fbpx

Borstvergroting Kerkrade

Overweegt u een borstvergroting in Kerkrade en omstreken? Vrouwen die niet tevreden zijn met de vorm of grootte van de borsten kunnen, door middel van een borstvergroting, deze ontevredenheid weg laten nemen. Een borstvergroting heeft zowel voor- als nadelen. U voelt zich zelfverzekerder en uw lichaamscontouren verbeteren. Vergeet echter niet dat het een chirurgische ingreep is waar een kleine kans op complicaties aan is verbonden.

Voordelen borstvergroting in Kerkrade en omgeving

Het bekijken van de voor- en nadelen van een borstvergroting geeft u een reële verwachting van de chirurgische ingreep. Ervaren plastisch chirurg besteden voorafgaand aan de ingreep veel tijd aan een gedegen voorzorg. De operatieve ingreep wordt uitgebreid toegelicht en er wordt stil gestaan bij de beschikbare siliconen implantaten. Acura Medisch Centrum in Weert biedt u een aantal voordelen:

 • Uitsluitend gebruik van veilige Mentor borstimplantaten. De implantaten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.
 • Ervaren plastisch chirurgen.
 • Ingreep vindt plaats op poliklinische basis. U hoeft niet te worden opgenomen.
 • De borstvergroting wordt afgestemd op uw wensen, waarbij gestreefd wordt naar een natuurlijk resultaat.
 • Minimale littekenvorming na de ingreep.
 • Professionele nazorg.
Nadelen borstvergroting

Het is bekend dat aan iedere chirurgische ingreep risico’s zijn verbonden. Dat is bij een borstvergroting in omgeving van Kerkrade niet anders. De ervaren plastisch chirurgen van Acura Medisch Centrum doen er als vanzelfsprekend alles aan om de risico’s te beperken. U dient er echter rekening mee te houden dat er altijd een kleine kans is op infecties, kapselvorming of nabloedingen. Als gevolg van een slechte wondgenezing kan littekenvorming voorkomen. De nadelen van een borstvergroting staan voor de meeste vrouwen die hun borsten willen laten vergroten in een kleine verhouding tot de voordelen. Nadelen van een borstvergroting kunnen zijn:

 • Kapselvorming. Een van de meest voorkomende complicaties na een borstimplantatie is zogenaamde kapselvorming. Dit is littekenvorming dat zich om de prothese ontwikkeld. Dit kan de borst(en) vaster en pijnlijker maken. Kapselvorming is eigenlijk een natuurlijke reactie van het lichaam op een lichaamsvreemd voorwerp. Kapselvorming doet zich regelmatig voor bij implantaten. Als gevolg van de kapselvorming wordt de borstprothese als het ware samengedrukt waardoor pijnklachten ontstaan.
 • Littekens. De plastisch chirurg maakt de incisies zoveel mogelijk in natuurlijke huidplooien, zodat de littekens later nauwelijks opvallen.
 • Nabloedingen. In zeldzame gevallen treden er na een borstvergroting nabloedingen op. Vaak is dan een spoedbehandeling nodig om het bloed af te voeren, zodat verdere complicaties voorkomen kunnen worden.
 • Infecties. Iedere chirurgische ingreep heeft een zeker risico op infecties. Om dit risico te beperken krijgt u na afloop van de borstvergroting een preventieve antibioticakuur voorgeschreven.
 • Veranderd gevoel in uw borsten en tepel(s). Uw borsten kunnen na de ingreep gespannen aanvoelen. Dit gevoel kan in beide borsten verschillende zijn. Ook het gevoel in de tepel(s) kan anders zijn dan dat u gewend bent. Deze gevoelsverandering is bij de meeste vrouwen van voorbijgaande aard. Het duurt een aantal dagen tot meerdere maanden voordat het gevoel zich herstelt.

Om u optimaal voor te bereiden op een borstvergroting in Kerkrade en omgeving, neemt de plastisch chirurg voorafgaand aan de ingreep alle mogelijke risico’s met u door. Uiteraard is het ervaren van een nadeel vaak een persoonlijke mening.

Resultaten borstvergroting

Een borstvergroting die door een ervaren plastisch chirurg wordt toegepast is een betrouwbare chirurgische ingreep. Het merendeel van de vrouwen die de ingreep toe laat passen, is achteraf tevreden met het resultaat dat wordt bereikt. Direct na afloop van de borst vergrotende ingreep zijn de resultaten zichtbaar. Uw borsten zijn op dat moment gezwollen. De zwellingen en eventuele huidverkleuringen nemen in de dagen die volgen vanzelf af. Een enkele keer is het resultaat asymmetrisch, waardoor een tweede behandeling noodzakelijk is om het resultaat te verfijnen.

Informatie borstvergroting

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Kerkrade en een borstvergroting overweegt, bent u welkom bij Acura Medisch Centrum in Weert. De kliniek bevindt zich op relatief korte afstand van Kerkrade en kan zoveel met het openbaar vervoer als met de auto prima bereikt worden. In de kliniek zijn ervaren plastisch chirurgen en cosmetisch artsen werkzaam. Tijdens een gratis intakegesprek wordt u geïnformeerd over een borstvergroting. De arts laat u kennismaken met de verschillende soorten protheses en licht nader toe waarom een bepaald type prothese voor u geschikt is. Naast het adviseren over de ingreep, wil een arts ook graag meer weten over uw algemene gezondheid en eventueel medicijngebruik. Gebruikt u medicijnen? Neem dan een overzicht mee naar het consult. Het consult is gratis en vrijblijvend. Direct een afspraak maken? U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken op 0495-729322.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu