fbpx

Acura Medisch Centrum kliniekervaringen.nl

Wilt u meer weten over Acura Medisch Centrum op bijvoorbeeld kliniekervaringen.nl? Als u een cosmetische behandeling overweegt, is het normaal om vooronderzoek te doen. U kijkt naar meerdere behandelaars en laat u adviseren door verschillende specialisten. U wilt weten wat u van een behandeling mag verwachten en welke klinieken een goede reputatie hebben. Reviews over Acura Medisch Centrum kliniekervaringen.nl, zijn divers en gaan over uiteenlopende cosmetische behandelingen en ingrepen.

Reviews Acura Medisch Centrum kliniekervaringen.nl

Het geven of plaatsen van een review is niet vreemd. Er is vrijwel geen thema of onderwerp waarvoor online geen reviewsites bestaan. Cosmetische behandelingen zijn populair en regelmatig onderwerp van gesprek. Kliniekervaringen.nl, is een website waar zowel behandelingen, klinieken als specialisten beoordeeld worden. Mensen die een behandeling ondergaan laten op de website een review achter. Het is alleen mogelijk om reviews te geven over klinieken die zijn aangemeld en over behandeling die echt gebeurd zijn. In tegenstelling tot wat soms weleens wordt gesuggereerd, krijgt u niet betaalt voor het plaatsen van een review. Voordat uw review definitief zicht- en leesbaar is, ondergaat deze een kwaliteitscontrole. Kliniekervaringen.nl, hanteert strikte richtlijnen voor het plaatsen van ervaringen.

Reviews over verschillende behandelingen

Als u de beoordelingssite bezoekt, ziet u een algemene inleiding over Acura Medisch Centrum en de behandelingen die onze kliniek aanbiedt. Het is mogelijk om meer informatie te lezen over onze ervaren specialisten en een keuze te maken voor de behandeling waar u meer over wilt weten. De reviews zijn waargebeurde ervaringen. Het is niet mogelijk om alleen een review te plaatsen over het consult of het eindresultaat. De verhalen gaan over het volledige behandeltraject. Het gebeurt regelmatig dat mensen die een review schrijven, een verzoek krijgen om meer informatie te geven voordat het verhaal op kliniekervaringen.nl zichtbaar is.

Positieve reviews

Onze cosmetisch artsen zijn blij met iedere review. Positieve ervaringen laten zien dat we hoogwaardige kwaliteit leveren en dat het niveau van dienstverlening hoog is. Het is mogelijk om een cijfer voor de volledige behandelervaring te geven. Uiteraard zijn dit persoonlijke ervaringen, het is altijd mogelijk dat uw gevoel anders is. Wat zijn de aandachtspunten bij het lezen van een review?

 • Omschrijving van de behandeling.
 • Naam van de cosmetisch arts.
 • Datum van de ingreep.
 • Advies nazorg.
 • Herstelperiode en ontwikkeling van het resultaat.
 • Begeleiding tijdens het behandeltraject.
 • Eventueel de prijs van de ingreep.

Over het algemeen zijn de beoordelingen positief, al zijn er soms ook minder positieve ervaringen.

Negatieve reviews

Ondanks onze goede zorgen, kan het altijd gebeuren dat iemand niet helemaal tevreden is over de behandeling en/of het resultaat. Negatieve reviews bevatten soms waardevolle informatie die u in uw voordeel gebruikt. Probeer te ontdekken waarom iemand precies ontevreden is. Is de behandeling tegengevallen? Sluit het resultaat niet aan bij de verwachting? Heeft iemand zich niet of onvoldoende voorbereidt op de behandeling? Net zoals een positief verhaal antwoord geeft op het waarom, doen negatieve reacties dat ook. U ontdekt punten van aandacht waar u misschien niet eerder bij heeft stilgestaan.

Zelf een review schrijven

Wilt u anderen laten weten hoe u de borstvergroting of een lipoedeem behandeling bij Acura Medisch Centrum heeft ervaren? Laat een review achter bij kliniekervaringen.nl. Op de website leest u aan welke voorwaarden uw verhaal moet voldoen en wanneer bijkomende vragen gesteld worden. Het is de bedoeling om anderen te informeren. Is de score die u aan de behandeling geeft onvoldoende, maar is het verhaal goedgekeurd? Dan duurt het veertien dagen voordat plaatsing gebeurt. Deze termijn is bedoeld om ons in de gelegenheid te stellen te reageren op uw mening en eventueel een oplossing voor te stellen. Om de kwaliteit van de reviews te waarborgen, besteed u voldoende aandacht aan de manier en toon waarop u iets schrijft.

Kort maar bondig

Het aantal reviews neemt dagelijks toe. Als u wilt dat mensen waarde hechten aan uw review wees dan kort en bondig. Voorkom dat u langdradig wordt, waardoor mensen halverwege afhaken en andere reviews zoeken. U blijft eigenaar en verantwoordelijk voor de review die u indient. U bent de enige die de inhoud kan wijzigen of aanpassen. Voldoet uw review niet aan de gestelde richtlijnen? Plaatsing vindt niet eerder plaats dan na goedkeuring.

Actualiteit

Plaats een review op tijd. Kliniekervaringen.nl, hanteert een periode van twaalf maanden. Na een jaar zijn er vaak veranderingen die van invloed zijn op de ingreep die u eerder heeft ondergaan. Ook de herinnering kan vertroebelen. Dit ligt niet aan de kliniek of specialist waar u bent geweest.

Veel of weinig beoordelingen

Niet elke kliniek die is aangemeld bij de beoordelingssite krijgt veel beoordelingen. Vaak ligt het niet aan het aantal behandelingen dat een kliniek aanbiedt of toepast. De ene cosmetische behandeling is nu eenmaal gewilder dan de andere. Daar komt bij dat niet iedereen na afloop van een behandeltraject de behoefte heeft om een review online te plaatsen. Cosmetische behandelingen zijn iets persoonlijks, het is niet vreemd of raar dat u daar mee niet de aandacht wilt trekken. Vaak vraagt het een behoorlijke voorbereiding om de stap naar een cosmetisch arts te zetten. Wat zal mijn omgeving daar van vinden? Valt het erg op dat ik iets aan mijn gezicht heb laten doen? Veelgestelde vragen en vaak reden om alleen uw partner en geliefden van op de hoogte te brengen van uw voornemen.

Meer weten over cosmetische behandelingen

Heeft u reviews over Acura Medisch Centrum gelezen en/of bereidt u zichzelf voor op een cosmetische ingreep? Maak gerust een afspraak voor een gratis consult bij onze cosmetisch specialisten. Onze artsen nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en de gewenste behandeling toe te lichten. U kunt voor en na foto’s van eerdere ingrepen zien en praten met de arts over uw gezondheid en medische geschiedenis. De arts onderzoekt het gebied dat u wilt laten behandelen en stelt op basis daarvan een persoonlijk behandelvoorstel met prijsofferte samen. Het consult is vrijblijvend. Meer weten of direct een afspraak maken? Maak gebruik van het online-reserveringssysteem, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met onze medewerkers op. U kunt ons bereiken op +31 495 547848.

Acura Medisch Centrum kliniekervaringen.nl – FAQ

1. Kan ik Acura Medisch Centrum vinden op kliniekervaringen.nl?

U leest niet alleen algemene informatie over de kliniek, maar ook over de behandelingen en ingrepen die door onze artsen toegepast worden. Omdat het een reviewsite is, vindt u ook beoordelingen, ervaringen en reviews van verschillende behandelingen.

2. Gaan de ervaringen over reeds uitgevoerde ingrepen?

Kliniekervaringen.nl plaatst alleen ervaringen over cosmetische ingrepen die de afgelopen twaalf maanden hebben plaatsgevonden. Niet alleen maar meningen over een consult of adviesgesprek, maar volledige behandeltrajecten.

3. Plaatst kliniekervaringen.nl alleen maar positieve ervaringen?

Het staat u vrij om een negatieve ervaring te schrijven. Het kan gebeuren dat u om persoonlijke redenen niet tevreden bent met het verloop van een behandeling of het resultaat. Voordat een review wordt geplaatst kan verificatie plaatsvinden. Dat betekent dat kliniekervaringen.nl contact met u opneemt.

4. Kan ik op kliniekervaringen.nl beoordelingen vergelijken?

De ervaringen die u leest gaan over afzonderlijke klinieken. U kunt zoeken naar klinieken, behandelaars en behandelingen. Zoeken gaat bijvoorbeeld op postcode, stad of behandeling. Als u ervaringen leest van cosmetische ingrepen die bij verschillende klinieken hebben plaatsgevonden, ziet u hoe de afzonderlijke klinieken werken.

5. Kan iedereen een ervaring plaatsen?

Wanneer u een cosmetische behandeling heeft laten toepassen en u wilt daar een review over schrijven, dan kan dat. Voorwaarde is dat het niet langer dan twaalf maanden geleden is dat de ingreep plaatsvond. In een jaar tijd verandert veel, daarom wordt deze periode gehanteerd. Lees de richtlijnen voordat u een ervaring plaatst.

6. Kan ik zelf mijn ervaring beheren?

Na het plaatsen van de review blijft u eigenaar van de ervaring. Het is mogelijk om de review aan te passen en/of te verwijderen.

7. Krijg ik een vergoeding voor een review?

Kliniekervaringen.nl verzamelt reviews over cosmetische ingrepen en behandelingen. Daar staat voor u niets anders dan het informeren van anderen tegenover.

8. Hoeveel reviews staan op kliniekervaringen.nl?

Als u alleen kijkt naar de ervaringen over en van Acura Medisch Centrum, zijn er meer dan 1000 reviews die geplaatst zijn. Dagelijks worden nieuwe ervaringen bijgeplaatst. U vindt ervaringen van verschillende cosmetische ingrepen.

9. Zijn het alleen vrouwen die een review plaatsen?

Nee. Ondanks dat veel cosmetische behandelingen bij vrouwen plaatsvinden, zijn er ook mannen die een ingreep ondergaan en daar achteraf een review over plaatsen.

10. Waarom zijn er anonieme reviews?

Bij het invullen van de review vraagt kliniekervaringen.nl om een naam. Wanneer u niet wilt dat uw naam bij een ervaring wordt gepubliceerd, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor zogenaamd anoniem publiceren. Omdat u zelf de review beheert, is dit later altijd aan te passen.

11. Kan ik alleen sterren geven zonder verdere toelichting?

Nee, kliniekervaringen vraagt altijd om een ervaring te onderbouwen. Anderen hebben weinig aan veel of juist weinig sterren als er verder geen uitleg wordt gegeven. De toelichting is bedoeld om anderen te informeren, maar ook de kliniek hecht waarde aan de uitleg en de eventuele verbeterpunten die ter sprake worden gebracht.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu