fbpx

Borstvergroting actie

Heeft u een borstvergroting actie gezien en zoekt u meer informatie over de ingreep? Ieder ziekenhuis en elke kliniek rekenen eigen prijzen voor een borstvergroting. De prijzen kunnen sterk verschillen, de ene kliniek biedt lagere tarieven dan de andere. Slim gebruik maken van een betaalbare borstvergroting actie tarief kan een aardig financieel voordeel opleveren.

Borstvergroting actie.
Borstvergroting actie.
Voor- en nadelen borstvergroting actie

Als u online naar ‘borstvergroting actie’ zoekt, krijgt u een groot aantal resultaten te zien. Ga bij uzelf eerst aandachtig na waarom u een borstvergroting overweegt. Zet direct alle voor- en nadelen van de ingreep op een rijtje. U kunt zichzelf daarbij een aantal kritische vragen stellen. Waarom overweegt u een borstvergroting? Is het uw eigen wens of die van een eventuele partner? Staat u achter uw keuze of overweegt u de ingreep als gevolg van groepsdruk? De redenen om een borstvergroting te overwegen zijn divers en niet alleen na een borstamputatie als gevolg van borstkanker. Vrouwen die een zwangerschap doorgemaakt hebben, vrouwen die fors zijn afgevallen, maar ook vrouwen die van nature minderontwikkelde borstvorming hebben denken na over een borstvergrotende ingreep. Maar is een borstvergroting verstandig en wat kunt u van de ingreep verwachten? Het is logisch om op zoek te gaan naar de goedkoopste borstvergroting. Daarbij worden de ervaring van de cosmetisch arts en eerder bereikte resultaten nogal eens over het hoofd gezien. Net zoals dat de duurste ingreep geen garantie is voor het beste of mooiste resultaat, is de goedkoopste aanbieding niet per se van minderwaardige kwaliteit. Feit is wel dat u de keuze voor zowel de ingreep als een kliniek en behandelaar zorgvuldig overweegt.

Borstvergroting behandeltechniek

Wanneer u een borstvergroting overweegt, dan heeft u daarvan bepaalde verwachtingen. U kunt de ingreep toe laten passen met behulp van siliconen protheses. Heeft u een beperkte vergroting voor ogen, dan kan een borstvergroting met lichaamseigen vet mogelijk de voorkeur hebben. Een ervaren cosmetisch arts luistert eerst naar uw verhaal, de redenen om een borstvergroting toe te laten passen en de verwachtingen die u heeft. Op basis daarvan wordt de beste behandeltechniek voorgesteld. Afhankelijk van de gekozen methode en de protheses die gebruikt worden, wordt een prijsofferte gedaan. Acura Medisch Centrum heeft bewust gekozen voor de veilige en kwalitatief hoogwaardige Mentor protheses.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen ronde en druppelvormige of anatomisch gevormde protheses. Welke protheses bij u het gewenste resultaat hebben, wordt beoordeeld tijdens het adviesgesprek. U kunt dan ook de protheses aanraken en voelen hoe de soepelheid is. Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting met protheses als volgt:

Sebbin Round "Sublimity"€ 2.995
Sebbin Round "Integrity"€ 3.650
Sebbin Anatomical€ 4.195
Ronde implantaten (cohesie 1)€ 2.995
Ronde implantaten (cohesief 2)€ 3.350
Ronde implantaten (xtra)€ 3.650
Motiva® Round of Motiva® Ergonomix€ 3.650
Compressie BH's€ 225
Implantaat registratie€ 35
Meerkosten voor implantaatwissel€ 500

U bent bij Acura Medisch Centrum altijd zeker van het exacte behandeltarief. Kosten voor nazorg zijn inbegrepen, u wordt achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Laat u een borstvergroting met liposuctie en lipofilling toepassen? De kostprijs van de ingreep is afhankelijk van het aantal zones waar vet wordt weggezogen. Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting eigen vet als volgt:

Borstvergroting met eigen vet incl. liposuctie (één zone)€ 2.995
Tweede extra zone liposuctie€ 695
Liposuctie van drie of meer zones€ 595
Betaalbare borstvergroting actie

Acura Medisch Centrum rekent betaalbare borstvergroting tarieven. Bij de kliniek zijn ervaren cosmetisch artsen werkzaam die u gedurende het behandeltraject met raad en daad bijstaan. De eerste kennismaking met de kliniek gebeurt vaak online door het bezoeken van de website. U kunt de behandelmogelijkheden rustig doorlezen en op zoek gaan naar reviews en ervaringen van vrouwen die eerder hun borsten bij de kliniek hebben laten vergroten. Wilt u zelf ervaren hoe de cosmetisch artsen werken? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Tijdens het gesprek is voldoende tijd om uw verwachting toe te lichten en vragen te stellen. De arts licht de verschillende behandeltechnieken toe en bekijkt welke methode bij u de mooiste resultaten heeft. Welke techniek ook wordt gekozen, een borstvergroting is en blijft een chirurgische ingreep waar een kans op risico’s aan zit. De risico’s die zich voor kunnen doen zijn onder andere nabloedingen, ontstekingen, slechte wondgenezing, littekens, tijdelijke gevoelsveranderingen in de borsten en tepels en kapselvorming. Door u vooraf op de risico’s attent te maken, stelt de arts u in staat een goede voorbereiding te treffen. Zo weet u van tevoren wat u kunt verwachten en waar u na de ingreep rekening mee moet houden. De eerste dagen tot zes weken na de borstvergroting doet u het bij voorkeur rustig aan. Zeker wanneer er protheses zijn geplaatst en uw huid is gehecht, mag deze niet onder druk komen te staan. Wanneer u de adviezen en instructies van de cosmetisch arts op volgt, kijkt u later met voldoening terug op de ingreep en kunt u genieten van het behaalde resultaat.

Wel of geen borstvergroting?

De keuze voor een borstvergroting wordt meestal niet over een nacht ijs genomen. Het is iets waar u lang mee bezig bent en waar u grondig over nadenkt. U spreekt misschien met mensen in uw directe omgeving over uw voornemen en u leest zoveel mogelijk informatie. Als u de mogelijkheden vergelijkt, ziet u dat buitenlandse klinieken vaak een borstvergroting actie hebben. De vanaf prijs is laag, maar aan het einde van de rit blijken er behoorlijke bijkomende kosten te zijn. Het is niet verkeerd om naar zo’n aanbieding te kijken, zolang u zich terdege laat informeren over de inhoud van een behandeling. Hiermee voorkomt u niet alleen een teleurstelling, maar ook behoedt u uzelf voor een goedkope behandeling die achteraf vele malen duurder uitvalt.

Gratis adviesgesprek

Zoekt u een betaalbare borstvergroting? Tijdens een gratis adviesgesprek in de kliniek wordt uw situatie in beeld gebracht en laat een cosmetisch arts zien welke resultaten in het verleden zijn behaald. U kunt de protheses aanraken en uzelf voor laten lichten over de borstvergroting methode die het beste bij u past. Heeft u eerder een operatie meegemaakt of gebruikt u medicijnen? Neem beschikbare informatie mee naar het consult, dit kan van invloed zijn op de borstvergroting. Het eerste gesprek is vrijblijvend. Direct een afspraak maken? Bel Acura Medisch Centrum op 0495 / 54 78 48.

Borstvergroting actie – FAQ

1. Wordt er korting gegeven op een borstvergroting?
Privé klinieken bieden cosmetische behandelingen soms met korting aan. De looptijd van een kortingsactie varieert.

2. Wat is een last-minute borstvergroting?
De wachttijd voor een borstvergroting is meestal kort, na het nemen van een beslissing wordt u binnen een aantal weken behandeld. Beschikt u flexibel over uw tijd, dan kunt u opname op de last-minute lijst overwegen. U wordt opgeroepen als een geplande ingreep uitvalt en/of geannuleerd wordt.

3.Is een borstvergroting actie tarief goedkoop?
De kosten voor een borstvergroting zijn variabel en hangen onder andere af van de techniek die wordt toegepast. Het kortingsbedrag maakt de ingreep voordeliger.

4. Is een laaggeprijsde borstvergroting veilig?
Doe onderzoek naar de kliniek die de aanbieding doet. Lees hoe anderen de borstvergroting hebben ervaren. Kijk naar de resultaten en vraag om informatie. Ervaren cosmetisch artsen laten u voorbeelden zien van eerder toegepaste ingrepen. Het risico op bijwerkingen of complicaties na een borstvergroting is klein.

5. Kan ik zelf een cupmaat kiezen?
De inhoud van een aanbieding geeft aan wat u van de ingreep mag verwachten. U heeft eerst een ontmoeting met een cosmetisch arts die de behandeling toelicht. Tijdens het gesprek komt uw gezondheid ter sprake. De arts laat voorbeelden zien van protheses en adviseert over de mate waarin uw borsten vergroot kunnen worden.

6. Hoeveel kost een borstvergroting?
De exacte prijs hangt af van de gebruikte techniek. Na het consult krijgt u een prijsopgave op maat.

7. Wat is het verschil tussen protheses en lipofilling?
De mate waarin de borsten met lichaamseigen vet vergroot worden, is beperkt tot 1 cupmaat. Lipofilling laat in mindere mate littekens achter. Het plaatsen van borstprotheses gebeurt onder sedatie, net als lipofilling.

8. Zijn de resultaten natuurlijk?
De reputatie van de kliniek en de kennis en ervaring van een cosmetisch arts zijn van invloed op het resultaat. Kies voor een cupmaat die overeenstemt met uw lichaamscontouren. Dit geeft de mooiste resultaten. Daarnaast is ook de vorm van de prothese op invloed op uitstraling van uw boezem.

9. Worden de kosten vergoed?
Vrouwen die als gevolg van een medische behandeling een of beide borsten hebben laten amputeren, komen voor een vergoeding in aanmerking. Cosmetische borstvergrotingen worden niet of zeer beperkt vergoed. De polisvoorwaarden van uw (aanvullende) zorgverzekering laten zien welke mogelijkheden en voorwaarden er zijn.

10. Is een borstvergroting in het buitenland goedkoper?
Cosmetische en medische behandelingen worden in een aantal landen soms voor lagere tarieven aangeboden. Vergeet niet te kijken naar de bijkomende reis- en verblijfkosten. Deze wegen zwaar op het behandeltarief, zeker wanneer u meerdere keren naar de kliniek moet.

11. Waarom is een borstvergroting in het buitenland goedkoop?
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het niet alleen de kwaliteit van de kliniek of de kunde van de arts die van invloed zijn op de prijs. Klinieken in het buitenland hebben te maken met lagere kosten voor onder andere kliniekmedewerkers en artsen. Ook andere maandelijkse vaste lasten zijn lager dan in Nederland.

12. Hoe weet ik of de borstvergroting actie door een bekende kliniek wordt gedaan?
Om meer over de inhoud van een actie te weten, leest u eerst de aanbieding aandachtig door. De naam van de kliniek wordt vaak samen met contactgegevens vermeld. Komt de naam u niet bekend voor, zoek online naar informatie en reviews.

13. Heb ik direct resultaat?
Na de borstvergroting is het zichtbaar dat uw borsten groter zijn dan voorheen. Dit is nog niet het definitieve resultaat. Door de ingreep zijn de borsten gezwollen en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Deze tijdelijke bijwerkingen nemen vanzelf af. Na een drietal maanden is het resultaat definitief.

14. Welke protheses worden er gebruikt?
Acura Medisch Centrum werkt met de kwalitatief hoogwaardige Mentor protheses. Zowel ronde als druppelvormige protheses zijn beschikbaar. Afhankelijk van uw lichaamscontouren wordt gekozen voor de prothese die het beste bij u past en waarmee een natuurlijk resultaat bereikt wordt.

15. Zijn siliconen protheses giftig?
De protheses die gebruikt worden, zijn volkomen veilig. De kans op lekkages of beschadigingen is uiterst klein. Mentor protheses voelen natuurlijk aan en geven uw borsten een mooie vorm. De protheses vormen geen probleem bij een borstonderzoek.

16. Kan een prothese verwijderd worden?
Ja. Met een operatieve ingreep worden de protheses verwijderd.

17. Is het noodzakelijk om protheses na een aantal jaren te laten vervangen?
De protheses zijn duurzaam en gaan in principe uw leven lang mee. Lichamelijke veroudering zorgt voor een afname van de huidelasticiteit, waardoor de borsten kunnen gaan afhangen. Dit proces gaat na een borstvergroting verder. Na 10 tot 15 jaar kan het wenselijk zijn om de protheses te laten vervangen, omdat ze door huidverslapping goed zichtbaar zijn.

18. Ik ben niet tevreden met de cupmaat, kan ik nieuwe protheses laten implanteren?
Cosmetisch artsen streven een natuurlijk resultaat na. Wilt u naderhand toch een grotere of juist kleinere cupmaat, dan is het mogelijk om de protheses te vervangen. De arts informeert u over de nadelen en risico’s van een grote cupmaat.

19. Hoelang ben ik na een borstvergroting uit de running?
De hersteltijd is kort, maar het is belangrijk om de eerste 4 tot 6 weken geen zware fysieke inspanningen te doen. Sporten is dan ook weer mogelijk met uitzondering van contactsporten. Zwemmen of naar de sauna kan weer na 6 weken. De meeste vrouwen gaan na een aantal dagen weer aan het werk.

20. Waar kan ik mijn borstvergroting ervaring delen?
Online zijn diverse websites waar u een review of ervaring deelt. Ook kunt uw ervaring delen met de kliniek waar de ingreep heeft plaatsgevonden.

21. Krijg ik korting voor een positieve review?
Nee. Wanneer u een review schrijft, dan doet u dat om anderen te informeren en te laten weten hoe een borstvergroting gaat. Klinieken zijn dankbaar voor uw mening, maar geven daar geen korting voor.

22. Is een borstvergroting pijnlijk?
De ingreep wordt onder sedatie toegepast. U voelt niets van de borstvergroting. Als de verdoving is uitgewerkt kan een beurs gevoel ontstaan. Napijn is doorgaans beperkt en kan met een pijnstiller behandeld worden.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu