fbpx

Legal notice

Naam en adres van de arts:

Drs. Pascal Duijsters
Hoogstraat 15
6001 ET Weert
Niederlande

Tel.: (0031) 495 – 54 78 48
info@acuramedischcentrum.nl
www.acuraklinik.de
www.acuramedischcentrum.nl

Concept, ontwerp & programmering:

Praxismarketing

Docrelations GmbH
Agency for Practice Marketing & PR
Düsseldorf • Bayreuth

www.docrelations.de

Copyright externe Fotos:

istock.com
Foto-Schuss von junge schöne Frau ID:475185700 © CoffeeAndMilk
Schöne Frau mit make-up ID:479034278 © CoffeeAndMilk
Foto-Schuss von junge schöne Frau ID:481027328 © CoffeeAndMilk
Mit ihrer wunderschönen Gesäß ID:465435893 © g-stockstudio
Zwei Personen, umarmen einander ID:490860128 © CoffeeAndMilk
Kuscheln ID:504478210 © shironosov
Paar Küssen ID:504478244 © CoffeeAndMilk
Schöne Frau mit eleganten Frisur ID:908401224 © CoffeeAndMilk

elements.envato.com
Erfolgreicher männlicher Manager mit mobilen Tarifen zufrieden, telefoniert, trägt formellen Anzug © twenty20photos
Unterwäsche © twenty20photos
Frau in Unterwäsche © GeorgeRudy
Frau mit geschlossenen Augen im Bett © stockfilmstudio
Beine der Frauen in der Sauna © RossHelen

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud:

De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten volgens § 7 (1) van de Duitse Telemedia Wet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te bewaken of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip waarop een concrete schending van de wet bekend is geworden. Indien wij kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Copyright:

De door de exploitanten op deze pagina’s gecreëerde inhoud en werken zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant werd gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons daarvan in kennis te stellen. Als wij kennis krijgen van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links:

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het ogenblik van het linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Indien wij kennis krijgen van schendingen van de wet, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu