fbpx

Billift België

De Braziliaanse billift is een populaire behandeling om uw billen te vergroten. Het is een ingreep die wereldwijd wordt toegepast. Net zoals een bilvergroting is ook een billift in België een alternatief voor Nederlandse klinieken. Redenen om voor een billift kliniek in België te kiezen, lopen uiteen. Van de mogelijk lagere tarieven tot de professionaliteit van de cosmetisch artsen. Het is een persoonlijke afweging die u maakt. Wanneer de tarieven voor een Braziliaanse billift met elkaar worden vergeleken, komt Acura Medisch Centrum over het algemeen als beste en goedkoopste kliniek uit de bus.

Billift België?
Billift België?
Mogelijkheden billift België

België heeft meerdere cosmetische klinieken waar zowel de bilvergroting als billift worden aangeboden. U kunt de klinieken op diverse manieren met elkaar vergelijken. Zo zijn er de verschillende fora waar billift ervaringen gedeeld worden. Regelmatig worden ook ervaringen met behandelend specialisten gedeeld. Daarnaast kunt u natuurlijk naar de kliniek gaan om kennis te maken. Een Braziliaanse billift in België verdient de juiste voorbereiding, zodat u een beeld heeft van de mogelijkheden. Er zijn verschillende behandeltechnieken die al dan niet met behulp van een operatie worden toegepast. De billift behandeling in België kent een zeker prijskaartje. Cosmetische ingrepen zijn niet goedkoop. Wees er daarom altijd van overtuigd dat u kiest voor een kundige en ervaren cosmetisch arts.

Bilvergroting of billift België

Soms is de gebruikte terminologie voor behandelingen in België anders dan in Nederland. Als u een billift in België overweegt waarvan u de verwachting heeft dat uw huid wordt strakgetrokken, geef dit dan aan bij de arts. Net zoals in Nederland vindt voorafgaand aan een billift behandeling een eerste consult bij de kliniek plaats. Tijdens het gesprek wordt de gewenste behandeling nader toegelicht. Uw billen worden bekeken en de arts geeft een behandeladvies. De billift is een chirurgische ingreep, waarbij zowel overtollige huid als vetweefsel worden verwijderd, maar ook kan vet worden geïmplanteerd. Tijdens de operatie wordt in uw huid gesneden, hierdoor ontstaan blijvende littekens. De hechtingen worden zoveel mogelijk binnen de bikinilijn geplaatst. Dit zorgt ervoor dat ze nagenoeg onzichtbaar zijn. Het herstel van de operatie verloopt bij iedereen anders. Als u zich houdt aan de instructies die u van de arts heeft ontvangen, kunt u doorgaans rekenen op een voorspoedig herstel. Zowel uw lichaam als billen hebben tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Draag daarom in de eerste weken na de billift een elastische broek. Dit zorgt voor de nodige stevigheid en geeft uw huid de kans om aan de onderlaag te kleven. Gemiddeld kunt u na 6 weken de activiteiten en sportactiviteiten hervatten, zoals u voor de operatie gewend was.

Voordelen billift België

Een cosmetische ingreep in het buitenland kan soms voor communicatieproblemen zorgen. Landen als Turkije zijn bovendien niet heel eenvoudig te bereiken. Reizen naar het buitenland betekent dat de prijs voor de billift duurder wordt. U hebt immers reis- en verblijfskosten te betalen. België kan dan een aantrekkelijk alternatief zijn. Zeker als u kiest voor een kliniek in Vlaanderen, is er van een eventueel communicatieprobleem geen sprake. De kwaliteit van de zorg in België is hoog. Waar de tarieven voor cosmetische chirurgie tot een aantal jaren geleden fors lager waren dan in Nederland, is dat tegenwoordig niet voor iedere behandeling het geval. België heeft daarmee een aantal voordelen, maar staar u zeker niet blind op de tarieven. Nederlandse klinieken hanteren competitieve tarieven. Acura Medisch Centrum heeft onder andere een vestiging in Weert. Vergelijk de tarieven van de Belgische klinieken met de Nederlandse en laat u verrassen. Onze kliniek staat namelijk bekend om de beste prijs kwaliteit verhouding van zowel Nederland als België.

Contact opnemen met Acura Medisch Centrum

Weert in Limburg ligt niet ver van de Belgische grens. U vindt hier de privékliniek van Acura Medisch Centrum. Meer informatie over een Braziliaanse billift of bilvergroting krijgt u van de artsen tijdens een gratis intakegesprek. Stel al de vragen die u heeft en vraag wat de verschillen zijn met Belgische klinieken die een gelijkwaardige behandeling aanbieden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een billift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift België’ een consult inplannen voor een billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu