Vasectomie

Behandeling: minimaal invasieve procedure

Effect: Sterilisatie

Vasectomie

Sterilisatie van mannen

Sterilisatie van mannen wordt ook wel vasectomie genoemd. Vasectomie is een veilige en betrouwbare vorm van anticonceptie.

Tijdens een vasectomie onderbreekt de chirurg de zaadleiders met als doel dat de zaadcellen het zaadvocht niet meer kunnen bereiken. Bij geslachtsgemeenschap zal alleen zaadvocht zonder zaadcellen vrijkomen, waardoor er geen bevruchting zal plaatsvinden.

Een vasectomie is een eenvoudige ingreep en heeft geen invloed op het seksueel functioneren en het gevoel bij het klaarkomen. Alles blijft hetzelfde, behalve dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenste zwangerschappen.

Goed om te weten
 1. Een vasectomie is een definitieve vorm van anticonceptie. Het is daarom alleen een goede keuze als je absoluut zeker weet dat je geen kinderen (meer) wilt.
 2. Je bent niet meteen onvruchtbaar na de ingreep! Er zitten nog levende zaadcellen in de zaadblaasjes en prostaat van voor de ingreep. Gebruikt u daarom nog voorbehoedsmiddelen tot uit de controle blijkt dat uw sperma geen levende zaadcellen meer bevat.

Prijsoverzicht

Vasectomie€400

Algemene informatie

Vaginale laxiteit
Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu