fbpx

Borstvergroting Venlo

Overweegt u een borstvergroting in Venlo en omgeving? Wanneer u niet tevreden bent met de vorm of grootte van uw borsten, kan een borstvergroting een oplossing zijn. Een borstvergroting verbeterd zowel de grootte als de vorm van natuurlijke borsten. Het plaatsen van een borstprothese biedt prima resultaten. Ontevredenheid over de borsten heeft verschillende oorzaken die uiteenlopen van het ouder worden tot kleine borsten als gevolg van gewichtsveranderingen. Met behulp van een borstvergroting in de omgeving van Venlo worden stevige en volle borsten gecreëerd.

Consult plastisch chirurg

Een borstvergroting wordt voorafgegaan door een voorbereidingsperiode. U kunt zich laten informeren door een ervaren plastisch chirurg. Het is gebruikelijk om bij meerdere klinieken of plastisch chirurgen kennis te maken. Tijdens een consult vraagt de plastisch chirurg uitgebreid naar uw wensen en verwachtingen ten aanzien van een borstvergroting. Uw vragen worden beantwoord en uw medische achtergrond wordt doorgenomen. De arts onderzoekt uw borsten en maakt foto’s die in uw persoonlijk medisch dossier terecht komen. Uw borsten worden gemeten, dit evenals de dikte van de omliggende huid. Aan de hand van de gegevens stelt de plastisch chirurg een type prothese voor, waarvan het volume aansluit bij de wensen die u heeft. Wist u dat het mogelijk is om voor de spiegel de maat te passen? Zo krijgt u een goed idee van het resultaat dat u kunt verwachten en wordt een verantwoorde keuze mogelijk. Zijn uw borsten te slap? Dan kan een plastisch chirurg adviseren om een borstvergroting in combinatie met een borstlift toe te laten passen. Indien gewenst laat de arts u foto’s van resultaten zien van behandelingen die hij of zij heeft toegepast. Na afloop wordt het consult samengevat in een persoonlijk behandelplan en ontvangt u een prijsopgave.

Geschiktheid borstvergroting

Veel vrouwen overwegen een chirurgische borstvergroting. De redenen om de ingreep te overwegen variëren. Ontevredenheid over de vorm en grootte van de borsten komt vaak voor. Helaas is niet iedere vrouw een geschikte kandidaat voor de gewenste borstvergroting. De ingreep wordt in de regel alleen toegepast bij volwassen vrouwen en volgroeide borsten. Lees u vooraf goed in, in zowel de mogelijkheden als de resultaten die met een borstvergroting bereikt worden. Laat u daarnaast informeren over de risico’s en complicaties die aan de ingreep zijn verbonden. Het kan gebeuren dat een plastisch chirurg u adviseert om eerst de borsten te laten liften alvorens over een borstvergroting na te denken. Dit is vaak het geval bij afhangende borsten. Het gebruik van bepaalde medicatie en/of bekendheid met aandoeningen en ziektes kan een arts doen besluiten om de borstvergroting af te raden.

Kosten en vergoeding borstvergroting in Venlo of omgeving

Laat u de borstvergoeding puur om cosmetische redenen uitvoeren, dan worden de kosten niet vergoed. Dit is anders als u één of beide borsten bent verloren door borstkanker. Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een zogenaamde borstreconstructie waarbij borstprotheses worden geplaatst, dan is vergoeding uit de basisverzekering mogelijk. Ook vrouwen die van nature nauwelijks of geen borstvorming hebben komen voor vergoeding in aanmerking. Zorgverzekeraars hanteren strikte voorwaarden. Deze kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar en/of nalezen in de polisvoorwaarden. De prijzen voor een borstvergroting in Venlo en omgeving lopen uiteen. De tarieven worden gebaseerd op de vorm van de protheses, de inhoud en de fabrikant. Acura Medisch Centrum in Weert is bekend om de scherpe, competitieve tarieven voor cosmetische chirurgie.

Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting met protheses als volgt:

Sebbin Round "Sublimity"€ 2.995
Sebbin Round "Integrity"€ 3.650
Sebbin Anatomical€ 4.195
Ronde implantaten (cohesie 1)€ 2.995
Ronde implantaten (cohesief 2)€ 3.350
Ronde implantaten (xtra)€ 3.650
Motiva® Round of Motiva® Ergonomix€ 3.650
Compressie BH's€ 225
Implantaat registratie€ 35
Meerkosten voor implantaatwissel€ 500
Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting eigen vet als volgt:

Borstvergroting met eigen vet incl. liposuctie (één zone)€ 2.995
Tweede extra zone liposuctie€ 695
Liposuctie van drie of meer zones€ 595

Indien gewenst is de mogelijkheid voor gespreide betaling aanwezig. Overweegt u een betaling in termijnen? Bespreek dit tijdens het intakegesprek, de medewerkers kunnen u in contact brengen met een gespecialiseerde kredietverstrekker. De mogelijkheden hangen af van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.

Verantwoorde ingreep

Zoekt u naar de beste kliniek voor een borstvergroting in Venlo en omstreken? Kom dan kennismaken met de ervaren plastisch chirurgen van Acura Medisch Centrum in Weert. Op 45 km van Venlo, in centrum van Weert, is de moderne kliniek gevestigd. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek neemt een plastisch chirurg de mogelijkheden voor een borstvergroting met u door. Acura Medisch Centrum staat bekend om de scherpe tarieven voor cosmetische chirurgie en de constant hoogwaardige kwaliteit die wordt geleverd. Heeft u vragen over het verloop van een behandeling of wilt u weten welke borstprotheses bij u geplaatst kunnen worden? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Na het consult weet u wat de artsen van Acura Medisch Centrum u te bieden hebben en hoe uw persoonlijke behandelplan eruit ziet. Een afspraak maakt u door te bellen met 0495-729483.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu