fbpx

Acura Medisch Centrum België

Zoekt u informatie over Acura Medisch Centrum in België? Het Limburgse Weert ligt niet ver van de Nederlands-Belgische grens. Weert is de vestigingsplaats van Acura Medisch Centrum, een moderne kliniek gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en behandelingen. Dagelijks werkt een team van cosmetisch artsen, dermatologen, huidtherapeuten en verpleegkundigen samen bij het toepassen van liposucties, ooglidcorrecties, facelifts en andere huid verjongende behandelingen. Acura Medisch Centrum België staat bekend om de professionaliteit van de artsen en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Behandelingen Acura Medisch Centrum België

Acura Medisch Centrum in Weert biedt een breed scala gespecialiseerde, geavanceerde behandelingen voor huidverjonging, laserontharing, lipofilling, liposuctie, anti-aging, rimpelbehandeling en nog veel meer. Ons vriendelijke, professionele team van geregistreerde en ervaren artsen staat dagelijks voor u klaar. We geven u advies op maat en passen cosmetische behandelingen toe in onze moderne kliniek, waarbij we gebruik maken van ultramoderne apparatuur. Ook voor cosmetische en esthetische behandelingen, zoals chemische peelings, microneedling, mesotherapie en ultherapie bent u van harte welkom. Acura Medisch Centrum werkt uitsluitend met goedgekeurde apparatuur en is voor velen de eerste keuze als het om cosmetische behandelingen gaat.

Onze behandelingen

Bij Acura Medisch Centrum hebben we een breed aanbod behandelingen om aan al uw wensen te voldoen. Van bekroonde technieken en machines tot hooggekwalificeerde medewerkers, onze kliniek biedt de allerbeste behandelingen. De kliniek heeft een groot assortiment lasers en behandelingen voor acne(littekens) met de gefractioneerde CO2-laser. Met behulp van lichttherapie en microdermabrasie zijn acne en puistjes prima te behandelen. Daarnaast bieden we u een volledig assortiment injectables voor het behandelen van huidveroudering. Maar ook chirurgische ooglidcorrecties, liposucties en facelifts worden door onze cosmetisch artsen toegepast. Populaire behandelingen zijn:

Laserontharing

Gooi uw scheermesjes weg en stop met waxen. In tegenstelling tot andere ontharingsbehandelingen, is onze laserontharing van hoogwaardige kwaliteit. Het is een snelle, veilige, kosteneffectieve, betrouwbare en permanente ontharingsmethode. Onze lasertechnologie is geschikt voor alle huidtypes, alle huidtinten, mannen en vrouwen. U krijgt een behandelplan op maat. Laserontharing bestaat uit meerdere sessies, niet alle haarzakjes zitten tegelijkertijd in dezelfde haargroeifase. Afhankelijk van het gebied dat u laat ontharen kan de specialist tijdens het consult aangeven hoeveel sessies minimaal nodig zijn voor een mooi resultaat.

Huidbehandelingen

Welke huidproblemen u ook heeft, onze artsen en huidtherapeuten hebben de ervaring, kennis en behandeltechnieken om de beste resultaten te bereiken. Na het onderzoeken van uw huid en het omschrijven van de problemen, maken we een behandelplan op maat dat past bij de verwachting die u heeft.

Injectables

Fillers en botox. Van een antirimpelbehandeling tot het opvullen van volume dat verloren is gegaan. Ons team staat klaar om een op maat gemaakt behandelplan voor te stellen en toe te passen. Het is dikwijls mogelijk om behandeltechnieken met elkaar te combineren.

Kosten cosmetische behandelingen

Het is bekend dat cosmetische behandelingen niet uit de basisverzekering vergoed worden. Sommige aanvullende verzekeringspakketten hebben beperkte mogelijkheden en strikte voorwaarden. Acura Medisch Centrum biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en u weet vooraf precies wat een behandeling kost. Chirurgische ingrepen hebben een behoorlijk prijskaartje en we weten uit ervaring dat er regelmatig vraag is naar termijnbetalingen. Om u de mogelijkheid te bieden de gewenste ingreep te ondergaan en deze in termijnen te betalen, werken we samen met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. U heeft de mogelijkheid een doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten. Het geleende bedrag betaalt u over een vastgestelde periode terug aan de kredietverstrekker. Omdat er onder andere rentekosten bij het kredietbedrag komen, betaalt u een iets hoger bedrag dan de kostprijs van de behandeling.

Reviews en ervaringen

Voordat u een cosmetische behandeling ondergaat, leest u zichzelf in en zoekt u naar reviews van mensen die de gewenste behandeling al hebben laten toepassen. Daarbij leest u ervaringen van verschillende klinieken en specialisten. Reviews over Acura Medisch Centrum leest u onder andere op kliniekervaringen.nl, maar ook op andere websites leest u meer over onze behandelingen. Weliswaar is iedere behandeling uniek, het blijft een feit dat reviews laten zien wat mogelijk is en waar u op moet letten bij het toepassen van een cosmetische ingreep.

Onderscheid goede reviews

Niet elke review die u leest, bevat interessante informatie. Het zegt niets als iemand zegt tevreden of ontevreden te zijn met het behandeltraject. Als verdere informatie ontbreekt, komt u eigenlijk niets te weten. Zinvolle en nuttige reviews bevatten punten zoals de naam van de kliniek en specialist, de omschrijving van de behandeling, herstelperiode, ontwikkeling van het resultaat, nazorg en de prijs die is betaald. Kijk ook naar reviews waar foto’s zijn bijgevoegd. Deze foto’s geven een goed beeld van het behandelgebied vlak na de ingreep. Dit zijn andere beelden dan de bekende voor en na foto die in een medisch dossier is opgenomen.

Vertrouw op uw gevoel

Reviews geven u een idee van dat wat u mag verwachten van een cosmetische behandeling en hoe anderen de kliniek beoordelen. Het geeft een bepaald beeld, maar om een verantwoorde keuze te maken, gaat u zelf naar de kliniek toe. Maak persoonlijk kennis met de behandelruimte en de medewerkers. Uw eigen gevoel zegt zoveel meer dan alleen maar de motivatie van anderen. Vergelijk de manieren waarop door een kliniek wordt ontvangen en advies krijgt over de bedoelde behandeling. Het stelt u in staat de beste keuze te maken.

Meer weten over Acura Medisch Centrum

Overweegt u een cosmetische behandeling bij een van onze specialisten? Maak gerust een afspraak voor een gratis consult in Weert. De kliniek ligt in het centrum en is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer. Omdat we u graag een advies op maat geven, vragen we u relevante informatie over uw gezondheid of medische geschiedenis mee te nemen naar het gesprek. Ook als u medicijnen gebruikt of een chronische aandoening heeft, willen we daar meer over weten. Het is belangrijk dat een cosmetische ingreep op veilige manier wordt gedaan en dat het risico op bijwerkingen beperkt is. We stellen uw gezondheid, veiligheid en welzijn voorop. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op +31 495 729325.

Acura Medisch Centrum België – FAQ

1. Heeft Acura Medisch Centrum een vestiging in België?

Nee, u vindt onze kliniek in Weert. Dit is niet ver van de Belgische grens. Belgische plaatsen als Maaseik, Bree, Hamont-Achel en grotere steden zoals Genk en Lommel liggen op steenworp afstand.

2. Hoe is Acura Medisch Centrum vanuit België bereikbaar?

Met eigen vervoer is de kliniek snel en goed bereikbaar. In het centrum van Weert vindt u verschillende (betaalde) parkeermogelijkheden. Komt u met het openbaar vervoer, dan ligt het station op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand.

3. Is het mogelijk om zonder Belgische ziektekostenverzekering een cosmetische behandeling bij Acura Medisch Centrum te laten doen?

Onze kliniek biedt cosmetische behandelingen en ingrepen aan, waarbij verzekeraars niet standaard de kosten vergoeden. U kunt zelf bij uw zorgverzekeraar navraag doen naar de voorwaarden en mogelijkheden.

4. Moet ik betalen voor een consult?

Het eerste consult bij één van onze artsen is gratis en vrijblijvend. U krijgt informatie over de behandeling waar u interesse in heeft en de arts stelt, na gebleken geschiktheid, een behandelplan samen. Direct beslissen is niet nodig.

5. Kan ik een cosmetische behandeling in termijnen betalen?

Onze medewerkers kunnen u in contact brengen met een kredietmaatschappij, gespecialiseerd in het financieren van cosmetische behandelingen. U geeft inzage in uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. De kredietverstrekker doet onderzoek naar uw kredietverleden. Op basis van de gegevens krijgt u wel of niet een lening of doorlopend krediet aangeboden. Aflossing van de lening gebeurt in maandelijkse termijnen.

6. Hoe kan ik een afspraak maken voor een consult?

Een afspraak maken voor een consult kan online, door het sturen van een e-mail of door telefonisch contact op te nemen met één van onze medewerkers.

7. Kan ik direct na het consult behandeld worden?

Bij het plannen van uw consult kan hier bij bepaalde behandelingen rekening mee worden gehouden. Behandelingen als botox en fillers kunnen aansluitend op een consult gebeuren. Cosmetische ingrepen hebben vaak een langere, specifieke planning nodig.

8. Kan ik ervaringen of reviews lezen over Acura Medisch Centrum?

Online zijn verschillende review websites waar ervaringen over behandelingen bij onze kliniek zijn geplaatst. Uiteraard leest u op onze website zelf ook behandelervaringen.

9. Hoe is de veiligheid van cosmetische behandelingen?

Onze artsen, huidtherapeuten en verpleegkundigen zijn ervaren, geregistreerde professionals. Dagelijks worden in de kliniek cosmetische behandelingen en ingrepen uitgevoerd. Onze medewerkers wonen regelmatig workshops en congressen bij in het eigen vakgebied. Zo blijft de kennis actueel en zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. U bent in vertrouwde handen.

10. Kan ik na een cosmetische behandeling bij Acura Medisch Centrum terecht voor nazorg?

Na de behandeling krijgt u advies en instructies voor de nazorg. U krijgt ook een telefoonnummer wat u kunt gebruiken voor specifieke vragen en/of als u last krijgt van bijwerkingen.

11. Mag ik vragen om voorbeelden van eerdere behandelingen tijdens een consult?

Meestal laat de arts tijdens het consult voorbeelden zien van bereikte resultaten. U mag hier uiteraard om vragen. De beelden geven een idee van de mogelijkheden.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu