fbpx

Schaamlipcorrectie Venlo

Overweegt u een schaamlipcorrectie in Venlo of omgeving? Een onderwerp als schaamlipcorrectie in Venlo kan beladen aanvoelen. U praat niet graag over te grote schaamlippen of schaamlippen die ongemakken veroorzaken. U bent echter niet de enige met lichamelijke of psychische klachten als gevolg van lelijke of te grote schaamlippen. Een schaamlipcorrectie kan soms noodzakelijk zijn. De ingreep is vrij eenvoudig en biedt prima resultaten. Wilt u ook weer zonder ongemakken sporten en paardrijden? Schaamt u zich voor intieme contacten tijdens het vrijen? Op een schaamlipcorrectie rust al een tijdje geen taboe meer.

Schaamlipcorrectie Venlo.
Schaamlipcorrectie Venlo.
Verkleining en schaamlipcorrectie in Venlo of omgeving

Niet alle vrouwen met schaamlip klachten ervaren dezelfde ongemakken. Online zijn veel interessante schaamlipcorrectie ervaringen te vinden. De ingreep wordt zeer regelmatig uitgevoerd, maar wordt in tegenstelling tot andere cosmetische ingrepen minder vaak besproken. Met een relatief kleine ingreep worden uw problemen verholpen en kunt u weer ongehinderd sporten en van het leven genieten. Een labia correctie, zoals een schaamlipcorrectie ook wel wordt genoemd, bevat meerdere correctie mogelijkheden:

 • Binnenste schaamlipcorrectie in de omgeving van Venlo. Een verkleining van de labia minora is de meest toegepaste schaamlipcorrectie methode. Deze ingreep wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De arts verwijderd de overtollige huid en brengt de schaamlippen in model. Een verkleining van de binnenste schaamlippen wordt doorgaans ondergaan door vrouwen die ongemakken ervaren tijdens het sporten, vrijen of bij het dragen van strakkere kleding.
 • Buitenste schaamlipcorrectie in de omgeving van Venlo. Ook de buitenste schaamlippen, labia majora, kunnen te groot zijn. Het teveel aan huid wordt tijdens de ingreep weggehaald. Heeft u last van overtollig vetweefsel? Dit kan met behulp van liposuctie verwijderd worden.
 • Buitenste schaamlippen laten vergroten. Het vergroten van de schaamlippen wordt veel minder vaak gevraagd dan een schaamlipverkleining. De buitenste schaamlippen kunnen onder andere voller gemaakt worden met lichaamseigen vet. Hiervoor zijn zowel liposuctie als lipofilling van toepassing.

Welke schaamlipcorrectie bij u kan worden toegepast, bekijkt de arts tijdens het vrijblijvende intakegesprek.

Labia correctie in Venlo of omgeving

Een schaamlipcorrectie van zowel de binnenste als buitenste schaamlippen is een relatief eenvoudige chirurgische ingreep. De schaamlipcorrectie wordt vaak uitgevoerd, waarbij een plaatselijke verdoving het meeste wordt toegepast. Het voordeel van een plaatselijke verdoving is dat u snel na de ingreep de kliniek kunt verlaten. Voor aanvang van de schaamlipcorrectie wordt de huid die verwijderd moet worden eerst afgetekend. Wanneer de verdoving is ingewerkt, wordt de overtollige huid verwijderd. U maakt de ingreep bewust mee. Als u dat prettig vindt vertelt de arts wat er gebeurd, zodat u vlot door de schaamlipcorrectie wordt begeleid. Naast het dichtbranden van de wondjes, wordt oplosbaar hechtdraad gebruikt om te hechten. Kort na de ingreep zijn uw schaamlippen licht gezwollen en kunt u een beurs gevoel ervaren. Het duurt enkele weken voordat de zwellingen volledig zijn verdwenen. U kunt de zwellingen tegengaan door voldoende te koelen. Hoe u precies koelt, wordt geïnstrueerd door de behandelend arts. Bij een vlotte wondgenezing duurt het gemiddeld 6 tot 12 maanden voordat de littekens vrijwel onzichtbaar zijn geworden. Waar het litteken kort na de schaamlipcorrectie stug en hard aan kan voelen, verbetert dat sterk in de maanden na de ingreep. Uiteindelijk verdwijnt de hardheid volledig en voelt het litteken zacht aan.

Nazorg schaamlipcorrectie behandeling

Al tijdens het eerste intakegesprek bij Acura Medisch Centrum ontvangt u tips en adviezen voor na de ingreep. Om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden is het belangrijk om deze instructies zowel voor, tijdens als na de schaamlipcorrectie op te volgen. De eerste dagen na de ingreep doet u het bij voorkeur wat rustig aan, waarbij u wel blijft bewegen. Voor een vlotte genezing en om de kans op infecties te beperken, is het schoonhouden van de wond belangrijk. Spoel de wond daarom minimaal twee keer per dag met lauw water. Let op dat er niet te veel druk op het water staat. Droog daarna de schaamstreek droog door voorzichtig te deppen. Neem voldoende tijd om het behandelde gebied te koelen en vermijd tillen, drukken en persen. Spanning op de wonden dient beperkt te worden. De meeste vrouwen kunnen een week na de ingreep terug aan het werk. Sporten, fietsen, paardrijden en seksuele contacten worden tot 5 weken na de schaamlipcorrectie afgeraden.

Mogelijkheden schaamlipcorrectie

Wellicht staat u niet te springen bij het idee een arts te raadplegen en daar over de grootte en vorm van uw schaamlippen te praten. Toch is een schaamlipcorrectie een ingreep die uitstekende resultaten biedt. Acura Medisch Centrum ontvangt u graag in de vertrouwde omgeving van de moderne privé kliniek in Weert. De behandelend arts neemt alle tijd voor een intakegesprek en legt u de verschillende behandelmogelijkheden graag toe.

Gratis en vrijblijvend een schaamlipcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘schaamlipcorrectie Venlo’ een consult inplannen voor een schaamlipcorrectie behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu