fbpx

Borstvergroting reviews

Zoekt u borstvergroting reviews? Borstvergrotingen behoren tot de meest uitgevoerde ingrepen op het gebied van plastische chirurgie. Hoewel siliconen implantaten vaak standaard zijn, zijn siliconen regelmatig onderwerp van gesprek. Moderne siliconenimplantaten zijn relatief veilig en algemeen aanvaard voor klinisch gebruik. De implantaatontwerpen maken esthetische resultaten mogelijk en minimaliseren de kans op complicaties zoals kapselcontractie en implantaat ruptuur. Over het algemeen zijn de borstvergroting reviews positief. De ingreep kent een hoge mate van patiënttevredenheid.

Borstvergroting reviews lezen

Als u een borstvergroting overweegt, is het belangrijk dat u uw zorg en welzijn in vertrouwen geeft van een ervaren, gespecialiseerde arts. De afgelopen jaren zijn er regelmatig discussies, vooral in de media, over het belang van veilige borstvergrotende operaties. Begrip over wat de voor- en nadelen zijn van borstimplantaten en mogelijke complicaties op lange termijn, is onderdeel van de voorbereiding. Ook zijn er vrouwen die in het buitenland geopereerd zijn en niet weten welke implantaten gebruikt zijn of die niet tevreden zijn met het resultaat. Het is niet altijd nodig om de implantaten te laten verwijderen of vervangen. Bespreek uw zorgen, wensen en verwachtingen met een gespecialiseerde arts. Deze geeft advies over de behandeling of beoordeelt de implantaten en resultaten van een eerdere ingreep. Ook na een borstvergroting is het belangrijk om uw borsten regelmatig te controleren en veranderingen direct te melden.

Chirurgische ingreep

In de media en online wordt regelmatig nonchalant gesproken over een borstvergroting. Organisaties adverteren met groepskortingen en het lijkt alsof een borstvergroting geen enkel probleem is. Het toegenomen aanbod van behandelaars bestaat niet alleen maar uit ervaren cosmetisch specialisten. Er zijn ook klinieken en artsen die profiteren van vrouwen die koste wat kost een borstvergroting willen laten toepassen. Ongetrainde, beginnend cosmetisch chirurgen hebben nauwelijks ervaring, wat de kans op risico’s en complicaties vergroot. Het gebeurt helaas nog altijd dat mensen overlijden aan cosmetisch chirurgische complicaties. Doe daarom altijd vooronderzoek en ga op bezoek bij de klinieken die uw voorkeur hebben.

Bijwerkingen en complicaties

De oorzaak van bijwerkingen en complicaties tijdens en na een borstvergroting zijn niet altijd het gevolg van fouten in de behandeling. Zelfs een foutloos uitgevoerde ingreep heeft een kans op risico’s. Bij sommige vrouwen raakt het implantaat ingekapseld in littekenweefsel wat zowel pijn als misvorming veroorzaakt. Inkapselen is een natuurlijke reactie van lichaam op vreemd weefsel. Vrouwen die een borstvergroting hebben ondergaan, geven in ervaringen aan hoe ze de periode na de ingreep hebben ervaren. Hieruit haalt u tips over de dingen die u wel en juist niet doet na een borstvergroting met implantaten. Ondanks de risico’s van de ingreep, hebben de voordelen dikwijls de overhand. Ongeveer een kwart van alle borstvergrotingen vindt plaats bij patiënten die een borstamputatie hebben ondergaan. Daarnaast zijn borstimplantaten ook een belangrijk element bij de geslachtsbevestiging van transvrouwen.

Esthetische borstvergroting

Het merendeel van de borstvergrotende ingrepen met siliconenimplantaten heeft een esthetische achtergrond. Vrouwen zijn niet tevreden met de vorm of grootte van de borsten. Vaak vergeten mensen dat een borstvergroting een dure, ingrijpende operatie is. Er is onvoldoende besef dat een borstvergroting levenslange toewijding vraagt en dat het een procedure is die uw lichaam permanent verandert. Vrouwen overwegen implantaten om verschillende redenen. Bovendien zijn het meestal relatief jonge vrouwen die een borstvergroting overwegen, om de borsten te benadrukken. Ondanks dat de huidige generatie siliconenimplantaten duurzaam is, is het niet ondenkbaar dat op latere leeftijd een operatie nodig is om dat implantaten te vervangen of te verwijderen. Na een borstvergroting staat de natuurlijke lichaamsveroudering niet stil. De huid krijgt minder elasticiteit en de borsten verliezen hun stevigheid waardoor de implantaten soms zichtbaar zijn. In dat geval is een ingreep wenselijk.

Keuze implantaten

Afhankelijk van de reden van de borstvergroting, leest u dat er zowel ronde als druppelvormige implantaten beschikbaar zijn. Tijdens een consult bij de cosmetisch arts heeft u de gelegenheid om beide typen te bekijken en vast te houden. De arts legt de verschillen tussen de vormen en de resultaten die ze geven uit. In veel gevallen hebben druppelvormige, anatomische implantaten de voorkeur en kunt u een natuurlijk resultaat verwachten. Uiteraard vraagt een arts naar de cupmaat die u in gedachten heeft en overlegt met u hoe u een mooi resultaat krijgt. Over en weer is er de mogelijkheid vragen te stellen. De arts praat over uw gezondheid en vraagt naar bijzonderheden in uw medische geschiedenis. Dit om u zo goed als mogelijk voor te bereiden en adviseren over een borstvergroting.

Prijzen vergelijken

Bij het lezen van borstvergroting reviews valt op dat vrouwen prijzen van binnen- en buitenlandse klinieken met elkaar vergelijken. Als de ingreep niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed, is de borstvergroting een dure operatie. Het is in dat opzicht logisch om verder te kijken dan de kliniek die vlakbij gevestigd is. Het vergelijken van behandeltarieven houdt ook in, dat jaarlijks een aantal vrouwen kiest voor een borstvergroting in het buitenland en dan met name Turkije. Lage tarieven klinken aantrekkelijk, maar zonder goede voorbereiding kan een ingreep op een teleurstelling uitdraaien. Kiest u voor een operatie in het buitenland? Onderzoek of vraag hoe de nazorg is geregeld. In geval van bijwerkingen of klachten is het fijn om te weten waar u terecht kunt. Deze en andere zorgen met betrekking tot de communicatie heeft u niet als u een borstvergroting in Nederland ondergaat.

Consult borstvergroting

Bent u ontevreden met de vorm of grootte van uw borsten? Wilt u meer weten over een borstvergroting met implantaten? Maak een afspraak bij Acura Medisch Centrum in Weert. Onze ervaren cosmetisch artsen bespreken de behandelmogelijkheden tijdens een gratis consult. De kliniek werkt met de kwaliteitsvolle siliconenimplantaten van het merk Mentor. Tijdens het gesprek laat de arts de protheses zien en heeft u de gelegenheid om aan te geven wat u van de borstvergroting verwacht. Er wordt gesproken over de reden die u heeft voor een borstvergroting, uw gezondheid en eventuele eerdere operaties die u heeft meegemaakt. Gebruikt u medicijnen? Neem een actueel overzicht mee naar het consult. Een afspraak maakt u telefonisch via 0495 – 54 78 48, maar u kunt ook het contactformulier invullen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu