fbpx

Borstvergroting Valkenswaard

Overweegt u een borstvergroting in Valkenswaard en omgeving? Het is geen geheim dat veel vrouwen wel iets aan hun borsten zouden willen laten veranderen. Vaak wordt gedacht dat de borsten niet in overeenstemming zijn met het lichaam. Wenst u vollere, stevigere borsten? Dan is een borstvergroting het overwegen waard.

Borstvergroting ervaring

Bij een borstvergroting wordt er een siliconen prothese onder uw eigen borsten geplaatst. Uw borsten zien er na de ingreep zowel voller als steviger uit. Geen vrouw is hetzelfde en iedere vrouw heeft eigen wensen en verwachtingen als een borstvergroting wordt overwogen. Om een natuurlijk resultaat te bereiken zijn de maat en de vorm van de prothese van groot belang. Ervaren plastisch chirurgen adviseren u over de beschikbare mogelijkheden. Zo kiest u samen voor een natuurlijk resultaat en een mooie vorm. Wilt u vooraf meer weten over hoe andere vrouwen een borstvergroting in Valkenswaard en omgeving ervaren? Online worden zowel reviews als ervaringsverhalen gedeeld. Het spreekt voor zich dat behandelaars en klinieken op hun website klantwaarderingen weergeven. Als voorbereiding op de ingreep en om te zien hoe anderen de behandelprocedure hebben ervaren kunt u ook meelezen op een borstenforum. Hier worden ervaringen gedeeld en foto’s getoond van het verloop van een herstelperiode.

Veilige borstvergroting in Valkenswaard en omgeving

Acura Medisch Centrum in Weert biedt medische zorg van constante hoogwaardige kwaliteit. Uw wensen staan centraal en samen met u streven onze plastisch chirurgen naar het gewenste eindresultaat. Dat betekent onder andere dat er bewust is gekozen voor de veilige siliconen protheses van Mentor. Mentor biedt een ruime keuze in borstprotheses waardoor rekening kan worden gehouden met zowel persoonlijke voorkeuren, gezondheid en anatomie. Uiteraard steeds met een natuurgetrouw resultaat voor ogen. De borstvergroting wordt toegepast in een daartoe geschikte operatiekamer, waarbij veiligheid voorop staat. Het is en blijft echter een chirurgische ingreep die onder narcose wordt toegepast. Medische ingrepen hebben altijd een zekere kans op complicaties en bijwerkingen. Om u te wijzen op de risico’s van een borstvergroting, wordt hier tijdens een intakegesprek uitgebreid aandacht aan besteed. Risico’s en complicaties van een borstvergroting zijn:

 • Littekens
 • Nabloedingen en bloeduitstortingen
 • Slechte wondgenezing en infecties
 • Pijnlijke borsten
 • Veranderd gevoel in de tepel(s)
 • Het rimpelen van de huid over de borstprotheses
 • Kapselvorming waardoor uw borsten hard aanvoelen

De meeste vrouwen die zich goed voorbereiden op een borstvergroting, maken een vlotte herstelperiode door zonder dat zich ernstige bijwerkingen voordoen. Om de kans op ongewenste bijwerkingen te verkleinen laat u een borstvergroting in de omgeving van Valkenswaard uitvoeren door een plastisch chirurg en kiest u voor het gebruik van FDA goedgekeurde protheses.

Aandachtspunten borstvergroting

Een borstvergroting is een ingrijpende chirurgische ingreep die bepaalde gevolgen met zich meebrengt. Het is vooraf goed om te kijken en rekening te houden met bepaalde aandachtspunten:

 • De levensduur van een borstprothese is nog vaak beperkt. Vraag daarom altijd aan een plastisch chirurg of en wanneer een prothese vervangen moet worden om klachten te voorkomen.
 • Implantaten kunnen alleen door middel van een nieuwe operatieve ingreep vervangen of verwijderd worden.
 • Uw eigen borsten veranderen.
 • Laat u een prothese verwijderen? Dan kunnen uw borsten een ander, slapper en gerimpeld, uiterlijk krijgen.
 • Borstprotheses geven een hele kleine, maar toch vergrote, kans op een zeldzame vorm van borstkanker. Het is van belang dat u uw borsten extra goed controleert.

De eerste resultaten zijn direct na de ingreep zichtbaar. Uw borsten zijn dan vaak wat gezwollen, waardoor een vertekenend beeld kan ontstaan. In de dagen en weken na de borstvergroting nemen de zwellingen en huidverkleuringen af. Hoe veilig de ingreep ook is, helemaal risicovrij is een borstvergroting niet. Voor de meeste vrouwen die een borstvergroting overwegen wegen de voordelen echter ruimschoots op tegen de eventuele risico’s. Om de kans op complicaties verder te verkleinen geeft de plastisch chirurg u na de ingreep een aantal leefregels mee. Volg deze instructies en adviezen op, het komt uw herstel ten goede.

Persoonlijk advies borstvergroting

Onderzoekt u de mogelijkheden om een borstvergroting in Valkenswaard of omgeving toe te laten passen? De plastisch chirurgen van Acura Medisch Centrum in Weert, 25 km van Valkenswaard, lichten de ingreep toe tijdens een gratis intakegesprek. De verschillende protheses vormen worden uitgebreid met u doorgenomen en de arts geeft een advies over het type prothese dat bij u past. Tijdens het gesprek is er voldoende tijd om vragen te stellen en bereikte borstvergroting resultaten te bekijken. Het intakegesprek is vrijblijvend. Meer weten of een afspraak maken? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495-729322.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu