fbpx

Schaamlipcorrectie België

Overweegt u een schaamlipcorrectie in België? Veel vrouwen hebben last van hun schaamlippen. De binnenste schaamlippen kunnen bijvoorbeeld te groot of asymmetrisch gevormd zijn. Aangezien deze boven de buitenste schaamlippen uitsteken, kan dit flink pijn doen. Vooral bij het sporten en seksuele activiteiten, maar ook gewoon tijdens het fietsen. Veel vrouwen schamen zich ook voor de asymmetrie van hun schaamlippen. Gelukkig is dit met een schaamlipcorrectie eenvoudig te corrigeren.
Heeft u wel eens nagedacht om, net over de landsgrenzen heen, in België uw ingreep te laten uitvoeren? Een schaamlipcorrectie in België is in sommige gevallen scherper geprijsd dan in Nederland. Acura Medisch Centrum is echter vrijwel altijd scherper geprijsd dan de schaamlipcorrectie klinieken in België.

Schaamlipcorrectie België.
Schaamlipcorrectie België.
Uitstekende schaamlipcorrectie België?

Een schaamlipcorrectie is over het algemeen een kleine, relatief gemakkelijke ingreep die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Het opleidingsniveau in België is hoog en in diverse plaatsen, zoals Antwerpen, Leuven en Gent, worden dan ook vooraanstaande geneeskunde opleidingen aangeboden. In België worden daarnaast hoge eisen gesteld aan een plastisch chirurg. Zo moet een plastisch chirurg bijvoorbeeld bij de Orde van geneesheren, een organisatie die streng toeziet op het juist handelen van artsen, ingeschreven staan. In principe bent u er dus van verzekerd dat u in België in veilige handen bent.
Naast de hoogwaardige artsen, heeft België ook kwalitatief goede klinieken en ziekenhuizen waar u voor uw behandeling terecht kunt. Let op dat de geleverde service per kliniek, net als in Nederland, sterk kan verschillen. Enkele jaren geleden publiceerde het NRC een onderzoek over de verschillen tussen ziekenhuizen in Nederland en België, waaruit bleek dat Belgische ziekenhuizen in sommige gevallen beter scoren dan Nederlandse ziekenhuizen. Ook om die reden kiezen sommige Nederlanders voor een schaamlipcorrectie in België.

De beste aanbiedingen voor een schaamlipcorrectie in België

Alvorens u beslist om een schaamlipcorrectie België te laten uitvoeren, wordt aangeraden om tenminste bij twee verschillende klinieken een consult aan te vragen. In dit consult hoort u van de arts alle informatie die van belang is. Ook kunt u tijdens een consult vragen stellen, mocht er iets nog onduidelijk zijn. Nadat u tenminste bij twee klinieken op consult bent geweest, kunt u de informatie goed met elkaar vergelijken en een afgewogen keuze maken. Vergelijk de klinieken in België ook met Acura Medisch Centrum. Dankzij onze eerlijke prijzen en zeer goede kwaliteit, kiezen ook veel mensen uit België voor en behandeling in onze Nederlandse kliniek. Heeft u last van te grote schaamlippen en wenst u een schaamlip verkleining?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘schaamlipcorrectie België’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu