fbpx

Borstvergroting Helmond

Overweegt u een borstvergroting in Helmond of omgeving? De borstvergroting is een populaire cosmetische ingreep. Er zijn verschillende redenen waarom vrouwen een borstvergroting in overweging. Sommige vrouwen zijn onzeker over de cupmaat, terwijl anderen ontevreden zijn over hangende borsten na een zwangerschap of als gevolg van het ouder worden. De borstvergroting biedt natuurlijke resultaten en verbeterd de lichaamscontouren.

Consult borstvergroting in Helmond en omgeving

Een borstvergroting is een chirurgische ingreep waar u zich goed op voorbereidt. Wanneer u het idee heeft dat uw borsten te klein, te slap of ongelijk zijn kunt u een borstvergroting overwegen. De ingreep begint met een intakegesprek bij een plastisch chirurg. Tijdens het consult wordt uitgebreid aandacht besteed aan uw wensen en verwachtingen van de ingreep. De plastisch chirurg vraagt waarom u een borstvergroting overweegt en kijkt naar uw algehele gezondheid. Uw borsten worden bekeken en met behulp van voorbeelden wordt getoond welke resultaten u kunt verwachten. Het spreekt voor zich dat iedere borstvergroting een unieke behandeling is. Geen vrouw is hetzelfde en u heeft andere verwachtingen op het gebied van de grootte en de vorm van de prothesen dan dat iemand anders dat heeft. De plastisch chirurg geeft ook tips over de manier waarop u zich het beste kunt voorbereiden op de daadwerkelijke ingreep.

Behandelmethode borstvergroting

De borstvergroting kan op meerdere manieren gebeuren. Welke methode de voorkeur heeft, hangt af van de vorm van de prothesen, de aanwezige hoeveelheid klierweefsel en de omvang van de spieren.

 • Plaatsing van de implantaten boven de spier. Deze wijze geeft de meest natuurlijke resultaten. Het implantaat wordt onder het borstklierweefsel geplaatst en beweegt mee op het natuurlijke ritme van uw lichaam. Niet bij iedere vrouw kan deze methode toegepast worden. Wanneer u een dunne huid heeft of van nature onvoldoende borstontwikkeling dan kunnen de randen van de prothesen zowel zichtbaar als voelbaar zijn.
 • Plaatsing gedeeltelijk onder de borstspier, de dual plane techniek. Het implantaat wordt bij deze techniek aan de bovenzijde gedeeltelijk bedekt door de borstspier, terwijl aan de onderzijde het aanwezige borstweefsel voor bedekking zorgt. Op deze manier zijn de randen van de prothesen niet voelbaar. Plastisch chirurgen adviseren deze operatietechniek ook als u grotere implantaten wilt laten implanteren.

De verschillende behandelmethodes worden door de plastisch chirurg uitvoerig toegelicht, waarbij uw situatie het uitgangspunt is. Daarnaast zijn er ook meerdere technieken om de borstprothesen te implanteren. De meest toegepaste techniek is door middel van een incisie in de huid onder uw borst. Een enkele keer wordt gekozen om een incisie in de tepelhof of in de oksel aan te brengen. Via de gemaakte incisie wordt de prothese uiterst nauwkeurig gepositioneerd. U bent tijdens de borstvergroting, die 1,5 tot 2 uur duurt, onder volledige narcose.

Voorspoedig herstel

Na het afronden van de ingreep is het belangrijk om een periode van rust in acht te nemen. Uw borsten zijn rood, gezwollen en gespannen. Eventuele napijn kan een aantal dagen aanhouden. Het is belangrijk om de borsten dag en nacht te ondersteunen. Hiervoor draagt u een naadloze sportbeha. Vermijd de eerste week zware lichamelijke inspanning en til geen zware dingen. Vermijd dat de operatiewonden onnodig onder druk komen te staan. De zwellingen kunnen een paar weken aanhouden, maar nemen uiteindelijk vanzelf af. De eerste periode na de borstvergroting kan het gevoel in zowel de borsten als tepels anders zijn. Het normale gevoel herstelt zich, hier kan enige tijd overheen gaan. Gemiddeld kan 6 tot 8 weken na de borstvergroting het eindresultaat beoordeeld worden. De littekens zijn dan nog niet genezen en rood van kleur. Naarmate de tijd verstrijkt wordt het littekenweefsel rustiger en neemt het steeds meer het uiterlijk aan van de omliggende huid. De littekens zijn later nauwelijks zichtbaar.

Persoonlijk behandeladvies borstvergroting

Een borstvergroting in Helmond of omgeving is een ingrijpende behandeling. Het is een ingreep waar u van tevoren langdurig over nadenkt en waarvan u de voor- en nadelen tegenover elkaar afweegt. Met een borstvergroting worden uw borsten voller en steviger. Ook worden de lichaamsverhoudingen verbeterd. Iedere vrouw heeft eigen redenen om een borstvergroting te overwegen. Wilt u graag een persoonlijk behandeladvies ontvangen? De plastisch chirurgen van Acura Medisch Centrum in Weert lichten de borstvergroting toe tijdens een gratis consult. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en uw borsten worden nauwkeurig onderzocht. De arts geeft aan welke prothesen bij u het gewenste resultaat geven en welke operatietechniek toegepast kan worden. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met 0495-431713 of vul het online contactformulier in.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu