fbpx

Acura Medisch Centrum

Acura Medisch Centrum Weert – FAQ

1. Waar vind ik Acura MedischCentrum?

Onze moderne kliniek bevindt zich in het centrum van het Limburgse Weert. Zowel met het openbaar vervoer als eigen vervoer is de kliniek goed bereikbaar.

2. Welke behandelingen worden door Acura Medisch Centrum aangeboden?

Acura Medisch Centrum biedt een breed aanbod aan van cosmetische behandelingen en ingrepen. Onze cosmetisch artsen, huidtherapeuten, dermatologen, anesthesisten en verpleegkundigen begeleiden dagelijks gezichtsbehandelingen, haarbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen en ingrepen om de lichaamscontouren te verbeteren.

3. Zijn alle cosmetische behandelingen eenmalig?

Afhankelijk van de behandeling of ingreep die u laat toepassen, is lichamelijke veroudering niet te stoppen. Dat betekent dat diverse behandelingen op termijn een nabehandeling nodig hebben, om het bereikte effect te behouden. De arts bespreekt dit al tijdens het consult met u.

4. Worden de kosten vergoed?

De meeste cosmetische behandelingen hebben geen medische noodzaak en zijn puur esthetisch. Zorgverzekeraars vergoeden deze kosten daarom niet. Er zijn alleen maar een paar aanvullende zorgpakketten die beperkte vergoedingen bevatten.

5. Hoe kan ik de kliniek bereiken na een cosmetische behandeling?

Na de behandeling krijgt u instructies voor de periode erna. In sommige gevallen krijgt u ook recepten voor antibiotica en/of ontstekingsremmers voorgeschreven. Er is een telefoonnummer dat u in noodgevallen en/of bij complicaties kunt bellen. Dit nummer staat vermeld in de documentatie die u van de arts ontvangt.

6. Ik woon in het buitenland. Kan ik een cosmetische behandeling bij Acura Medisch Centrum laten toepassen?

Als u een geschikte kandidaat bent voor de gewenste ingreep, kunt u in Weert terecht voor de behandeling. Afhankelijk van de ingreep die u ondergaat, is het raadzaam om een bekende mee te nemen naar de kliniek, zodat u na afloop veilig thuis komt. Verdovingsmiddelen kunnen effect hebben op uw rijvaardigheid. Er komen regelmatig cliënten uit onder andere Duitsland en België.

7. Hoe zijn de ervaringen met Acura Medisch Centrum?

Online vindt u op verschillende websites, forums, blogs en vlogs reviews en beoordelingen over behandelingen die bij onze kliniek zijn toepast. Een mening is persoonlijk. Dat betekent dat er veel positieve, maar ook een enkele negatieve ervaring kan zijn. Beide soorten ervaringen zijn interessant en bevatten informatie over de ingreep waar u zich op voorbereidt.

8. Kan ik vertrouwen op ervaren artsen?

De artsen van Acura Medisch Centrum zijn vakbekwame professionals. Jaarlijks worden workshops, congressen en conferenties gevolgd om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, verbeterde behandeltechnieken en medische apparatuur. U bent in ervaren handen.

9. Is Acura Medisch Centrum de beste kliniek voor mij?

Het gevoel dat u heeft bij een kliniek of specifieke arts is persoonlijk. Kom gerust eens naar de kliniek voor een consult over de behandeling waar u interesse in heeft. Ervaar zelf hoe de omgang met onze verpleegkundigen, artsen en kliniekmedewerkers is en of u zich voldoende begrepen voelt. Uw intuïtie is vaak een goede raadgever naast online reviews.

10. Moet ik na een consult direct een behandeling plannen?

Het consult is vrijblijvend. Als u voor de ingreep in aanmerking komt, overhandigt de arts u een behandelplan met een offerte. Neem de informatie mee naar huis en neem geen overhaaste beslissingen. Maakt u geen gebruik van de offerte? Misschien wilt u ons laten weten waarom dat het geval is. Zo kunnen we in de toekomst onze dienstverlening en/of uitleg aanpassen of verbeteren.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu