fbpx

Billift Amsterdam

Overweegt u een Braziliaanse billift in Amsterdam of omgeving? De vorm van uw billen wordt voornamelijk erfelijk bepaald. Net zoals dat voor uw hele lichaam geldt, verliezen ook uw billen met het verstrijken van jaren zowel vorm als stevigheid. Op zich is dat niet zo erg, het hoort bij het ouder worden. Jammer genoeg kunnen uw borsten en billen wat gaan ‘hangen’. Hangende billen kunnen een storend probleem zijn. De billift behandeling wint aan populariteit en wordt steeds vaker uitgevoerd. Bij een billift in Amsterdam of omgeving worden zowel overtollige huid als vetweefsel verwijderd. Uw billen worden weer strakgetrokken.

Billift Amsterdam?
Billift Amsterdam?
Behandel slappe, hangende billen met een billift in Amsterdam of omgeving

Slappe, hangende billen kunnen met een chirurgische ingreep als de billift strakker, voller en mooier gemaakt worden. De ingreep wordt voornamelijk ondergaan door vrouwen die te maken hebben met hangende billen. Hangende billen ontstaan op natuurlijke wijze door het ouder worden, maar ook gewichtsveranderingen kunnen van invloed zijn. Een Braziliaanse billift behandelt uw hangbillen en zorgt voor ronde vormen. Tijdens de ingreep worden de contouren van uw billen gecorrigeerd, met behulp van uw eigen vet. Het volume van uw billen wordt bij de billift dus ook veranderd. Als u uw billen wilt laten corrigeren met meer volume, dan is de Braziliaanse billift een goede optie.

Voorbereiding voor de Braziliaanse billift

Een billift is een chirurgische ingreep die onder narcose plaatsvindt. Als u overweegt uw billen te laten liften, dan vindt eerst een intakegesprek bij de behandelend arts plaats. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken en kunt u vragen stellen. De arts beoordeelt uw persoonlijke situatie en informeert u over de mogelijkheden voor een billift in Amsterdam of omgeving. Een slappe huid kan ervoor zorgen dat uw billen gaan hangen. Om dit op te lossen, kan een billift worden voorgesteld. Naast het bespreken van de mogelijkheden krijgt u van de arts meer informatie over het verloop van de behandeling. Mogelijke risico’s en complicaties worden besproken, net zoals de resultaten die u realistisch gezien kunt verwachten. Omdat uw welzijn van groot belang is, worden uw algemene gezondheidstoestand en medische achtergrond uitvoerig doorgenomen. In geval van medicijngebruik krijgt u een advies over het gebruik hiervan op de dagen voor en na de operatieve ingreep.

De billift behandeling

Op zich is de billift een korte ingreep die op poliklinische basis gebeurt. De volledige duur van de operatie ligt doorgaans rond de 2 uur. Voorafgaand aan de daadwerkelijke ingreep worden foto’s gemaakt van uw billen. Deze foto’s komen in uw medisch dossier. Daarna wordt op uw billen afgetekend welk gedeelte behandeld zal worden. In de behandelkamer wordt de narcose toegediend, waarna de plastisch chirurg de ingreep uitvoert. De billift behandeling bestaat uit het verwijderen van de huid en vetweefsels die overtollig zijn geworden. Uw huid wordt strakgetrokken, zodat uw bilcontour gecorrigeerd kan worden. Om ontsierende en in het oog springende littekens te camoufleren, wordt de huid doorgaans zo hoog mogelijk op de bilspier gehecht. Dit is binnen de bikinilijn. Na de ingreep kunt u rustig bijkomen van de operatie. Als uw herstel goed verloopt, kunt u de kliniek dezelfde dag al weer verlaten. In de weken na de Braziliaanse billift draagt u een elastische broek. Het dragen hiervan helpt om zwellingen te verminderen. Over het algemeen wordt de billift als een niet pijnlijke ingreep ervaren. Napijn kan bij iedere medische en cosmetische ingreep voorkomen, zo ook bij een billift. Hiervoor kunt u gewone pijnstillers gebruiken.

Is een billift de geschikte behandeling voor u?

Wilt u iets aan uw billen laten doen en twijfelt u welke behandeling daarbij de beste resultaten biedt? De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert adviseren u over de mogelijkheden die bij u passen. Neem telefonisch of via e-mail contact op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. U bent van harte welkom.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een billift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift Amsterdam’ een consult inplannen voor een billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu