitgelegd hoe de operatie zou verlopen. Op 2 juni 2017 was het zover. Iedereen heeft goed voor me gezorgd en me gekalmeerd. De verdovingsinjecties (een van mijn grootste angsten) en de procedure waren perfect. Ik voelde helemaal niets en er heerste een aangename, kalme sfeer in de operatiezaal. Ik werd steeds weer gevraagd of alles in orde was. Na de procedure, kreeg ik een koud kompres en koffie. Mijn dochter, die me vergezelde, werd naar me toe gebracht en ik kon daar een tijdje liggen en ontspannen. Ik kreeg een noodnummer mee naar huis waarop stond: “Als je je ergens zorgen over maakt, bel dan. Ik had helemaal geen pijn. Vandaag, vijf dagen later, was de afspraak voor hechtingen. Ik werd weer hartelijk en vriendelijk ontvangen. Toen ik 10 minuten later in de spiegel keek en mezelf voor het eerst zag zonder pleisters, hechtingen en vooral zonder hangende oogleden, was ik stomverbaasd. Pas vijf dagen en nu al een sensationeel resultaat. Ik ben dolgelukkig dat ik besloten heb deze stap te zetten en wil het hele team hartelijk bedanken.
  Ik kan dit geweldige team in Weert alleen maar aanraden aan iedereen die er over denkt.

  Hartelijk dank. !!!!!
  op 08.06.2017 per e-mail

  Anja H.

  Ik heb al vele jaren last van ernstige haaruitval op de bovenkant van mijn hoofd. Ik kon het heel goed verdoezelen met een speciaal poeder, maar het ging altijd gepaard met veel beperkingen. (Wind, regen, zwemmen, fietsen, etc.) Vorig jaar besloot ik een haartransplantatie te laten doen. Ik kreeg een paar aanbiedingen en had een paar adviesgesprekken. Bij toeval kwam ik de kliniek in Weert tegen op het internet. Ik stuurde hen enkele foto’s per e-mail en kreeg al snel een afspraak voor een consult en de door mij gewenste datum voor de haartransplantatie. Achteraf gezien, moet ik zeggen dat het een zware procedure was. Maar zelfs toen ik op de operatietafel lag, wist ik dat de beslissing juist was. Ik voelde me erg goed verzorgd, het was een ontspannen en rustige sfeer. Mijn grootste angst, lange tijd stil liggen, de ingreep duurde enkele uren, was vreemd genoeg heel draaglijk. Het team werkte rustig en zeer professioneel. Het bleek dat ze alleen haartransplantaties uitvoerden. Ik wil hen nogmaals prijzen. Als iemand besluit deze transplantatie te ondergaan, dan kan hij het beste een vakantie van drie weken plannen.
  Bij voorkeur in de winter, dan kun je jezelf helpen met hoeden. Ik heb mijn transplantatie net voor Kerstmis laten doen, wat me een paar vakantiedagen bespaarde, en vanaf maart kon ik weer capless gaan ? Vandaag, een half jaar na de transplantatie, ben ik ongelooflijk blij dat ik deze stap heb gezet. Ik denk dat veel te weinig vrouwen zich hiermee bezig houden. Wat mij betreft, ik kan alleen maar positieve dingen melden. En als ik de kliniek nu zou moeten beoordelen, kan ik alleen maar zeggen dat ik voor alles een dikke voldoende heb gekregen. Alles was precies goed. Vriendelijk, beleefd en echt bezorgd over het welzijn van hun patiënten.
  Hartelijk dank.
  Renate
  op 08.06.2017 per e-mail

  Renate S.

  Had een bovenooglid blepharoplasty 2 weken geleden. Het is ongelooflijk goed gelukt. De littekens zijn onzichtbaar. Dr. Wolff is echt een begenadigd arts, en zijn team is altijd uiterst vriendelijk en professioneel. Ik heb veel onderzoek gedaan en second opinions waren belangrijk voor me. Ik ben heel, heel blij met het resultaat.
  op 11.04.2017 per E-mail

  Agnes B.

  Ik ben op 11.01.2017 geopereerd aan mijn bovenoogleden door Drs. Pascal Duijsters.
  Twee maanden eerder had ik een consult om de procedure te bespreken. Ik voelde me meteen heel goed verzorgd. Al mijn vragen werden beantwoord.
  Op de dag van de operatie kreeg ik een kamer toegewezen en werd er een grappig kapje op mijn hoofd gezet. Na ongeveer 15 minuten, begon de operatie. Mijn oogleden werden verdoofd met een injectiespuit (vergelijkbaar met die van een tandarts). Ik heb niets gemerkt, helemaal niets, van de procedure. Tussendoor werd me steeds weer gevraagd hoe ik me voelde, of ik iets voelde, enz.
  Na ongeveer 35 minuten werd ik terug naar mijn kamer gebracht waar ik onmiddellijk koelcompressen kreeg. Na ongeveer 30 minuten kwam Drs. Pascal Duijsters weer langs en vroeg hoe ik me voelde. Daarna konden we naar huis. We kregen ook een noodnummer in geval van nood.
  Na de operatie had ik een beetje pijn. Na 2 uur slaap en veel koelen, ging het beter. De eerste drie dagen waren mijn ogen gezwollen en gekneusd. Daarna werd het elke dag beter.
  Na een week werden de hechtingen verwijderd. Maar ik zie er nog steeds een beetje beschadigd uit. Maar ik kan mijn ogen goed sluiten. En het resultaat is enorm, ondanks de lichte zwelling. Ik voel me al geweldig. Aangezien ik na het verwijderen van de hechtingen weer make-up mag dragen, ga ik ook al na 8 dagen weer aan het werk. Over drie maanden heb ik mijn laatste controle.
  Ik kan deze kliniek alleen maar aan iedereen aanraden. Je voelt meteen dat je in goede handen bent. Om nog maar te zwijgen over de prijs.
  Drs. Pascal Duijsters en zijn team zijn gewoon geweldig. Vijf sterren van mij*****
  op 19.01.2017 per e-mail

  Gabi D.

  (…) De redelijke prijs en de positieve commentaren verrasten me. Dus besloot ik een afspraak te maken voor een consult. Al de ontvangst door Annick, was uitzonderlijk vriendelijk. Het consult met Drs. Pascal Duijsters was zeer informatief en niet opdringerig. De operatie zelf was ook geen probleem. Ze praatten steeds weer tegen me om me af te leiden. Ik werd ook altijd gevraagd of alles in orde was. Na de operatie werd ik naar een rustkamer gebracht om uit te rusten en af te koelen. Mijn vrouw wachtte daar ook. Na een kopje koffie voor mij en thee voor mijn vrouw, kregen wij een zeer vriendelijk afscheid met enkele gedragsregels, niet zonder een noodnummer te hebben gekregen waaronder Drs. P. Duijsters ook ‘s nachts voor mij bereikbaar zou zijn geweest in geval van problemen. Afgezien van een zeer lichte pijn na de operatie, had ik geen problemen (kleine zwelling en een beetje blauw onder de huid). Ze belden ook om te kijken hoe het met me ging.
  Maar de hamer was het resultaat. Ondanks de nog kleine zwellingen, was het gewoon fantastisch, precies zoals ik het wilde. Ik kan deze kliniek en het team alleen maar aanbevelen, ik zou er altijd weer heen gaan.
  Hartelijk dank aan het hele team. Met jou, heb ik altijd het gevoel dat ik thuis kom.
  op 05.07.2016 per e-mail

  Heino S.

  Interventies & Behandelingen

  Vraag?

   Voornaam, Naam*

   Mail*

   Telefoonnummer*

   Behandeling

   Bericht*

   Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
   De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

   Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

   Menu