fbpx

Beste borstvergroting

Bent u benieuwd naar wat de beste borstvergroting is? Borstcorrecties behoren tot de meest besproken cosmetische ingrepen. Het is een ingreep die uw borsten vergroot en tegelijkertijd de lichaamscontouren verbetert. Uw borsten kunnen u onzeker maken, terwijl u met een relatief eenvoudige ingreep mogelijk meer zelfvertrouwen krijgt. De beste borstvergroting methode is persoonlijk en wordt door een cosmetisch arts bepaald tijdens een consult.

Beste borstvergroting.
Beste borstvergroting.
Beste borstvergroting techniek

Het vergroten van de borsten kan zowel met behulp van protheses als met lichaamseigen vet. De behandeltechniek wordt afgestemd op de verwachting die u heeft, en de gewenste cupmaat. Een behandeling met liposuctie biedt beperkte vergrotingsmogelijkheden, terwijl siliconen protheses in verschillende maten en vormen beschikbaar zijn. Wanneer u protheses laat implanteren, wordt de ingreep onder narcose toegepast. Vooraf heeft u samen met de cosmetisch arts een keuze voor een implantaat gemaakt. Acura Medisch Centrum werkt met de veilige en kwalitatief hoogwaardige protheses van het merk Mentor. U kunt zowel een ronde als druppelvormige prothese laten implanteren. De manier waarop plaatsing voor of achter de borstspier gebeurt, wordt tijdens het consult uitgebreid toegelicht. Om de protheses te kunnen plaatsen, worden één of meerdere incisies in de huidplooi en/of de tepelhof gemaakt. Over het algemeen genezen de littekens goed en zijn ze later nauwelijks zichtbaar. Aangezien de incisies in verschillende lagen gehecht worden, is het belangrijk om het enige tijd rustig aan te doen. Uw lichaam en borsten hebben voldoende tijd nodig om te herstellen. Tillen, bukken, sporten en andere (zware) lichamelijke inspanningen dienen een aantal dagen tot weken vermeden te worden. Een borstvergroting met lichaamseigen vet daarentegen bestaat uit twee delen. Eerst wordt het vet door middel van liposuctie van uw buik, bovenbenen of heupen weggezogen. Het vet wordt gezuiverd en vervolgens met lipofilling in de borsten geïnjecteerd. De liposuctie wordt met een plaatselijke verdoving gedaan. Het herstel verloopt vlotter dan wanneer u protheses laat plaatsen. De resultaten zijn echter beperkt.

Veiligheid en risico’s borstvergroting

In uw zoektocht naar de beste borstvergroting leest u veel. Zowel over de beschikbare technieken als over de klinieken en ziekenhuizen waar de ingreep wordt toegepast. Onafhankelijk van de methode die wordt toegepast, is en blijft een borstvergroting een chirurgische ingreep waar risico’s aan zijn verbonden. Vaak zijn de bijwerkingen tijdelijk en is behandeling mogelijk. Na een borstvergroting met protheses kunt u te maken hebben met nabloedingen, slechte wondgenezing, ontstekingen, littekens en kapselvorming. In een enkel geval moeten de protheses verwijderd en opnieuw geplaatst worden. Liposuctie en lipofilling zijn eveneens relatief veilig, maar er is altijd een kleine kans op nalekken, ontstekingen en napijn. De resultaten van lipofilling zijn beperkt en kunnen als teleurstellend worden ervaren. Een goede, ervaren cosmetisch arts licht u al tijdens het consult in over de mogelijke risico’s. Dat wil overigens niet zeggen dat u hier na een borstvergroting altijd mee te maken krijgt. Wanneer de instructies worden opgevolgd, beperkt u de kans op risico’s.

Beste borstvergroting vergelijken

Borstvergrotingen worden zowel door ziekenhuizen als privéklinieken gedaan. Online kunt u gebruik maken van vergelijkingssites waar cosmetische behandelingen, klinieken en cosmetisch artsen worden vergeleken. U kunt ook uw voordeel doen met het lezen van reviews en borstvergroting ervaringen. Niet alleen leest u hoe anderen de borstvergroting en het resultaat ervaren hebben. U leest ook over voor- en nadelen van de ingreep. Aandachtig vergelijken levert op verschillende vlakken voordeel op. Zo weet u waar u op moet letten tijdens een intakegesprek bij een cosmetisch arts, en waar u tijdens de herstelperiode rekening mee moet houden. Uiteraard kan vergelijken van de mogelijkheden ook in financieel opzicht lonend zijn. Wat voor u de beste borstvergroting of beste behandelaar is, is persoonlijk. U voelt zelf als geen ander of er sprake is van vertrouwen in de arts. Ontbreekt het vertrouwen? Neem geen overhaaste beslissing, maar kijk rustig verder. Alleen op deze manier kunt u een verantwoorde beslissing nemen.

Borstvergroting in het buitenland

Wanneer u zoekt naar de beste borstvergroting, ziet u ook buitenlandse klinieken die adverteren met lage tarieven of borstvergroting aanbiedingen. De vraag of een borstvergroting in het buitenland de beste keuze is, is maar de vraag. Meestal zijn het lage vanaf tarieven die, nadat u alles bij elkaar het opgeteld, veel hoger blijken uit te vallen. Ook het feit dat er waarschijnlijk meerdere keren naar de buitenlandse kliniek heen en weer gereisd moet worden, weegt mee bij het nemen van een beslissing. Acura Medisch Centrum, in Weert, biedt zowel de borstvergroting met protheses als de borstvergroting met lichaamseigen vet aan. Groot voordeel is dat u in uw eigen taal met de cosmetisch arts kunt communiceren. Bovendien kunt u na afloop van de ingreep naar huis om in uw vertrouwde omgeving te herstellen. De ervaren cosmetisch artsen passen jaarlijks honderden borstcorrecties met succes toe en maken gebruik van geavanceerde apparatuur en behandeltechnieken. Het is mogelijk om foto’s van eerder bereikte resultaten te bekijken.

Wat is voor u de beste borstvergroting?

Een borstvergroting is een ingrijpende behandeling. Uw lichaamscontouren worden verbeterd en uw borsten zijn beter in verhouding met de rest van uw lichaam. Het is een ingreep die al jaren met succes wordt toegepast en waar uiteenlopende informatie over beschikbaar is. De keuze voor een kliniek of behandelaar is voor veel vrouwen het moeilijkste deel van het behandeltraject. Laat u daarbij niet of zo min mogelijk beïnvloeden door de mening van anderen. Het gaat om uw eigen welzijn, en u voelt zelf het beste aan waar u zich begrepen en welkom voelt. Valt de kliniek van uw voorkeur in realiteit toch wat tegen? Ga niet direct bij de pakken neerzitten, maar plan een consult bij een andere kliniek. U kunt dan deze persoonlijke ervaringen met elkaar vergelijken. Uiteindelijk komt u terecht bij de kliniek waar alles op de juiste plaats valt, en waar u vertrouwen heeft in de behandelend arts. Bent u op zoek naar de beste borstvergroting? Het eerste consult bij Acura Medisch Centrum is gratis en geheel vrijblijvend. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met de kliniek op 0495-431711.

Beste borstvergroting – FAQ

1. Wat is de beste techniek voor een borstvergroting?
De borstvergroting kan met protheses of met lichaamseigen vet worden gedaan. Een cosmetisch arts geeft advies over beide technieken en laat zien welke methode in uw geval de mooiste resultaten biedt.

2. Wat zijn de verschillen tussen protheses en lipofilling?
Bij lipofilling is een beperkte vergroting mogelijk. Het gaat over ongeveer een enkele cupmaat. Het wegzuigen en injecteren van het vet gebeurt onder sedatie. Littekens zijn nauwelijks zichtbaar. Het plaatsen van protheses gebeurt eveneens onder sedatie. De arts maakt incisies en hecht de huid, waardoor kleine littekens ontstaan. De grootte van de protheses is variabel, dit net zoals de vorm.

3. Wat is de goedkoopste borstvergroting?
De combinatie van liposuctie en lipofilling is meestal duurder dan het laten plaatsen van protheses.

4. Hoe is de prijs-kwaliteitverhouding?
Acura Medisch Centrum biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Na de ingreep kunt u rekenen op professionele nazorg, advies en ondersteuning.

5. Hoe kies ik de beste borstvergroting?
Online vergelijkt u zowel behandelaars, klinieken en ziekenhuizen als tarieven met elkaar. De keuze voor de behandelaar die bij u past, neemt u nadat u persoonlijk heeft kennisgemaakt. Een consult ter plaatse laat u ervaren hoe een kliniek werkt en over welke kennis en kunde een arts beschikt. Ontbreekt het vertrouwen? Kijk dan rustig verder. Een goede voorbereiding is onderdeel van het eindresultaat.

6. Ga ik voor de beste borstvergroting naar het buitenland?
Alhoewel cosmetische behandelingen in het buitenland soms goedkoper zijn, wil dat niet zeggen dat de kwaliteit ook het beste is. Doe onderzoek naar een kliniek, zoek reviews en ga eerst zelf kijken voordat u een beslissing voor een behandelaar neemt. Een behandeling in het buitenland brengt diverse nadelen met zich mee.

7. Ik lees positieve reviews over een kliniek, zijn deze betrouwbaar?
Iedereen ervaart een borstvergroting op haar eigen manier. Iemand kan heel tevreden zijn over een bepaalde kliniek of techniek, terwijl een ander een heel andere mening heeft. Ga daarom altijd zelf kennismaken. Zo ervaart u zelf hoe een cosmetisch arts te werk gaat.

8. Is een dure ingreep beter dan een goedkopere aanbieding?
Nee, zeker niet. De prijs van een borstvergroting wordt bepaald door verschillende factoren. Tarieven lopen sterk uiteen. Vergelijken loont de moeite. Een dure behandeling is geen garantie voor de beste resultaten.

9. Hoe weet ik of een arts ervaren is?
Vraag tijdens het consult naar de ervaring van iemand. Cosmetisch artsen laten u voorbeelden zien van eerder toegepaste ingrepen. De arts die de borstvergroting bij Acura Medisch Centrum uitvoert, heeft jarenlange ervaring.

10. Welk resultaat kan ik verwachten?
De cosmetisch arts legt tijdens het consult de mogelijkheden toe. Aan de hand van voorbeelden wordt getoond welk resultaat behaald kan worden. Een cupmaat die in overeenstemming is met de lichaamscontouren geeft een natuurlijk resultaat. Met het implanteren van protheses worden de borsten een of meerdere cupmaten vergroot. Resultaten bij lipofilling zijn beperkt tot ongeveer een cupmaat.

11. Kan ik meteen weer aan het werk?
Na de ingreep heeft uw lichaam tijd nodig om te herstellen. Afhankelijk van de techniek moet u rekenen op een aantal weken van verminderde activiteit. De werkzaamheden worden geleidelijk hervat. Fysiek zware werkzaamheden of inspanningen dienen 6 weken vermeden te worden.

12. Heb ik invloed op het resultaat?
Volg de instructies en adviezen van de arts op. U krijgt pre operatief advies en nazorg instructies. Stop tijdig met roken en wees consequent in het dragen van de naadloze sportbeha na de ingreep. Neem uw tijd om te herstellen. Forceer niets.

13. Kan een borstvergroting mislukken?
Met een goede voorbereiding, de keuze voor een ervaren arts en een realistisch verwachtingspatroon is de kans op mislukking erg klein. Het kan gebeuren dat iemand ontevreden is met het bereikte resultaat. Een enkele keer is het resultaat asymmetrisch of ontstaat er kapselcontractie, waardoor de protheses verwijderd moeten worden. Dit gebeurt echter zelden.

14. Welke protheses zijn het beste?
Acura Medisch Centrum werkt met de betrouwbare en veilige protheses van het merk Mentor. Er zijn ronde en druppelvormige protheses beschikbaar. Afhankelijk van uw verwachting en de aanwezigheid van borstweefsel adviseert een arts welke prothese bij u het beste resultaat geeft.

15. Wordt de ingreep onder narcose of sedatie gedaan?
Het implanteren van protheses vindt onder sedatie plaats. Wanneer u door middel van liposuctie en lipofilling de borsten laat vergroten, wordt eveneens gekozen voor sedatie.

16. Moet ik terugkomen om de hechtingen te laten verwijderen?
De incisies worden gehecht met oplosbaar hechtdraad. Het is niet noodzakelijk om dit te laten verwijderen. Na een aantal maanden komt u voor controle en eindbeoordeling naar de kliniek.

17. Wat zijn de risico’s van een borstvergroting?
Een borstvergroting is een relatief veilige ingreep. Algemene chirurgische bijwerkingen zoals nabloedingen, zwellingen, bloeduitstortingen, ontstekingen en littekenvorming kunnen optreden. De meeste vrouwen herstellen zonder bijwerkingen van de ingreep. Een enkele keer reageert het lichaam niet naar wens op de protheses, waardoor kapselcontractie ontstaat. Als dat gebeurt moeten de protheses verwijderd worden.

18. Kan ik na een borstvergroting met lipofilling alsnog protheses laten plaatsen?
Met lipofilling kan alleen een beperkte borstvergroting bereikt worden. Wenst u toch een borstvergroting met protheses, dan is het mogelijk om alsnog de Mentor protheses te laten implanteren. Om hoge extra kosten te vermijden, is het vergelijken van beide technieken belangrijk.

19. Zijn de resultaten van een borstvergroting in het ziekenhuis beter?
Zowel ziekenhuizen als klinieken werken doorgaans met ervaren cosmetisch artsen. Cosmetisch artsen die in een privé kliniek werken, passen jaarlijks meestal een groter aantal specifieke ingrepen toe dan artsen in een ziekenhuis. Dit kan van invloed zijn op het resultaat.

20. Mijn zorgverzekeraar betaalt een gedeelte van de kosten, mag ik zelf een kliniek kiezen?
Om aanspraak te maken op een vergoeding, stelt een zorgverzekeraar voorwaarden. Een van de voorwaarden is vaak dat de behandeling bij een gecontracteerde zorginstelling of zorgaanbieder plaatsvindt. Kiest u voor een andere behandelaar, dan kan het vergoedingsbedrag lager zijn of zelfs wegvallen.

21. Zijn de resultaten blijvend?
In principe gaan protheses levenslang mee. Naarmate u ouder wordt en de huidelasticiteit afneemt, veranderen de borsten van vorm. Het is mogelijk dat de protheses zichtbaar worden. De protheses worden dan dus zichtbaar, waardoor uw borsten er onnatuurlijk uitzien. Het is mogelijk om de protheses te laten vervangen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu