Borstvergroting met protheses

Behandeling: chirurgische ingreep met implantaten

Effect: borstvergroting

Borst­vergroting

met protheses

Voor veel vrouwen is het zelfvertrouwen, de positiviteit en de levenslust nauw verbonden met een optimaal, harmonieus geproportioneerd figuur. Veel vrouwen die eerder ontevreden waren over hun borsten en daardoor minder zelfvertrouwen hadden, konden hun levenshouding aanzienlijk verbeteren door borstvergroting (of borstverkleining).

De redenen voor borstoperaties zijn puur persoonlijk en de beslissing om borstvergroting te hebben is een grote stap, die u in detail met uw arts moet bespreken. Borstvergroting is afgestemd op uw persoonlijke behoeften, verwachtingen en wensen.

Als onderdeel van een niet-bindend eerste consult geven we u graag uitgebreide informatie over de processen bij borstoperaties.

U hebt gelijk om bepaalde verwachtingen te hebben voor deze operatie en wilt niet teleurgesteld worden. Het resultaat van een borstvergroting moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien en bij uw lichaam passen – dit is natuurlijk bijzonder belangrijk voor ons.

Goed om te weten: we gebruiken alleen de implantaten van de bekende Amerikaanse fabrikant Mentor, die met meer dan 35 jaar ervaring de langste ervaring heeft met de productie van borstimplantaten.

Prijsoverzicht

Sebbin Round "Sublimity"€ 2.995
Sebbin Round "Integrity"€ 3.650
Sebbin Anatomical€ 4.195
Mentor ronde implantaten (cohesie 1)€ 2.995
Mentor ronde implantaten (cohesief 2)€ 3.350
Mentor ronde implantaten (Mentor xtra)€ 3.650
Motiva® Round€ 2.995
Motiva® Ergonomix€ 3.650
Compressie BH's€ 225
Implantaat registratie€ 35
Meerkosten voor implantaatwissel€ 500

Algemene informatie

Borstvergroting met eigen vet
Bullhorn lip lift
Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu