fbpx

Schaamlipcorrectie goedkoop

Als u te grote, onregelmatige of asymmetrisch gevormde schaamlippen heeft, kan een schaamlipcorrectie een goede oplossing zijn. Op het internet zijn veel verschillende aanbieders te vinden van een goedkope schaamlipcorrectie. Het zou goed kunnen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welke klinieken bieden daadwerkelijk een schaamlipcorrectie goedkoop aan, tegen goede kwaliteit?

Schaamlipcorrectie goedkoop.
Schaamlipcorrectie goedkoop.
Schaamlipcorrectie goedkoop: betrouwbaar of niet?

Een schaamlipcorrectie betreft altijd een medische ingreep. Deze ingreep vindt onder lokale verdoving plaats, is relatief eenvoudig en duurt ongeveer een tot anderhalf uur. Vergeleken met andere cosmetische ingrepen, is een schaamlipcorrectie hierdoor een relatief goedkope behandeling. Toch blijft 795 tot 1.500 euro een behoorlijk bedrag voor veel mensen en het is begrijpelijk dat u nooit te veel wilt betalen. Om die reden kan een schaamlipcorrectie goedkoop of goedkope schaamlipcorrectie een zeer aantrekkelijke oplossing zijn. U dient echter wel altijd goed de kleine lettertjes na te lezen, omdat niet altijd alle kosten in de prijs zijn inbegrepen. Uiteindelijk kunt u dan toch nog veel geld kwijt zijn aan een, in eerste instantie ‘goedkope’, schaamlipcorrectie. Bij Acura Medisch Centrum hebben we een vaste prijs voor deze behandeling, namelijk 795 euro.

Kies voor de beste prijs kwaliteit verhouding

Overweegt u een behandeling, dan is een eerste consult altijd de eerste stap die u moet zetten. Het wordt vaak aangeraden om bij tenminste twee klinieken een consult aan te vragen, zodat u de kans op een goede kliniek in combinatie met een goedkope schaamlipcorrectie vergroot. Een consult bij Acura Medisch Centrum is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult krijgt u alle informatie over de behandeling die u nodig heeft. U heeft ook tijdens dit gesprek de mogelijkheid om de arts vragen te stellen. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat de ingreep precies inhoudt en of het resultaat dat u voor ogen heeft, mogelijk is. Tijdens het gesprek verneemt u welke behandelmethode voor u het beste resultaat zal opleveren en welke prijs daarbij hoort. Na een eerste consult kunt u dan beoordelen of een goedkope schaamlipcorrectie bij u past, of dat u toch liever een wat duurdere behandeling wilt.

Kwaliteit als hoogste prioriteit

Over het algemeen is een schaamlipcorrectie een operatie met weinig risico’s. Toch zijn er een aantal complicaties die mogelijk kunnen optreden:

 • Het uiteindelijke resultaat kan tegenvallen. Als u onrealistische verwachtingen had of de operatie niet goed gelukt is, kan dit voorkomen.
 • De wond is per ongeluk open gegaan, waardoor de vorm van de schaamlippen onbedoeld verandert.
 • Een restzwelling kan optreden, of delen van de schaamlippen kunnen verharden. Na verloop van tijd zal dit wegtrekken, maar houd er rekening mee dat dit weken tot maximaal een aantal maanden kan duren.
 • Een allergische reactie kan optreden, hoewel dit erg zeldzaam is.
De beste kwaliteit in combinatie met een goedkope schaamlipcorrectie

De verschillende methodes die door tal van klinieken worden aangeboden, maken het moeilijk de behandelingen goed met elkaar te vergelijken. Daarnaast rust er vaak nog een taboe op de ingreep. U zult bijvoorbeeld niet snel aan andere vrouwen vragen of zij ook een schaamlipcorrectie hebben gehad, wat hun ervaringen zijn en wat zij hebben betaald voor de ingreep. Dit maakt het mogelijk lastiger om goed te kunnen inschatten of een aanbieding voor een goedkope schaamlipcorrectie echt betrouwbaar is.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘schaamlipcorrectie België’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu