fbpx

Baardtransplantatie

Baardtransplantatie

Heeft u altijd gedroomd van een volle baard? Helaas is dit maar weinig mensen gegund. Er zijn tegenwoordig echter wel manieren om toch de baard te krijgen, waar u altijd van gedroomd heeft. Een baardtransplantatie of baardhaartransplantatie is wellicht een goede optie. Er kunnen verschillende redenen zijn dat u deze ingreep overweegt. In dit artikel wordt uitgelegd wat een reden kan zijn om te kiezen voor de baardtransplantatie, op welke kosten u kunt rekenen en wat voor resultaat u mag verwachten. Daarnaast wordt besproken of u hiervoor in aanmerking kunt komen.

Een groot aantal bekende Nederlanders kiest voor de kwaliteit van Acura Medisch Centrum. Denk hierbij aan topatleet Yuri van Gelder, de directeur van de Nederlandse Haarstichting, de beste imitator van Nederland Menzo Kortland en diverse bekende acteurs. Wij zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie, wenkbrauwtransplantatie en baardtransplantatie.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu