fbpx

Borstvergroting aanbieding

Bent u op zoek naar een borstvergroting aanbieding? Cosmetische behandelingen en ingrepen zijn over het algemeen behoorlijk prijzig. Bent u niet tevreden met vorm of grootte van uw borsten en overweegt u een borstvergroting? Zonder borstvergroting aanbieding is de ingreep behoorlijk . Het vergelijken van tarieven levert vaak interessant prijsvoordelen op. Een borstvergroting kan erg spannend zijn, want hoe zien uw borsten er na de ingreep uit? De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben jarenlange ervaring met het toepassen van borstvergrotingen en streven een natuurlijk resultaat na.

Borstvergroting aanbieding.
Borstvergroting aanbieding.
Borstvergroting mogelijkheden en ervaringen

Vrouwen hebben verschillende redenen om over een borstvergroting na te denken. Na een borstamputatie als gevolg van borstkanker, maar ook als u van nature onvoldoende borstvorming heeft, kan een borstvergroting overwogen worden. Heeft u als gevolg van een zwangerschap of fors gewichtsverlies borsten die niet in verhouding zijn met uw lichaamscontouren? Ook dan biedt een borstvergroting of borstcorrectie een oplossing. Het behandeltraject bestaat uit een kennismakend adviesgesprek, de ingreep zelf, de nazorg en controles. De borstvergroting met implantaten wordt onder volledige narcose toegepast. De borstvergrotende ingreep kan op verschillende manieren worden toegepast. U kunt een voorkeur hebben voor protheses, maar het is ook mogelijk om uw borsten met eigen lichaamsvet te laten vergroten. Lipofilling wordt vaak ook onder sedatie toegepast. Een borstvergrotende ingreep is niet geheel zonder risico. Het betreft een chirurgische ingreep waar algemene medische risico’s aan zijn verbonden. U kunt te maken krijgen met nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, littekens en/of kapselvorming. De mogelijkheden die een borstvergroting heeft zijn divers en om teleurstellende resultaten te voorkomen is een zorgvuldige voorbereiding noodzakelijk. Want weet u al welke implantaten u wilt? Hoe en waar worden de implantaten geïmplanteerd onder of boven de borstspier? Welke cupmaat heeft u in gedachten? Belangrijke vragen waar u tijdens een consult bij een cosmetisch arts een antwoord op krijgt. Laat u van tevoren altijd goed inlichten en zet de vragen die u heeft op papier. Een ervaren arts bespreekt en licht de mogelijkheden toe die bij u passen. Een zorgvuldige voorbereiding heeft meestal het gewenste resultaat als gevolg.

Betaalbare borstvergroting aanbieding

Borstcorrecties en borstvergrotingen behoren tot de meest toegepaste cosmetische behandelingen in Nederland. Het is een relatief eenvoudige, veilige ingreep die zowel door ziekenhuizen als privéklinieken wordt aangeboden. Een kostenvergoeding is niet vanzelfsprekend en alleen met een medische indicatie maakt u aanspraak op een volledige vergoeding. Zonder korting of aantrekkelijke aanbieding lopen de kosten voor een cosmetische behandeling behoorlijk op en is het misschien niet mogelijk om de gewenste ingreep toe te laten passen. Door alert te zijn op aanbiedingen en de kosten die berekend worden te vergelijken, kunt soms veel geld besparen. Ziet u een goedkope borstvergroting aanbieding? Lees de inhoud van de ingreep aandachtig door. Kijk waar de aanbieding vandaan komt en lees reviews van vrouwen die eerder bij deze aanbieder zijn geweest. Is de aanbiedingsprijs ook daadwerkelijk hetgeen u betaalt of is er sprake van bijkomende kosten? Welke ervaring heeft een behandelend cosmetisch arts en kunt u foto’s zien van eerder bereikte resultaten? Een goedkope aanbieding hoeft niet persé van inferieure kwaliteit te zijn. U moet alleen goed opletten wat u voor het aanbiedingsbedrag krijgt en of dit hetgeen is u voor ogen heeft.

Vergelijk tarieven borstvergroting

In uw zoektocht naar een betaalbare borstvergroting, zijn er meerdere manieren om de tarieven met elkaar te vergelijken. U kunt hiervoor gebruik maken van een van de populaire vergelijkingssites, maar u kunt ook persoonlijke prijsopgaves bij een aantal klinieken opvragen. Een persoonlijke benadering is voor veel vrouwen de beste manier om de mogelijkheden te vergelijken en een keuze voor een behandelaar te maken. Vaak wordt het eerste consult gratis aangeboden en krijgt u een goed idee van de werkwijze. Tijdens het gesprek met de cosmetisch arts heeft u gelegenheid om vragen te stellen en licht de arts op zijn of haar beurt toe hoe de borstvergroting bij u kan worden toegepast. Belangrijk uitgangspunt bij de keuze voor een behandelmethode is de cupmaat die u voor ogen heeft. Bij een borstvergroting met lichaamseigen vet is vergroting beperkt mogelijk, terwijl protheses in uiteenlopende cupmaten beschikbaar zijn. Wanneer u een positief gevoel heeft bij een kliniek of een bepaalde cosmetisch arts, kan dat van invloed zijn op uw keuze. Vertrouwen hebben in de behandeling en de behandelend specialist, zijn van belang. Baseer uw keuze of mening dan ook niet uitsluitend op reviews of ervaringsverhalen die u online leest. Ga zelf bij een kliniek kennismaken.

Borstvergroting aanbieding zonder lange wachttijden

Acura Medisch Centrum is gevestigd in het centrum van Weert. De moderne kliniek biedt diverse cosmetische behandelingen aan, waaronder de borstvergroting. Jaarlijks vinden enkele honderden borstvergrotende ingrepen bij de kliniek plaats. De ervaren cosmetisch artsen passen de ingreep zowel met lichaamseigen vet als veilige Mentor protheses toe. Afhankelijk van de gekozen behandelmethode duurt een borstvergroting 1 tot 2,5 uur. Laat u de ingreep uitvoeren met lichaamseigen vet? Dan is het vooraf goed om te weten dat u op de plaatsen waar het vet wordt weggezogen enige tijd elastische of drukkleding dient te dragen, zodat de weefsellagen aan elkaar kunnen plakken. Wilt u voelen hoe natuurlijk de protheses zijn? Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Van lange wachttijden is geen sprake, de ingreep kan binnen enkele weken ingepland en toegepast worden.

Afspraak borstvergroting consult

Overweegt u een borstvergroting en vergelijkt u de tarieven en behandeltechnieken met elkaar? De artsen van Acura Medisch Centrum nodigen u uit voor een gratis consult. Tijdens het consult wordt gesproken over de redenen die u heeft om een borstvergroting toe te laten passen en de verwachting die u van de ingreep heeft. Wanneer uw gezondheid dat toelaat, wordt een behandelplan voorgesteld en de techniek toegelicht. Neem naar het consult een overzicht mee van de medicijnen die u eventueel gebruikt. Direct een afspraak maken? Acura Medisch Centrum is telefonisch bereikbaar op 0495-729313, maar u kunt ook het contactformulier invullen.

Borstvergroting aanbieding – FAQ

1. Waar kan ik een borstvergroting aanbieding vinden?
Aanbiedingen voor cosmetische ingrepen worden door binnen- en buitenlandse aanbieders gedaan. Regelmatig worden groepskortingsacties georganiseerd. Actietarieven worden zowel online als in de gedrukte media gepubliceerd.

2. Is een groepsaanbieding veilig?
Lees wie de groepskorting geeft en in welke kliniek de borstvergroting wordt gedaan. Is de cosmetisch arts ervaren? Kunt u voorbeelden zien van eerder toegepaste ingrepen. Een aanbieding kan veilig en succesvol zijn, als u zich voldoende voorbereidt op de ingreep.

3. Kan ik bij een borstvergroting aanbieding zelf de cupmaat bepalen?
Hoe een aanbieding is samengesteld en wordt toegepast, varieert per kliniek. Gevestigde klinieken die een borstvergroting aanbieding presenteren, laten u vooraf zien wat u van de ingreep kunt verwachten en hoe deze eruit ziet. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en laat een arts zien hoe de protheses eruit zien.

4. Welke kosten zijn in een borstvergroting aanbieding inbegrepen?
Cosmetische chirurgie en behandelingen worden door een informatief gesprek vooraf gegaan. De kosten voor een consult, de ingreep en nazorg zijn doorgaans standaard inbegrepen. U kunt rustig om een overzichtelijke prijsopgave vragen, waarin alle kosten worden vermeld en daar waar nodig toegelicht zijn.

5. Welke techniek wordt toegepast bij een aanbieding voor een borstvergroting?
Een borstvergroting kan zowel met protheses als lichaamseigen vet worden toegepast. Twee verschillende technieken, met eigen resultaten. In de omschrijving van de aanbieding wordt de techniek die wordt gebruikt toegelicht. Een borstvergroting met liposuctie en lipofilling biedt natuurlijke resultaten, maar een beperkte vergrotingsmogelijkheid.

6. Kom ik in aanmerking voor een borstvergroting?
Uw geschiktheid hangt af van uw algehele gezondheid en medische geschiedenis. Een cosmetisch arts onderzoekt u tijdens een consult en praat met u over de mogelijkheden van een borstvergroting. Daarbij wordt ook gesproken over de mogelijke risico’s en bijwerkingen. Het is een arts die uw geschiktheid bepaalt.

7. Kan ik aanbiedingen met elkaar combineren?
Lees de aanbiedingsvoorwaarden zorgvuldig door. Is de wervende tekst te beperkt of leest u in de omschrijving van de ingreep te weinig antwoorden op uw vragen? Maak een afspraak bij de betreffende kliniek en bespreek de aanbieding met een arts. Of en hoe aanbiedingen met elkaar gecombineerd mogen of kunnen worden, verschilt per kliniek.

8. Is het vertrouwd om op een aanbieding van een buitenlandse kliniek te reageren?
Doe onderzoek naar de aanbiedende kliniek. Online is veel informatie te vinden en krijgt u antwoorden op basisvragen. Zoek reviews en lees ervaringsverhalen. Het ondergaan van een operatieve ingreep in het buitenland kan veilig zijn, zolang u kiest voor een ervaren cosmetisch arts en een gecertificeerde kliniek.

9. Waarom is een consult verplicht?
Een borstvergroting is een operatie. Het is een chirurgische ingreep die niet bij elke vrouw toegepast kan worden. Om te bepalen of u voor een ingreep in aanmerking komt en welke techniek daarbij het beste kan worden toegepast, vindt een consult plaats. Het consult stelt u in staat kennis te maken met de cosmetisch arts en vragen te stellen over de borstvergroting. Een arts zal op zijn beurt vragen naar de verwachting die u van de borstvergroting heeft. Op basis van het onderzoek en het gesprek ontvangt u een behandelplan.

10. Waar vindt het consult plaats?
Het consult gebeurt in de kliniek in Turkije of op locatie in Nederland.

11. Wordt een borstvergroting onder narcose gedaan?
Protheses worden onder sedatie geïmplanteerd, de ingreep duurt 1 tot 1,5 uur. Liposuctie en lipofilling gebeurt met plaatselijke verdovingen. U voelt niets van het wegzuigen van het vet of het injecteren van het gezuiverde vet in de borsten. De behandelduur van een borstvergroting met eigen vet duurt 2 tot 4 uur.

12. Welke resultaten kan in van een borstvergroting aanbieding verwachten?
Een aanbieding wordt voor een bepaald bedrag aangeboden. Het behandelbedrag bestaat uit een bepaalde behandeltechniek. Kosten voor zowel voor- als nazorg zijn meestal bij de aanbieding inbegrepen. Bijkomende kosten worden vaak niet in elke aanbieding duidelijk vermeld. Neem contact op met de aanbiedende kliniek en vraag naar de exacte inhoud van de ingreep. Als u een bepaald resultaat of een cupmaat in gedachten heeft, kan het zijn dat de aanbieding te beperkt is om het resultaat te bereiken.

13. Zijn de resultaten van een borstvergroting blijvend?
In principe wel. De huidige generatie borstprotheses is gemaakt van duurzame materialen. Afhankelijk van uw levensstijl kan het wenselijk zijn om de protheses op latere leeftijd te laten vervangen. De lichamelijke veroudering stopt niet na een borstvergroting. De huidelasticiteit neemt af, waardoor de borsten verslappen en kunnen gaan hangen, waardoor de protheses zichtbaar worden.

14. Welke risico’s heeft een borstvergroting?
Zolang de ingreep in een hygiënische omgeving door een ervaren cosmetisch arts wordt toegepast, is het een relatief veilige chirurgische behandeling. Algemene operatie risico’s zoals nabloedingen, zwellingen, infecties en littekenvorming kunnen ontstaan. Bijwerkingen zijn van korte duur. Volg de postoperatieve instructies van de arts op. Hiermee wordt het risico op bijwerkingen verkleind. Een enkele keer is er sprake kapselvorming of kapselcontractie.

15. Wanneer moet ik de arts raadplegen na de ingreep?
Neem contact op met de arts als u in de dagen na de borstvergroting koorts heeft of u zich niet lekker voelt. Ook spontane zwelling van één of beide borsten is een reden om de arts te raadplegen. Kapselvorming met pijn is eveneens een reden om contact te zoeken met de kliniek. In ernstige gevallen van kapselcontractie kan de arts adviseren om de prothese te verwijderen. Eventueel kunt u andere protheses laten plaatsen.

16. Vergroten implantaten het risico op borstkanker?
Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat borstprotheses geen vergroot risico op borstkanker geven. U kunt na een borstvergroting nog steeds uw borsten laten onderzoeken en echografie of een mammografie laten uitvoeren. Een radioloog die op de hoogte is van uw borstvergroting, zal met extra aandacht naar de gemaakte beelden kijken.

17. Worden de kosten van een borstvergroting vergoed?
Zonder medische indicatie wordt de kosten van de borstvergroting niet vergoed. De voorwaarden om voor een vergoeding in aanmerking te komen, kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. Deze kan een toelichting geven op de mogelijkheden. Sommige aanvullende zorgpakketten hebben beperkte vergoedingsmogelijkheden voor cosmetische behandelingen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu