fbpx

Schaamlipcorrectie Valkenswaard

Overweegt u een schaamlipcorrectie in Valkenswaard of omgeving? Ongemakken die veroorzaakt worden door de schaamlippen zijn een onderwerp dat niet snel ter sprake wordt gebracht. De schaamlipcorrectie is echter een ingreep die steeds vaker wordt toegepast. Vrouwen die ontevreden zijn over de schaamlippen en die klachten ondervinden, kunnen met behulp van deze kleine ingreep uitstekend geholpen worden. Een schaamlipcorrectie in kan zowel om praktische als cosmetische redenen worden toegepast. Ervaart u lichamelijke of psychische ongemakken door de vorm of grootte van uw schaamlippen? Dan is een schaamlipcorrectie een goede oplossing.

Schaamlipcorrectie Valkenswaard.
Schaamlipcorrectie Valkenswaard.
Binnenste- en buitenste schaamlipcorrectie in Valkenswaard of omgeving

Met een chirurgische ingreep kunt u zowel de buitenste (grote) als binnenste (kleine) schaamlippen laten corrigeren. Een schaamlipcorrectie is een veelvuldig toegepaste ingreep, waarmee lichamelijke en psychische ongemakken opgelost worden. Ervaart u pijn of hinder tijdens het sporten, vrijen, paardrijden of het dragen van strakke kleding? Met een schaamlipcorrectie worden de schaamlippen verkleind en kunt u weer volop van het leven genieten. U hoeft zich niet langer ongelukkig te voelen en/of te schamen. De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum zijn discreet en bespreken uw klachten en verwachtingen tijdens een persoonlijk intakegesprek in de kliniek. Tijdens de ingreep wordt het overtollige weefsel en/of vet verwijderd. Dit gebeurt met behulp van een plaatselijke verdoving. U voelt of merkt niets van de ingreep. Ziet u erg op tegen de ingreep? Bespreek dan de mogelijkheden van volledige sedatie met de behandelend arts. De operatiewond wordt met oplosbaar hechtdraad gehecht. Kort na de schaamlipcorrectie kunt u naar huis. Van napijn is zelden sprake. Een goede hygiëne is voor het herstel belangrijk. Zo moet het behandelde gebied dagelijks meerdere malen gespoeld worden. Om zwellingen tegen te gaan, kunt u koelen. U ontvangt koel- en verzorgingsinstructies, voordat u de kliniek verlaat. Gedurende het hersteltraject zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden:

 • Uw schaamlippen kunnen gedurende een bepaalde periode gezwollen zijn. Het duurt gemiddeld 6 tot 10 weken, voordat de zwellingen helemaal zijn verdwenen.
 • Het littekengebied voelt hard aan. Met het verstrijken van de maanden na de schaamlipcorrectie, verdwijnt de hardheid en gaat de huid zachter aanvoelen.
 • Sporten en geslachtsgemeenschap worden de eerste 6 weken na de ingreep afgeraden.
 • Het duurt ongeveer 3 maanden voordat het eindresultaat wordt bereikt.
Kosten schaamlipcorrectie

Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Vaginale verjonging zonder operatie (Viveve-therapie)€ 2.500
Labiaplastiek€ 1.000
€ 795

Indien gewenst kan een schaamlipcorrectie gecombineerd worden met het corrigeren van een verhoogde Venusheuvel. Welke ingreep geschikt is voor uw situatie, kan tijdens een intakegesprek besproken en bekeken worden. Het verdient de aanbeveling om bij meerdere klinieken een prijsopgave voor een schaamlipcorrectie op te vragen. U zult bij het vergelijken van de tarieven zien dat Acura scherpe tarieven hanteert. Daarbij kunt u rekenen op ervaren artsen en uitstekende nazorg. Waarom de keuze voor een betaalbaar tarief? Een schaamlipcorrectie is een cosmetische ingreep die zelden voor vergoeding in aanmerking komt. Alleen als er sprake is van verminking, ziekte of een ongeval kan een verzekeraar een vergoeding toezeggen. Acura Medisch Centrum is in 2018 door Weekblad Elsevier verkozen tot Beste Kliniek van Nederland. Zowel de kwaliteit van de zorg, de hygiënische omstandigheden en de ervaring van de behandelend artsen is van hoog niveau. Overweegt u naar Turkije te reizen om een goedkope cosmetische ingreep te ondergaan? Als u de schaamlipcorrectie kosten voor reis en verblijf optelt bij de kosten voor behandeling, hoe is dan de prijs onder de streep? Aantrekkelijk lage tarieven voor cosmetische behandelingen in het buitenland zijn vaak aan het einde van de rit nauwelijks goedkoper dan een cosmetische ingreep in Nederland. Het grote verschil is dat u na een schaamlipcorrectie direct naar huis mag om in uw eigen omgeving te herstellen. De artsen en medewerkers van Acura Medisch Centrum spreken uw taal en u hoeft zich geen zorgen te maken over communicatie problemen.

Intakegesprek schaamlipcorrectie Valkenswaard of omgeving

Het intakegesprek vindt plaats bij de arts die de schaamlipcorrectie toepast. U kunt aangeven waar u zich aan stoort en wat u verwacht van de ingreep. Uw gezondheidstoestand en medische achtergrond worden besproken. Naar aanleiding van het gesprek wordt de ingreep nader toegelicht en geeft de arts aan wat u kunt verwachten. De schaamlipcorrectie is relatief een veilige ingreep, die net zoals elke andere chirurgische behandeling een zekere kans op complicaties heeft. De risico’s, complicaties en bijwerkingen worden toegelicht en de arts geeft aan hoe de herstelperiode doorgaans verloopt. Meer weten? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Vul het online contactformulier in of maak telefonisch een afspraak bij Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een schaamlipcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘schaamlipcorrectie Valkenswaard’ een consult inplannen voor een schaamlipcorrectie behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu