fbpx

Borstvergroting in termijnen betalen

Wilt u een borstvergroting in termijnen betalen? Het kan gebeuren dat u zich voorbereidt op een cosmetische behandeling, maar dat u de kosten voor de ingreep op dat moment niet in één keer kunt missen. Dan kunt u overwegen om de borstvergroting in termijnen te betalen. Acura Medisch Centrum werkt samen met de gespecialiseerde financieringsmaatschappij Cosmetic Finance, onderdeel van Financieel Fit.

Borstvergroting in termijnen betalen.
Borstvergroting in termijnen betalen.
Hoe werkt een borstvergroting in termijnen betalen?

Het aanvragen van een krediet of lening bij Cosmetic Finance is eenvoudig en verloopt volgens een aantal stappen. U kunt op de website een kredietofferte aanvragen, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen. De ervaren professionals van Cosmetic Finance helpen u graag verder bij het vinden van een geschikte financieringsmogelijkheid. Een borstvergroting in termijnen betalen, is niet voor iedereen haalbaar. De financieringsmaatschappij vraagt om inzage in uw financiële situatie en vraagt uw kredietverleden op bij het BKR in Tiel. Welke zaken zijn van belang bij aanvragen van een krediet?

 • Uw persoonlijke NAW-gegevens.
 • Uw werk-, woon- en gezinssituatie.
 • Uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.

Bij het overwegen van het afsluiten van een lening of krediet om een borstvergroting toe te kunnen laten passen, is het belangrijk om uzelf te realiseren dat dit van invloed kan zijn op uw toekomstige kredietwaardigheid.

Doorlopend krediet of persoonlijke lening?

Een borstvergroting in termijnen betalen kan op meerdere manieren. Cosmetic Finance biedt diverse productvormen:

 • Persoonlijke lening. Een persoonlijke lening biedt zekerheid op meerdere vlakken. Zowel de hoogte van de rente, als de hoogte van de maandlasten zijn vooraf bekend. U leent eenmalig een bedrag, waarna u dit in maandelijkse termijnen aflost. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u het bedrag op uw rekening. De rente staat vast gedurende de looptijd van de lening. Het rentepercentage dat u betaald is afhankelijk van het leenbedrag, de looptijd van de afgesloten lening en uw persoonlijke situatie.
 • Doorlopend krediet. Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit dan een persoonlijke lening. Nadat uw kredietaanvraag is goedgekeurd, kunt u het bedrag dat u nodig heeft opnemen. U kunt extra aflossen, maar later het bedrag weer terug opnemen. Dit is mogelijk gedurende de overeengekomen looptijd van de lening, waarbij de kredietlimiet niet overschreden kan worden. De bijkomende kosten voor een doorlopend krediet zijn onder meer afhankelijk van het opgenomen bedrag. Rente wordt alleen in rekening gebracht over het bedrag dat u heeft opgenomen. Het rentepercentage is variabel en kan tijdens de looptijd van de lening hoger of lager worden.
 • Senioren lening. Speciaal voor mensen tussen 60 en 78 jaar heeft Cosmetic Finance de senioren lening. Deze vorm van financieren biedt zowel zekerheid als duidelijkheid. De rente en looptijd staan vast. Het exacte kredietbedrag hangt af van uw persoonlijke en financiële situatie. Maandelijks wordt een vast bedrag afgelost. De lening moet voor het 78e levensjaar worden afgelost. Termijnen die zijn afgelost, kunnen niet terug opgenomen worden. Extra aflossen kan wel, dit is boetevrij.
 • DUO Krediet. Het DUO krediet combineert de gunstige voorwaarden en tarieven van meerdere leningen in één krediet. Zo is het mogelijk om hogere bedragen te lenen, met gunstige verwoorden, omdat het risico gespreid is. De termijnbetalingen zijn flexibel en bij een DUO krediet is het mogelijk om de afgeloste bedragen terug op te nemen. Wel is het zo dat rente variabel is en dat de looptijd langer wordt naarmate u het geld opnieuw opneemt.

Naast de verschillende productvormen biedt Cosmetic Finance ook zogenaamde kredietbescherming. Kredietbescherming is een verzekering, waarmee u het financiële risico van de lening of het afgesloten krediet verzekerd. De verzekering keert in geval van onverwachte werkloosheid of arbeidsongeschiktheid maandelijks een bedrag uit, zodat u aan uw aflossingsverplichting kan blijven voldoen. Komt u gedurende de looptijd van de lening te overlijden? Met kredietbescherming zijn uw nabestaanden in staat de lening af te lossen, zonder dat ze hier persoonlijk voor worden belast.

Financiering borstvergroting

Cosmetic Finance is een betrouwbare en gerenommeerde financieringsmaatschappij, met expertise op het gebied van cosmetische en medische behandelingen. Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens met respect behandeld en niet met derden gedeeld. Wanneer u een borstvergroting in termijnen wilt betalen en daarvoor in contact wordt gebracht met Cosmetic Finance, verloopt het contact volledig tussen u en de financieringsmaatschappij. De artsen van Acura Medisch Centrum staan hier buiten en waarborgen uw privacy. Uiteraard bent u vrij in het kiezen van een kredietverstrekker. Het is niet verplicht om een beroep te doen op Cosmetic Finance, u kunt ook zelf online financiers met elkaar vergelijken en zo de meest gunstige voorwaarden selecteren.

Informatie over in termijnen betalen van borstvergroting

Zonder medische indicatie worden de kosten van een borstvergoeding slechts beperkt vergoed door zorgverzekeraars. In de meeste gevallen bent u aangewezen op een aanvullende zorgverzekering. Wanneer u liever geen lening of krediet afsluit, kunt u proberen om het behandelbedrag bij elkaar te sparen. Lukt dit niet of duurt sparen voor uw gevoel te lang? Praat eens met familie, vrienden of kennissen over uw voornemen. Wellicht dat u zo een helpende hand krijgt aangeboden. Veel mensen staan huiverig tegenover lenen bij familie of vrienden. Het schept verplichtingen en het kan voor een tweedeling zorgen als het terugbetalen moeizaam verloopt.

Gratis behandelplan borstvergroting

Wilt u een voorgenomen borstvergroting in termijnen betalen? Maak dit kenbaar tijdens het gratis consult bij Acura Medisch Centrum. De cosmetisch arts bespreekt de behandelmethodes met u en stelt een persoonlijk behandelplan op. Op basis van de offerte kunt u een kredietaanvraag indienen. Bedenk uzelf vooraf wat er gebeurt op het moment dat zich een onverwachte gebeurtenis voordoet, waardoor u (tijdelijk) niet aan de aflossingsverplichting kunt voldoen. Daarnaast is het goed om uzelf te realiseren dat u na de ingreep daar nog lange tijd aan wordt herinnerd. U ziet de maandelijkse aflossingen steeds terugkeren op uw bankafschriften. Vooraf een inschatting maken van de verplichting, kan u behoeden voor ongewenste situaties en een negatieve invloed op uw kredietwaardigheid.

Borstvergroting in termijnen betalen – FAQ

1. Wat kost een borstvergroting?
Bij Acura zijn de kosten van borstvergroting met protheses als volgt:

Sebbin Round "Sublimity"€ 2.995
Sebbin Round "Integrity"€ 3.650
Sebbin Anatomical€ 4.195
Ronde implantaten (cohesie 1)€ 2.995
Ronde implantaten (cohesief 2)€ 3.350
Ronde implantaten (xtra)€ 3.650
Motiva® Round of Motiva® Ergonomix€ 3.650
Compressie BH's€ 225
Implantaat registratie€ 35
Meerkosten voor implantaatwissel€ 500
Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting met eigen vet als volgt:

Borstvergroting met eigen vet incl. liposuctie (één zone)€ 2.995
Tweede extra zone liposuctie€ 695
Liposuctie van drie of meer zones€ 595

2. Worden de kosten vergoed?
De basisverzekering vergoed een borstvergroting alleen als een of beide borsten als gevolg van een medische ingreep geamputeerd zijn. Zijn uw borsten asymmetrisch? De verzekeraar vergoedt de kosten van het laten verkleinen van de grootste borst. Voorwaarden en vergoedingsbedragen staan vermeld in uw (aanvullende) zorgpolis.

3. Hoe kan ik de kosten betalen?
Het behandeltarief kan contant, per pinbetaling of via bankoverschrijving voldaan worden.

4. Kan ik een borstvergroting in termijnen betalen?
Het is mogelijk om de behandeling in termijnen te betalen. Acura Medisch Centrum werkt samen met Cosmetic Finance. Onze medewerkers brengen u desgewenst in contact met deze gespecialiseerde kredietverstrekker.

5. Wat is beter, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet?
Een persoonlijke lening geeft vaak meer zekerheid. Zowel de looptijd, het rentepercentage en de maandelijkse aflossingen staan vast. Het afbetaalde bedrag kan niet weer opgenomen worden. Dit is bij een doorlopend krediet welk mogelijk. De looptijd van een doorlopend krediet wordt vastgelegd. Het rentepercentage is variabel.

6. Is een financiering van invloed op mijn kredietwaardigheid?
Cosmetic Finance meldt het doorlopend krediet of de persoonlijke lening aan bij het BKR in Tiel. Blijft u om wat voor reden dan ook in gebreke met aflossen, dan wordt dat eveneens bij het BKR gemeld. Dit kan van invloed zijn op het afsluiten van toekomstige leningen en/of een hypothecaire lening.

7. Kan iedereen een borstvergroting in termijnen betalen?
De kredietmaatschappij vraagt inzage in uw kredietverleden en vraagt om gegevens die te maken hebben met uw financiële situatie, de gezinssamenstelling en uw arbeidssituatie. Uw situatie bepaalt of een kredietmaatschappij het verantwoord vindt om een kredietvoorstel te doen of niet.

8. Hoelang duurt het voordat een borstvergroting is afbetaald?
De looptijd van een lening of krediet wordt vastgelegd in de overeenkomst. Meestal is dit een periode van 3 tot 5 jaar, met enkele uitzonderingen tot 10 jaar. Hoe langer de looptijd van een lening, hoe hoger de kosten zijn die u betaalt.

9. Kan een afgesloten lening sneller afgelost worden?
Tot voor kort was het gebruikelijk dat een kredietmaatschappij een boetebedrag in rekening bracht voor leningen die eerder dan de overeengekomen looptijd afgelost werden. Dit is momenteel niet overal het geval. In de kredietvoorwaarden zijn clausules en mogelijkheden opgenomen voor het versneld aflossen van de lening.

10. Wordt mijn medisch dossier naar de kredietmaatschappij gestuurd?
Nee, Acura Medisch Centrum brengt u enkel in contact met Cosmetic Finance. U correspondeert zelf met de kredietmaatschappij. Het is niet noodzakelijk om aan te geven welke behandeling u ondergaat. De kredietmaatschappij beoordeelt uw kredietaanvraag op basis van uw persoonlijke gegevens en de documentatie die van invloed is op uw financiële situatie.

11. Is mijn leeftijd van invloed op de mogelijkheid om een borstvergroting in termijnen te betalen?
Leningen en/of kredieten worden niet verstrekt aan minderjarigen. Een toenemend aantal kredietmaatschappij biedt senioren leningen aan. De voorwaarden van de lening of het krediet variëren. Het is mogelijk om de diverse financieringen met elkaar te vergelijken.

12. Wat gebeurt er als ik niet aan de aflossingstermijn voldoe?
Na een aantal herinneringen en/of aanmaningen wordt de betalingsachterstand gemeld bij het BKR. Probeer bij betalingsonmacht contact te houden met de kredietmaatschappij. Hiermee voorkomt u problemen bij uw toekomstige kredietwaardigheid.

13. Kan een borstvergroting in het buitenland in termijnen betaald worden?
In het buitenland een lening of krediet afsluiten is ingewikkeld en vaak niet mogelijk. Er zijn klinieken die in Nederland samenwerken met kredietmaatschappijen. De mogelijkheden variëren. Sluit nooit een lening of krediet af, als de voorwaarden niet of onvoldoende duidelijk zijn.

14. Is het duur om een krediet of lening voor een borstvergroting af te sluiten?
De rentekosten zijn variabel. Afhankelijk van de financieringsvorm betaalt u een vast of variabel percentage. De hoogte van de kosten zijn vermeld in de overeenkomst. Een kredietmaatschappij kan ook administratiekosten in rekening brengen.

15. Kan ik korting krijgen op een borstvergroting?
Vergelijk de tarieven en behandelmogelijkheden met elkaar. De onderlinge verschillen zijn behoorlijk en door aandachtig te kijken naar o.a. de kosten, is het vrij makkelijk om korting te krijgen op de hoogste behandeltarieven.

16. Krijg ik korting als ik toestemming geef om mijn voor en na foto’s te gebruiken?
Niet iedereen wil dat gemaakte borstvergroting voor en na foto’s gebruikt worden voor publicitaire doeleinden. Tijdens een consult in de kliniek laat een cosmetisch arts resultaten van eerdere behandelingen zien. Wanneer u toestemming geeft om uw foto’s te mogen gebruiken, kunt u aangeven hoelang de beelden gebruikt mogen worden. Eventuele andere voorwaarden en/of kortingsmogelijkheden worden ook besproken.

17. Op welke behandeling krijg ik eerder een lening, protheses of lipofilling?
De beslissing om u een kredietvoorstel te doen, hangt niet af van de behandeltechniek. Een kredietmaatschappij beoordeelt uw persoonlijke situatie. Uw maandelijkse inkomsten en uitgaven worden bekeken, waarbij ook rekening wordt gehouden met uw woon- en gezinssituatie.

18. Is er een andere mogelijkheid om een borstvergroting in termijnen te betalen?
Sluit u liever geen lening af bij een kredietmaatschappij of financiële instelling? Misschien is het mogelijk om afspraken te maken met familie, vrienden of kennissen. Het bedrag bij elkaar sparen is een andere optie.

19. Moet een kliniek weten dat ik de borstvergroting in termijnen betaal?
Nee, het staat u vrij om zelf een lening of krediet af te sluiten. Dit staat los van de behandeling die u ondergaat.

20. Kan ik een gemaakte afspraak annuleren, omdat ik de financiering niet rond krijg?
Een gemaakte afspraak kan zonder bijkomende kosten geannuleerd worden, mits aan de annuleringsvoorwaarden wordt voldaan. Wacht u te lang met annuleren, dan kan een bedrag voor annuleringskosten in rekening gebracht worden.

21. Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een lening af te sluiten?
Kredietverstrekkers trekken uw kredietverleden na. Het BKR in Tiel laat zien of en hoe u in het verleden een lening of krediet heeft afbetaald. Uw inkomsten, gezins- en woonsituatie worden gecontroleerd.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu