fbpx

Goedkope borstvergroting

Bent u op zoek naar een goedkope borstvergroting? De hoge prijzen die cosmetische behandelingen kenmerken, zijn soms aanleiding om van de gewenste ingreep af te zien. Vrouwen die al jaren dromen van een borstvergroting, worden geconfronteerd met kostbare behandelmogelijkheden zonder dat daar een kostenvergoeding tegenover staat. Een kwalitatief hoogwaardige borstvergroting hoeft echter niet duur te zijn. Vaak is het even zoeken, maar ook ervaren cosmetisch artsen en gerenommeerde klinieken als Acura Medisch Centrum bieden een betaalbare en relatief goedkope borstvergroting aan.

Goedkope borstvergroting.
Goedkope borstvergroting.
Prijs-kwaliteit goedkope borstvergroting

Wanneer u online zoekt naar een goedkope behandeling, is het belangrijk om te controleren wat de daadwerkelijke prijs is die u voor de ingreep betaalt. Het gebeurt vaak dat er met goedkope prijzen aanbiedingen worden geadverteerd. Vraagt u vervolgens een offerte op, dan blijkt de totaalprijs toch een stuk hoger te zijn. Aandachtig vergelijken en controleren kan wel degelijk een prima prijs-kwaliteit opleveren. Goedkoop hoeft geen duurkoop te zijn, maar de duurste borstvergroting is daarentegen geen garantie voor het beste of mooiste resultaat. Geadviseerd wordt om de mogelijkheden met elkaar te vergelijken en borstvergroting reviews en beoordelingen van andere vrouwen te lezen. De ingreep wordt al jaren met succes toegepast en het aantal ervaringsverhalen dat online wordt gedeeld is groot.

Niet naar het buitenland voor een goedkope borstvergroting

In uw zoektocht naar een betaalbare borstvergroting, ziet u online waarschijnlijk zowel aanbiedingen van binnen- als buitenlandse klinieken. Veel goedkope aanbiedingen worden met name door buitenlandse klinieken gedaan. Waar het vroeger ongebruikelijk was, reizen tegenwoordig mannen en vrouwen van over de hele wereld naar buitenlandse klinieken om de gewenste cosmetische of medische behandeling toe te laten passen. Buitenlandse ziekenhuizen en klinieken kunnen goedkope borstvergrotingen aanbieden, omdat ze vaak lagere maandlasten en personeelskosten hebben in vergelijking met Nederlandse klinieken. Hoe aantrekkelijk een goedkoop geprijsde borstvergroting in het buitenland ook lijkt, besteed aandacht aan de bijkomende kosten en eventuele risico’s. Zo blijven de kosten meestal niet beperkt tot alleen het behandelbedrag. U moet naar het buitenland reizen en een aantal dagen ter plaatse verblijven. Reis- en verblijfkosten drukken een stempel op de goedkope behandeling. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar zaken als het consult, nazorg en controles. Is er terug in Nederland een aanspreekpunt of bent u aangewezen op de welwillendheid van uw huisarts of cosmetisch arts in het plaatselijk ziekenhuis? Met de bijkomende kosten voor reis en verblijf in uw achterhoofd, kunt u zoeken naar een betaalbare borstvergroting in Nederland. Bij het optellen van alle kosten blijkt verrassend genoeg dat de ingreep in Nederland in totaliteit nauwelijks meer kost dan in het buitenland. U heeft in Nederland ook geen problemen met communicatie en bent niet aangewezen op de diensten van een vertaler of tolk.

Kosten van een betaalbare borstvergroting

Een borstvergroting is een persoonlijke, cosmetische ingreep die op verschillende manieren gedaan kan worden. Het meest bekend is de borstvergroting waarbij siliconen protheses geïmplanteerd worden. Protheses zijn rond of druppelvormig en worden vóór of achter de borstspier geplaatst. Afhankelijk van uw verwachting kunt u voor uiteenlopende cupmaten kiezen. De ingreep wordt onder sedatie uitgevoerd en duurt 1 tot 1,5 uur. Het herstel verloopt bij de meeste vrouwen probleemloos. Als gevolg van de gemaakte incisies houdt u minimale littekens over aan de ingreep. Het duurt minimaal één jaar voordat het littekenweefsel tot rust komt. Naarmate de tijd verstrijkt nemen de littekens de kleur van de omliggende huid steeds meer aan en vallen later nog nauwelijks op. Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting met protheses als volgt:

Sebbin Round "Sublimity"€ 2.995
Sebbin Round "Integrity"€ 3.650
Sebbin Anatomical€ 4.195
Ronde implantaten (cohesie 1)€ 2.995
Ronde implantaten (cohesief 2)€ 3.350
Ronde implantaten (xtra)€ 3.650
Motiva® Round of Motiva® Ergonomix€ 3.650
Compressie BH's€ 225
Implantaat registratie€ 35
Meerkosten voor implantaatwissel€ 500

Een andere behandelmogelijkheid is een combinatie van liposuctie en borstvergroting lipofilling. Een borstvergroting met lichaamseigen vet is minder ingrijpend dan het laten plaatsen van protheses. Met lichaamseigen vet is een beperkte vergroting mogelijk. Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting met eigen vet als volgt:

Borstvergroting met eigen vet incl. liposuctie (één zone)€ 2.995
Tweede extra zone liposuctie€ 695
Liposuctie van drie of meer zones€ 595

Hoeveel een borstvergroting in uw situatie kost is van diverse factoren afhankelijk. Zo is niet alleen de behandeltechniek van invloed, maar spelen ook uw wensen en verwachtingen een rol.

Resultaten borstvergroting

U overweegt een borstvergroting, omdat u niet tevreden bent met de vorm of grootte van uw borsten. Afhankelijk van uw verwachting en de behandeltechniek ziet u direct na de ingreep dat uw borsten groter zijn dan voorheen. Door de ingreep is de borststreek gezwollen en kunnen tijdelijke huidverkleuringen ontstaan. Het duurt een aantal weken voordat de zwellingen volledig zijn verdwenen. Naast zwellingen en verkleuringen kan het gevoel in zowel de borsten als tepels tijdelijk anders zijn. Bij de meeste vrouwen herstelt het gevoel zich vanzelf, een enkele keer is de (on)gevoeligheid blijvend. Het merendeel van de vrouwen dat een borstvergroting ondergaat, is achteraf tevreden met bereikte resultaten en heeft als gevolg daarvan meer zelfvertrouwen.

Behandelmogelijkheden vergelijken

Het onderzoeken en vergelijken van de borstvergroting kosten en mogelijkheden van een borstvergroting geeft inzicht in het behandeltraject. Een borstvergroting is een chirurgische ingreep die helaas niet voor iedere vrouw uitkomst biedt. De ingreep wordt door een consult voorafgegaan. De arts vraagt hierbij naar uw gezondheid en medische achtergrond. Heeft u in het verleden eerder een operatie ondergaan? Gebruikt u medicijnen? Heeft u een chronische aandoening die van invloed kan zijn op de resultaten van een borstvergroting? Maak dit bespreekbaar tijdens het consult. Een gedegen voorbereiding kan van invloed zijn op zowel de behandelmogelijkheden als de resultaten van een borstvergroting.

Offerte betaalbare borstvergroting

Acura Medisch Centrum biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Jaarlijks worden door de ervaren cosmetisch artsen honderden borstcorrecties met succes toegepast. Tijdens een gratis consult laat de arts u voorbeelden zien van ingrepen die ter plaatse zijn gedaan. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de verwachting die u van de ingreep heeft. De arts streeft naar een natuurlijk resultaat, al bepaalt u uiteindelijk zelf de cupmaat. Het is mogelijk om de Mentor protheses die gebruikt worden te zien en aan te raken. Ook worden de verschillen tussen een ronde en druppelvormige prothese toegelicht. U ontvangt een behandelplan met daarbij een overzichtelijke prijsofferte. Direct een afspraak maken voor een consult? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495-431711. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Goedkope borstvergroting – FAQ

1. Worden de kosten vergoed?
In de meeste gevallen vergoed uw zorgverzekeraar de kosten van een borstvergroting niet. De basisverzekering vergoed de ingreep als een of beide borsten zijn geamputeerd. In geval van asymmetrie met een verschil van minimaal 2 cupmaten worden bepaalde kosten vaak vergoed.

2. Is een borstvergroting in Turkije goedkoper?
Cosmetische behandelingen worden in Turkije soms goedkoper aangeboden. Het verschil in de kostprijs is een gevolg van onder andere de lagere kosten voor personeel en vaste lasten. Moet u een aantal keer naar Turkije reizen, vergeet dan niet de reis- en verblijfkosten bij het behandeltarief op te tellen.

3. Hoelang gaan borstprotheses mee?
De Mentor protheses die Acura Medisch Centrum gebruikt, zijn veilig en de structuur voorkomt eventuele lekkages. In principe gaan de protheses levenslang mee. Verlies van huidelasticiteit kan ervoor zorgen dat de protheses zichtbaar worden, waardoor vervangen wenselijk is. Dit verschilt per situatie. U heeft minimaal 10 tot 15 jaar plezier van de protheses.

4. Welk type protheses wordt gebruikt?
Acura Medisch Centrum werkt met de protheses van Mentor. Hierin worden ronde en druppelvormige protheses onderscheiden. Tijdens het consult wordt een type prothese voorgesteld waarvan de arts vindt dat het beste bij u past.

5. Laat een goedkope borstvergroting littekens achter?
Afhankelijk van de techniek houdt u kleine littekens over aan de ingreep. De incisies worden zoveel mogelijk in natuurlijke huidplooien aangebracht, waar ze achteraf nauwelijks zichtbaar zijn. Vers littekenweefsel heeft minimaal een jaar nodig om tot rust te komen. De kleur zal van vuurrood langzaam maar zeker vervagen en minder intens worden.

6. Hoelang duurt een borstvergroting?
Het implanteren van protheses duurt 1 tot 1,5 uur. Lipofilling duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van het aantal plaatsen waar vet wordt weggezogen.

7. Is een goedkope borstvergroting veilig?
Doe onderzoek naar de kliniek en de ervaring van een cosmetisch arts. Een goedkope borstvergroting hoeft niet van minderwaardige kwaliteit te zijn. Net zoals dat de duurste ingreep niet automatisch de mooiste resultaten geeft. Lees reviews om te zien hoe anderen de ingreep ervaren hebben.

8. Heb ik garantie op een goedkope borstvergroting?
Mentor protheses hebben langdurige garantie. In geval van beschadigingen en/of scheuren worden de protheses vervangen. De garantie voorwaarden ontvangt u tijdens het consult. Om aanspraak te maken op de garantie is het belangrijk om de protheses te laten registreren. Dit registreren wordt door de cosmetisch arts gedaan.

9. Kan een goedkope prothese lekken?
Kies niet zomaar voor een aanbieding. Wanneer een aanbieding te mooi om waar lijkt te zijn, is dat meestal ook het geval. De prijs-kwaliteitverhouding van Acura Medisch Centrum behoort tot de beste van Nederland. Bespaar niet op uw gezondheid. Met Mentor protheses bent u zeker van een veilig en goedgekeurd implantaat.

10. Is het voordelig om een borstvergroting in termijnen te betalen?
Wanneer u een lening of krediet afsluit, brengt de kredietmaatschappij kosten in rekening. Naast rentekosten zijn dit vaak ook administratieve kosten. Rente en andere kosten zijn bijkomend en dus extra.

11. Ik heb een goedkope groepsaanbieding gezien. Kan ik hier zonder problemen gebruik van maken?
Cosmetische behandelingen die via een groepskorting worden aangeboden, hoeven niet van slechte kwaliteit te zijn. Lees wie de aanbieding doet en wat de ingreep precies inhoudt. Welke techniek wordt toegepast? Hoe is de ervaring van de cosmetisch arts? Laat uw vragen beantwoorden en ga kijken hoe een kliniek is ingericht.

12. Is een goedkope borstvergroting in het buitenland veilig?
Op zich is een borstvergroting een veilige ingreep. Het is een medische behandeling waar een zeker risico aan verbonden zit. Kies voor een kliniek met een goede reputatie. Nog belangrijker is de ervaring van de cosmetisch arts. Vraag naar de mate waarin iemand ervaren is en of hier voorbeelden van beschikbaar zijn.

13. Word ik in de kliniek opgenomen?
Nee, zowel het implanteren van protheses als het vergroten van de borsten met lipofilling vindt plaats op poliklinische basis. Voordat u uit de kliniek ontslagen wordt, neemt de arts de herstelperiode met u door. U krijgt verzorgingsinstructies om het herstel te bespoedigen. Eventueel worden ontstekingsremmers of een antibiotica kuur voorgeschreven om infecties te voorkomen.

14. Hoelang moet ik een sportbeha dragen?
De eerste weken draagt u de sportbeha 24 uur per dag. Na een aantal weken mag de beha ’s nachts uitblijven. De naadloze sportbeha zorgt voor extra ondersteuning. Draag de beha zolang de arts dit aangeeft.

15. Kan ik direct het resultaat zien?
Na de ingreep zijn de borsten aanmerkelijk groter. Dit is niet het definitieve resultaat. Door de ingreep ontstaan zwellingen en blauwe plekken. Deze trekken vanzelf weg. Het eindresultaat kan na 3 tot 5 maanden beoordeeld worden.

16. Blijft het gevoel in mijn borsten behouden?
Vlak na de ingreep kan het gevoel in uw borsten en tepels anders zijn dan voorheen. Zowel overgevoeligheid als een afname van het gevoel doen zich voor. Het veranderde gevoel is meestal tijdelijk. Na verloop van tijd keert het normale gevoel terug. In uitzonderlijke gevallen is het gevoel blijvend anders.

17. Wat zijn de bijkomende kosten van een goedkope borstvergroting?
De samenstelling van de behandeltarieven varieert. Bijkomende kosten worden in rekening gebracht voor onder meer het consult, controles en nazorg. Veel klinieken, waaronder Acura Medisch Centrum, geven u vooraf een compleet overzicht van de kostprijs. U weet vooraf wat de totale kostprijs van een borstvergroting is, zodat u naderhand niet met extra kosten geconfronteerd wordt.

18. Kan ik korting krijgen op een borstvergroting?
Het staat u vrij om tijdens het consult bij een cosmetisch arts vragen te stellen. Vragen naar korting is daarbij een mogelijkheid. Wordt korting geboden? Vraag dan naar de voorwaarden die van toepassing zijn.

19. Waar kan ik terecht in geval van bijwerkingen?
Na de ingreep kunt u 24/7 terecht op het contactnummer dat u krijgt, voordat u de kliniek verlaat. Twijfel niet bij klachten. Neem dan altijd direct contact op.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu