fbpx

Borstvergroting Weert

Overweegt u een borstvergroting in Weert? Een borst vergrotende ingreep verbetert de verhouding en vorm van uw borsten. Ervaren plastisch chirurgen werken met implantaten van een hoogwaardige kwaliteit. Een borstvergroting heeft verschillende redenen. Wellicht heeft u van nature kleinere borsten dan gewenst, of zijn uw borsten kleiner geworden na het verlies van flink wat kilo’s. Na een borstvergroting in Weert heeft u natuurlijk ogende borsten.

Stevige borsten

De meeste vrouwen overwegen een borstvergroting voor extra volume, om kleine borsten te vergroten en/of om na een zwangerschap weer de omvang van de borsten terug te krijgen en de lichaamscontouren te verbeteren. Een borstvergroting in Weert geeft u stevige, mooi gevormde borsten die passen bij uw lichaam. Bij Acura Medisch Centrum voeren de plastisch chirurgen borstvergrotingen uit. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van prostheses van topkwaliteit. Mentor borstprotheses zijn klinisch getest, wetenschappelijk onderzocht en FDA goedgekeurd. De protheses zijn geliefd bij plastisch chirurgen wereldwijd. Voor elk lichaam is een passende borstprothese beschikbaar.

Siliconen borstvergroting in Weert

Wanneer u uw borsten laat vergroten, zijn er verschillende siliconen protheses beschikbaar. Tijdens een vrijblijvend consult worden de protheses getoond en besproken. Iedere prothese kent eigen unieke kenmerken en heeft een eigen resultaat tot gevolg. De plastisch chirurg adviseert u uitgebreid over het type prothese dat aansluit bij uw wensen, de vorm van uw borsten en de contouren van uw lichaam.

 • Rondvormige borstprotheses. Deze protheses geven uw borsten zowel meer volume aan de boven als onderkant. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht geven de ronde borstprotheses een natuurlijk effect. Het volume neemt immers ook aan de bovenkant toe, waardoor u een mooi gevormd decolleté heeft. Ronde borstprotheses worden met name bij zeer slanke vrouwen afgeraden. Dit omdat er een kleine kans is dat dan de plooien van de borstprothese ongewenst zichtbaar zijn of worden.
 • Druppelvormige borstprotheses. Druppelvormige of anatomische borstprotheses zijn vaak een geschikte keuze als u meer volume aan de onderkant van de borsten wenst. De resultaten die met deze protheses bereikt worden zijn natuurgetrouw.
Werkwijze borstvergroting in Weert

Een borstvergroting wordt onder narcose uitgevoerd en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Afhankelijk van het type prothese dat wordt gebruikt, wordt de prothese ingebracht door een snede van ca. 5 cm in uw borstplooi. De plastisch chirurg plaatst de prothese via de insnijding onder uw borstklier of borstspier. Dit is tijdens het uitgebreide intakegesprek met u besproken en is onder andere afhankelijk van de uw eigen huid en de onderliggende weefsels. Na het plaatsen van de borstprotheses worden de insnijdingen gehecht en de wonden afgedekt met wondpleisters. Vaak wordt ook een ondersteunend verband aangebracht om het herstel te bespoedigen. Een plastisch chirurg brengt ook drain(s) aan in het operatiegebied. Hiermee wordt het wondvocht na de operatie afgevoerd. Doorgaans worden de drains de volgende ochtend verwijderd.

Herstel borstvergroting

Uw borsten kunnen na de ingreep gespannen en pijnlijk aanvoelen. Deze pijn neemt geleidelijk aan af. Van de plastisch chirurg krijgt u tips om het herstel zo vlot mogelijk te laten verlopen, zonder dat u daarbij onnodige pijn heeft of krijgt:

 • Draag na de ingreep dag en nacht een beugelvrije sportbeha.
 • Vermijd de eerste 4 tot 6 weken na de borstvergroting intensieve lichaamsbeweging. Hiertoe behoren onder meer sporten en/of zwaar tillen.

Uw tepels kunnen tot enkele maanden na de borstvergroting extra of minder gevoelig zijn. Dit zijn normale verschijnselen die over het algemeen vanzelf verdwijnen. Om ervoor te zorgen dat er geen ontstekingen of infecties ontstaan, wordt een preventief korte antibioticakuur voorgeschreven. De meeste vrouwen herstellen vlot en zonder bijwerkingen of complicaties van een borstvergroting. Uiteraard is de kliniek 7 dagen per en 24 uur per dag bereikbaar in geval van onverwachte complicaties.

Gratis intakegesprek borstvergroting

Twijfelt u of een borstvergroting uw lichaamscontouren ten goede komt? Wilt u uw borsten weer de natuurlijke vorm teruggeven na één of meerdere zwangerschappen? Acura Medisch Centrum in Weert nodigt u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het consult worden uw borsten bekeken en de borst vergrotende mogelijkheden met u besproken. De verschillende borstprotheses worden toegelicht en de plastisch chirurg adviseert welke prothese bij u de mooiste en meest natuurlijke resultaten biedt. Indien gewenst kunt u borstvergroting voor en na foto’s bekijken, van ingrepen die in het verleden bij onze kliniek zijn uitgevoerd. Gebruikt u medicijnen of bent u bekend met een chronische aandoening en/of ziekte? Neem hierover dan informatie mee naar het consult. Dit kan eventueel van invloed zijn op de behandelmogelijkheden. Het intakegesprek is vrijblijvend en een afspraak maakt u door te bellen met 0495-729322.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu