fbpx

Borstvergroting ervaringen

Zoekt u naar borstvergroting ervaringen? Het gebeurt regelmatig dat vrouwen niet tevreden zijn met de cupmaat en vorm van de borsten. Borstcorrecties staan niet voor niets in de top 5 van meest toegepaste cosmetische behandelingen. Het aantal borstvergrotingen dat jaarlijks wordt toegepast, kent nog altijd een stijgende lijn. Dit heeft zowel positieve als negatieve borstvergroting ervaringen tot gevolg. Denkt u na over een borstvergroting? Doe uw voordeel met de reviews en ervaringen van anderen.

Borstvergroting ervaringen.
Borstvergroting ervaringen.
Juiste keuze borstvergroting

In binnen- en buitenland zijn verschillende cosmetisch artsen en klinieken waar u terecht kunt voor een borstvergroting. Maar hoe vindt u een behandelaar die bij u past en waar vindt u borstvergroting ervaringen van vrouwen die de ingreep al hebben laten toepassen? Even ‘googelen’ levert niet alleen informatie op over de ingreep, u ziet ook tal van technieken, tarieven en meningen over de behandeling. Hoe kunt u uit deze wirwar aan informatie de juiste keuze maken? Aan de hand van borstvergroting ervaringen van vrouwen die voorgingen, kunt u een eerste selectie maken. Online worde op uitlopende fora ervaringen gedeeld. U kunt zowel positieve als negatieve ervaringen zoeken en lezen. Wanneer u een borstvergroting overweegt, dan heeft u daarbij een beeld van een boezem die in overeenstemming is met uw lichaamscontouren en waarbij u zichzelf prettig voelt. Een geslaagde borstvergroting geeft uw zelfvertrouwen een boost, voordat u het resultaat kunt beoordelen is het noodzakelijk om het bestaande aanbod van klinieken, tarieven en ervaringen met elkaar te vergelijken. Het spreekt voor zich dat u daarbij gebaat bent bij positieve borstvergroting ervaringen. Toch zijn het vaak de negatieve reviews waar u veel interessante informatie uit kunt halen. Negatieve ervaringen van anderen, behoeden u voor het maken van dezelfde ‘fouten’ of voor het nemen van een beslissing die achteraf de verkeerde blijkt te zijn.

Belang van borstvergroting ervaringen

Net zoals iedere andere cosmetische of medische behandeling heeft een borstvergroting een zekere kans op risico’s en complicaties. Wanneer u zich hier van tevoren niet of onvoldoende over laat voorlichten kunt u achteraf een teleurgesteld gevoel hebben. Een ervaren cosmetisch arts neemt tijdens een consult altijd uitgebreid de tijd om de complicaties en bijwerkingen toe te lichten. De kans is klein dat u hiermee te maken krijgt, maar ter voorkoming is het belangrijk te weten wat u eventueel kunt verwachten. In borstvergroting ervaringen wordt melding gemaakt van de manier waarop anderen de ingreep, het herstel en het resultaat hebben ervaren. Er wordt weinig gezegd over de bijwerkingen die zich na de borstvergroting voor kunnen doen. Voor een vlot herstel is het bijvoorbeeld belangrijk om ruim voor de geplande ingreep te stoppen met roken en dit ook na de borstvergroting vol te houden. Wanneer u niet rookt is er een betere doorbloeding en kunnen de operatiewonden netjes genezen. Wat ook goed is om te weten, is het feit dat u na een borstvergroting te maken kunt krijgen met kapselvorming. Dit kan niet alleen de vorm van uw borst beïnvloeden, het kan ook langdurige en aanhoudende pijnklachten veroorzaken. Een enkele keer moet het kapsel rondom de prothese tijdens een operatieve ingreep verwijderd worden. Ervaringen en reviews geven ook duidelijk weer hoe vrouwen zich voelen na de borstvergroting en dat er tijdelijk sprake kan zijn van gevoelloze tepels en/of borsten. Een borstvergroting is niet zomaar een ingreep die u door een willekeurige chirurg toe laat passen. U laat uzelf vooraf goed informeren over de ingreep, de manier waarop uw borsten worden vergroot en de ervaring die een behandelend cosmetisch arts heeft.

Binnen- en buitenlandse borstvergroting ervaringen

De afgelopen jaren zijn cosmetische behandelingen in het buitenland ongekend populair geweest. Kwalitatief hoogwaardige ingrepen, ervaren chirurgen en goedkope tarieven liggen hieraan ten grondslag. Het voordeel hiervan is dat u zowel binnen- als buitenlandse ervaringen met borstcorrecties kunt lezen en vergelijken. Is iemand puur voor de lage prijs naar het buitenland gegaan? Welke techniek is toegepast? Zijn de resultaten natuurlijk en volgens verwachting? Het zijn een aantal vragen waarop u door middel van het lezen van ervaringen en reviews een antwoord krijgt. Leest u mee op een forum en wilt u zelf een vraag stellen of een bericht plaatsen? Registratie is vaak vereist. Om objectief te vergelijken kijkt u naar de toegepaste techniek, de gebruikte protheses en de manier waarop nazorg en controles zijn geregeld. Ingrepen die in het buitenland worden toegepast, lijken op het eerste gezicht vaak goedkoper dan wat u in Nederland betaald. Vergeet echter niet te kijken naar de kosten voor reis en verblijf. Zeker wanneer een kliniek niet over een vestiging in Nederland beschikt, reist u diverse malen heen en weer. De kosten hiervoor kunnen snel oplopen, waardoor u, als alle kosten bij elkaar zijn opgeteld, in Nederland vaak tóch voordeliger uit bent.

Betaalbare borstvergroting, betaling in termijnen

Wilt u niet naar het buitenland, maar zoekt u een betaalbare borstvergroting? Acura Medisch Centrum in Weert adviseert u graag over de mogelijkheden. De ervaren cosmetisch artsen passen jaarlijks honderden borstcorrecties naar volle tevredenheid uit.

Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting met protheses als volgt:

Sebbin Round "Sublimity"€ 2.995
Sebbin Round "Integrity"€ 3.650
Sebbin Anatomical€ 4.195
Ronde implantaten (cohesie 1)€ 2.995
Ronde implantaten (cohesief 2)€ 3.350
Ronde implantaten (xtra)€ 3.650
Motiva® Round of Motiva® Ergonomix€ 3.650
Compressie BH's€ 225
Implantaat registratie€ 35
Meerkosten voor implantaatwissel€ 500
Bij Acura zijn de kosten van een borstvergroting eigen vet als volgt:

Borstvergroting met eigen vet incl. liposuctie (één zone)€ 2.995
Tweede extra zone liposuctie€ 695
Liposuctie van drie of meer zones€ 595
Eventueel is beperkte kostenvergoeding mogelijk vanuit een aanvullende verzekering. Indien wenselijk is het mogelijk om de borstvergroting in praktische termijnen te betalen zodat u niet in één keer het bedrag hoeft te missen. Zowel op diverse fora als op de website van de kliniek zelf vindt u borstvergroting ervaringen van ingrepen die in de kliniek zijn toegepast.

Vrijblijvend intakegesprek borstvergroting

De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert nodigen u uit voor een gratis borstvergroting consult. Tijdens het gesprek worden de behandeltechnieken uitgelegd en kunt u aangeven welke verwachting u heeft van een borstvergroting. De artsen laten u voorbeelden zien van borstcorrecties die ter plaatse zijn uitgevoerd en u kunt de protheses aanraken en bekijken. Het eerste consult is gratis en u ontvangt vrijblijvend een behandelvoorstel. De kliniek is zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar. Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Neem telefonisch contact op met onze medewerkers op 0495-212326 of vul het contactformulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Borstvergroting ervaring – FAQ

1. Waar kan ik borstvergroting ervaringen vinden?
Online zijn tegenwoordig tal van cosmetische en medische fora actief. Uiteenlopende behandelingen, operaties, klinieken en specialisten worden hier omschreven en beoordeeld. Discussies, vragen en ervaringen over een borstvergroting vindt u online op binnen- en buitenlandse websites.

2. Welke techniek is het beste bij een borstvergroting?
U kunt zowel een borstvergroting met siliconen protheses als met lichaamseigen vet overwegen. Welke techniek bij u het beste resultaat geeft, kan een cosmetisch arts u adviseren. Online vindt u zowel ervaringen met borstvergroting met protheses als met lipofilling.

3. Vanaf welke leeftijd kan ik een borstvergroting laten toepassen?
Er is geen ideale leeftijd om een borstvergroting te ondergaan. Vrouwen die de ingreep overwegen zijn wel minimaal 18 jaar. Sommige klinieken en behandelend artsen adviseren om de ingreep niet eerder dan het 21e of 22e levensjaar te doen. Uw borsten moeten volledig ontwikkeld zijn. Redenen om te wachten met de ingreep zijn cosmetisch.

4. Hoe kies ik een kliniek of specialist?
Bij het kiezen van een cosmetisch arts is het belangrijk om te kijken naar de ervaring die iemand heeft. Vraag of u eerder bereikte resultaten mag zien. Ook kunt u borstvergroting ervaringen lezen. Veel klinieken en een groot aantal cosmetisch artsen worden op een forum beoordeeld.

5. Wat kan ik verwachten van een borstvergroting?
De ingreep zelf duurt 1 tot 4 uur, afhankelijk van de gekozen techniek. Wanneer u protheses laat plaatsen wordt de borstvergroting onder sedatie gedaan. In geval van liposuctie en lipofilling wordt vaak gewerkt met lokale verdovingen. Na het afronden van de ingreep mag de kliniek worden verlaten. U krijgt een afspraak voor een controle een aantal dagen later. Het is belangrijk om de eerste weken 24/7 een naadloze sportbeha te dragen.

6. Wanneer kan ik weer volledig aan het werk?
Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden die u verricht, gaan de meeste vrouwen na 2 tot 6 weken weer aan het werk. Met name de eerste 2 weken na de operatie is het belangrijk om tillen en bukken te beperken. De cosmetisch arts bespreekt de herstelperiode tijdens het consult.

7. Zijn de resultaten blijvend?
Als gevolg van het ouder worden kan de vorm van de borsten veranderen. Ook veranderingen in uw gewicht en de hormoonbalans spelen hierin mee. Protheses gaan lang mee, sommige protheses zelfs levenslang. De levensduur hangt af van het merk en de kwaliteit van de protheses. Soms is het wenselijk om de implantaten na ongeveer 10 tot 15 jaar te vervangen. Dit is echter niet altijd noodzakelijk. De resultaten van een borstvergroting met lichaamseigen vet zijn in principe ook blijvend. Met name gewichtsschommelingen kunnen een nadelige invloed hebben op de uitstraling en vorm van uw borsten.

8. Laat een borstvergroting opvallende littekens achter?
De incisies die gemaakt worden, worden zoveel mogelijk in de natuurlijke huidplooien en in de oksel gemaakt. Het zijn kleine incisies die onopvallende littekens vormen. Naarmate het littekenweefsel tot rust komt, neemt het de omliggende huidskleur aan.

9. Wordt een borstvergroting als een pijnlijke ingreep ervaren?
De operatie zelf wordt onder sedatie of plaatselijke verdovingen toegepast. Afhankelijk van de toegepaste techniek kunt u de dagen na de borstvergroting last hebben van napijn. Een cosmetisch arts kan pijnstillers voorschrijven om de pijn tegen te gaan. De napijn duurt gewoonlijk niet langer dan 5 tot 7 dagen.

10. Hoe zijn de ervaringen van een borstvergroting in het buitenland?
Net zoals andere cosmetische ingrepen wordt een borstvergroting ook in het buitenland toegepast. De prijzen zijn met name bij Turkse klinieken goedkoper. Niet iedere vrouw die een borstvergroting in het buitenland ondergaat, is daar achteraf tevreden over. Het gebeurt regelmatig dat deze ervaringen online gedeeld en toegelicht worden.

11. Kan ik na een borstvergroting borstvoeding geven?
De cosmetisch arts voert de ingreep zorgvuldig uit, waarbij getracht wordt de melkklieren niet te beschadigen. Toch moet u er rekening mee houden dat er een kans bestaat dat u later geen borstvoeding kunt geven. Daar staat tegenover dat het geven van borstvoeding ook bij vrouwen die de borsten niet hebben laten vergroten problemen kan opleveren. De mogelijkheden en risico’s worden tijdens het consult met u doorgenomen.

12. Zijn de borstvergroting resultaten natuurlijk?
Dat hangt af van de mate waarin de borsten vergroot worden. Ervaren cosmetisch artsen stemmen de protheses onder meer af op uw lichaamsbouw. Dit wordt gedaan om de natuurlijke contouren te behouden. De vorm van de borsten is natuurlijk en dat geldt ook voor het gevoel.

13. Wat doe ik als ik niet tevreden ben met het resultaat?
Een enkele keer is iemand niet tevreden met het eindresultaat. Dit kan een gevolg zijn van te hoge of verkeerde verwachtingen. U kunt de protheses laten vervangen of verwijderen.

14. Hoelang duurt het voordat het resultaat definitief is?
Na afloop van de operatie zijn de borsten gezwollen. De protheses hebben tijd nodig om in te dalen. Het eerste resultaat kan na 6 weken beoordeeld worden. De meeste zwellingen zijn dan weggetrokken. Pas na 4 tot 6 maanden is er sprake van een definitief resultaat.

15. Kunnen de protheses gaan lekken?
Bij Acura Medisch Centrum wordt gebruik gemaakt van siliconen protheses van het merk Mentor. Deze kwaliteitsprotheses gaan niet lekken, ook niet als de prothese scheurt.

16. Kan het gevoel in mijn borsten verloren gaan door een borstvergroting?
Het gevoel in de borsten en tepels kan na de operatie anders zijn dan gebruikelijk. Zowel een verlies van gevoel als overgevoeligheid komen voor. In de meeste gevallen is de gevoelsverandering tijdelijk en keert het normale gevoel binnen een aantal maanden terug.

17. Mag ik na een borstvergroting sporten?
De eerste weken wordt fysieke inspanning afgeraden. Ondersteun uw borsten met een goede, naadloze sportbeha en doe het rustig aan. Na 4 weken kunt u voorzichtig weer gaan sporten, zolang u de intensieve (team)sporten nog een aantal weken achterwege laat. Zes tot acht weken na de borstvergroting kunt u uw normale werkzaamheden en sportieve activiteiten weer doen.

18. Wanneer mag ik naar de sauna?
Zowel zwemmen als het bezoeken van een sauna kan vanaf 6 weken na de borstvergroting.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu