fbpx

Schaamlipcorrectie Eindhoven

Overweegt u een schaamlipcorrectie in Eindhoven of omgeving? Wist u dat veel vrouwen zich storen aan de vorm of grootte van de schaamlippen? Het komt geregeld voor dat de binnenste schaamlippen ver uitsteken en daarbij psychische en lichamelijke ongemakken veroorzaken. Een schaamlipcorrectie in de omgeving van Eindhoven is een ingreep die niet zomaar besproken wordt, maar die wel een uitstekende oplossing biedt. Zowel schaamtegevoelens als pijnlijke ongemakken worden met een schaamlipcorrectie verholpen.

Schaamlipcorrectie Eindhoven.
Schaamlipcorrectie Eindhoven.
Geen verwijzing nodig voor schaamlipcorrectie in Eindhoven of omgeving

Voelt u zich tijdens intieme contacten onzeker over de grootte van uw schaamlippen? Kunt u niet pijnvrij fietsen of paardrijden? Het is niet nodig om voor deze ongemakken een verwijzing bij de huisarts te halen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bij een ervaren arts van Acura Medisch Centrum worden uw klachten besproken. De arts kan aan de hand van uw klachten en wensen een behandeling bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw huidige gezondheid en eventuele medische achtergrond. De mogelijkheden, risico’s en te verwachten resultaten worden tijdens het gesprek uitgebreid toegelicht. Als een schaamlipcorrectie wordt geadviseerd kunt u een afspraak inplannen voor de ingreep. Hierbij heeft u nog voldoende tijd om uzelf optimaal voor te bereiden op de schaamlipcorrectie in Eindhoven of omgeving. Er zijn een aantal aandachtspunten waar u voor de schaamlipcorrectie rekening mee kunt houden:

 • Rokers dienen minimaal zes weken voorafgaand aan de ingreep te stoppen met roken. Dit houdt u vol tot zeker zes weken na de ingreep. Roken heeft een negatieve invloed op de wondgenezing en vergroot de kans op (na)bloedingen.
 • Het gebruik van medicatie kan voor en na een operatie volgens een ander doseerschema gebeuren. Met name het gebruik van bloedverdunnende middelen en aspirine zal anders zijn. Dit wordt tijdens het intakegesprek met u doorgenomen.
 • Zorg voor vervoer naar huis. Na de schaamlipcorrectie mag u niet zelfstandig naar huis rijden.

Wilt u weten wat u van de herstelperiode kunt verwachten? Lees dan ervaringsverhalen van vrouwen die een schaamlipcorrectie hebben ondergaan. Tegenwoordig vindt u online een schat aan blogs, vlogs en reportages die ervaringen met een schaamlipcorrectie bespreken.

Binnenste- en buitenste schaamlipcorrectie

Voor de ingreep wordt het teveel aan huid afgetekend. Zo weet de arts wat er tijdens de schaamlipcorrectie aan huid verwijderd moet worden en verloopt de ingreep zelf vlot. Bij een schaamlipverkleining wordt het behandelgebied met enkele injecties plaatselijk verdoofd. Daarna wordt het overtollige weefsel weggesneden. Nadat dit is gebeurd worden de bloedvaatjes dichtgeschroeid. De wondjes worden vervolgens met oplosbaar hechtdraad gehecht. De ingreep duurt meestal niet langer dan een uur. Als het na de schaamlipcorrectie goed gaat, geeft de arts u toestemming om de kliniek te verlaten. Na de schaamlipcorrectie in Eindhoven volgt u de tips en adviezen van de specialist op.

 • Draag een stevige onderbroek met een maandverband. U kunt nog wat nabloeden. Verschoon het maandverband regelmatig om infecties te voorkomen.
 • Om napijn te vermijden kunt u paracetamol gebruiken.
 • Zitten en toilet bezoek kunnen de eerste week na de ingreep pijnlijk zijn. Geadviseerd wordt om na het plassen de wond schoon te spoelen. Dit vermindert de eventuele pijnklachten.
 • De eerste twee tot zes weken na de schaamlipcorrectie worden zware lichamelijke inspanning afgeraden. Denk hierbij onder meer aan sporten, fietsen en vrijen.
 • Lichte werkzaamheden en dagelijkse activiteiten kunt u na een week hervatten.
 • Na enkele dagen kunt uw normale werkzaamheden hervatten, als de arts hiervoor toestemming geeft.
Schaamlipcorrectie in Eindhoven risico’s

De schaamlipcorrectie is een veilige ingreep die regelmatig wordt uitgevoerd. Net zoals bij andere ingrepen zijn er risico’s die de operatie kunnen beïnvloeden. De ervaren arts streeft naar een optimaal resultaat en doet er alles aan om de risico’s en complicaties tot een minimum te beperken. Specifieke bijwerkingen van een schaamlipcorrectie zijn onder meer:

 • Het opengaan van de wond. Dit gebeurt op het moment dat er te veel spanning op de wond en hechtingen staat. Ook als er sprake is van een ontsteking of infectie kan de wond open gaan. Dit heeft een vertraagde wondgenezing tot gevolg. De wond zal genezen, maar dit kan langer duren. Het is een bekend gegeven dat rooksters meer kans hebben op deze complicatie. Stop daarom tijdig met roken.
 • Opvallende asymmetrische resultaten. Vooropgesteld dat uw schaamlippen sowieso niet symmetrisch zijn, kan met een schaamlipcorrectie de asymmetrie extra opvallen. De arts bespreekt dit met u tijdens het intakegesprek.

Acura Medisch Centrum nodigt u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek met betrekking tot de schaamlipcorrectie die u overweegt. De ingreep wordt doorgenomen en uw vragen worden beantwoord. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Vaginale verjonging zonder operatie (Viveve-therapie)€ 2.500
Labiaplastiek€ 1.000
€ 795

Acura Medisch Centrum staat bekend om de scherpe schaamlipcorrectie prijzen.

Gratis en vrijblijvend een schaamlipcorrectie consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘schaamlipcorrectie Eindhoven’ een consult inplannen voor een schaamlipcorrectie behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu