fbpx

Borstvergroting Breda

Overweegt u een borstvergroting in Breda en omgeving? De borstvergroting is een van de meest besproken en populairste cosmetische ingrepen. Veel vrouwen zijn onzeker en ontevreden met de vorm van hun borsten. Niet iedere vrouw is van nature gezegend met een volle boezem, daarnaast kunnen gewichtsverlies of een zwangerschappen de vorm en grote van uw borsten beïnvloeden. Voelt u zich onzeker over uw borsten? Een borstvergroting in Breda en omgeving verbeterd niet alleen uw lichaamscontouren, maar ook uw zelfvertrouwen.

Borstvergroting met prothesen

De meest bekende en effectieve manier om de borsten te vergroten, is met behulp van prothesen. In het verleden hebben de bekende siliconen prothesen het zwaar te verdurend gehad en was de berichtgeving niet altijd even positief. Acura Medisch Centrum heeft een bewuste keuze gemaakt voor de veilige prothesen van Mentor. Deze prothesen zijn goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een borstvergroting in Breda en omgeving met prothesen is zowel een veilige als medisch verantwoorde ingreep. Zoals bij elke andere medische ingreep kunt u de voor- en nadelen van een borstvergroting tegen elkaar afwegen.
Voordelen borstvergroting Acura Medisch Centrum:

 • Hoogwaardige kwaliteit borstprothesen.
 • Behandeling en begeleiding door ervaren artsen.
 • De ingreep vindt onder narcose plaats.
 • Na de ingreep kunt u naar huis.
 • Vlot herstel.
 • Uitgebreide nazorg en 24/7 bereikbaarheid in geval van vragen.
 • Natuurlijke resultaten.

Iedere chirurgische ingreep heeft een zeker risico op bijwerkingen en complicaties. Dat is bij een borstvergroting in Breda en omgeving niet anders. De borstvergroting behoort tot de meest uitgevoerde en meest veilige ingrepen van Nederland. De ervaren artsen doen er alles aan om de kans op bijwerkingen te minimaliseren. Toch kunt ondanks alle voorbereidingen te maken krijgen met nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, littekens en kapselvorming. Na een borstvergroting kunt u ook, tijdelijk, een veranderd gevoel in de borsten en tepels ervaren.

Kans op kapselvorming

Een van de meest voorkomende complicaties na een borstvergroting is kapselvorming. In feite is dit een normale lichaamsreactie op lichaamsvreemd materiaal, de prothese. Weefsels trekken om het implantaat samen en zorgen ervoor dat de borst of borsten harder worden. Een enkele keer krijgen de borsten mede door de kapselvorming een onnatuurlijke vorm en is de enige oplossing het verwijderen van de aangebrachte prothesen. Moderne prothesen hebben minder risico op kapselvorming, toch blijft het iets waar u vooraf rekening mee dient te houden. Ervaren artsen kunnen helaas niet van tevoren zeggen of iemand al dan niet te maken krijgt met kapselvorming.

Herstel na borstvergroting in Breda en omgeving

De borstvergroting vindt plaats op poliklinische basis. Nadat u goed bent bijgekomen van de narcose en de arts u heeft gezien, mag de kliniek worden verlaten en kan het herstel beginnen. Het is gebruikelijk dat uw borsten de eerste dagen pijnlijk en gespannen aanvoelen. De eerste weken draagt u dag en nacht een naadloze sportbeha, om de borsten extra te ondersteunen. Volg de instructies van de arts op en wees voorzichtig. Dat houdt in dat u de eerste 4 tot 6 weken niets tilt, niet sport en/of uw armen regelmatig boven het hoofd beweegt. De meeste vrouwen die een borstvergroting laten uitvoeren, herstellen zonder complicaties van de ingreep. Als u zich houdt aan de verzorgingsinstructies dan is de kans op eventuele infecties uiterst klein. Heeft u echter het idee dat u last heeft van klachten die u voor de ingreep niet had, dan is het altijd raadzaam om de kliniek te raadplegen. Een borstvergroting is een veilige en betrouwbare ingreep. Het merendeel van de vrouwen die de ingreep ondergaat is achteraf tevreden met de bereikte resultaten. Toch is goed om vooraf te weten dat er altijd een zekere kans bestaat op het ontstaan van littekens. Ervaren specialisten zullen de incisies zoveel mogelijk in natuurlijke huidplooien aanbrengen, zodat ze achteraf als litteken nauwelijks zichtbaar zijn. In uitzonderlijke gevallen blijkt een tweede ingreep nodig om het resultaat te optimaliseren. Dit is echter zelden het geval.

Veilige borstvergroting

Vergelijkt u de mogelijkheden van een borst vergrotende ingreep met elkaar? Woont u in de omgeving van Breda? Acura Medisch Centrum in Weert biedt een uitstekende prijskwaliteitsverhouding op het gebied van cosmetisch, chirurgische ingrepen. Wekelijks passen de ervaren chirurgen de borstvergroting met uitstekend resultaat toe. Tijdens een vrijblijvend consult kunt u uw wensen kenbaar maken, en kunt u voor een spiegel zien welke resultaten een borstvergroting kan hebben. Naast het toelichten van de mogelijkheden wordt uw gezondheid besproken. Voor een gedegen behandeladvies is het van belang om melding te maken van eventuele medicatie welke u gebruikt. Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495-729485.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu