fbpx

Billift met eigen vet

Een bilvergroting of billift met eigen vet is een relatief nieuwe behandelmethode om uw billen te liften en mooier te maken. De Braziliaanse billift met eigen vet is, mede dankzij internationale beroemdheden, ook in Nederland een populaire ingreep geworden. Sterren als Beyoncé hebben met uitstekende resultaten hun billen laten liften. Binnen- en buitenlandse klinieken bieden de billift met eigen vet aan.

Billift met eigen vet?
Billift met eigen vet?
Redenen om voor een Braziliaanse billift met eigen vet te kiezen

De beweegredenen om voor een Braziliaanse billift te kiezen, zijn divers. Zowel mannen als vrouwen krijgen te maken met een huid die na verloop van tijd minder elastisch wordt. Billen kunnen gaan hangen, maar ze kunnen ook te plat of te klein zijn. De lichaamscontouren worden hierdoor ontsierd en er wordt een oplossing gezocht om het natuurlijke figuur te verbeteren. Een ingreep als de Braziliaanse billift is aantrekkelijk, omdat er geen huid wordt verwijderd en er geen littekens achterblijven. Hoe wordt de billift met eigen vet uitgevoerd? De ingreep bestaat in feite uit twee gedeelten. Bij aanvang worden foto’s gemaakt voor uw medisch dossier, daarna worden de gebieden gemarkeerd waar behandeld gaat worden. In de behandelkamer wordt de verdoving aangebracht. Vaak wordt gekozen voor algemene narcose of sedatie, zodat u van de ingreep zelf weinig merkt. Daarna worden incisies gemaakt op de plaatsen waar het lichaamseigen vet verwijderd wordt. Veel gebruikte plaatsen hiervoor zijn de buik, heupen en bovenbenen. Na de liposuctie, zoals het verwijderen van vet wordt genoemd, worden de incisies gehecht met hechtdraad of hechtpleisters. Het vet wordt gezuiverd, waarna het in de billen wordt ingespoten. Omdat er met lichaamseigen materiaal wordt gewerkt, bestaat er vrijwel geen kans op afstoting.

Natuurlijke resultaten voor billift met eigen vet

Een ander voordeel van een billift waarbij lichaamseigen vet wordt gebruikt, is het natuurlijke resultaat. Uw billen krijgen een mooie vorm die uw lichaamscontouren verbetert. Voorwaarde voor goede resultaten is dat u zich in de periode na de ingreep houdt aan de adviezen die de arts u geeft. Dat betekent onder meer dat u in de eerste dagen en weken niet teveel op uw nieuwe billen mag zitten. Een andere zit- en slaaphouding komt het resultaat ten goede. Uw lichaam herstelt vervolgens, waarbij de resultaten voor iedereen anders zijn. Doorgaans is het eindresultaat na gemiddeld 3 tot 5 maanden bereikt. Resultaten zijn langdurig. Het natuurlijke verouderingsproces staat niet stil, wat betekent dat u vet in uw billen kunt verliezen. Een kleine nabehandeling kan dan geadviseerd worden.

Kosten voor een Braziliaanse billift

De Braziliaanse billift, waarbij eigen vet wordt gebruikt, is een kostbare behandeling. Vaak levert het vergelijken van meerdere prijzen een aardig voordeel op. De billift wordt meestal om cosmetische redenen ondergaan. Ziektekostenverzekeraars vergoeden gemaakte kosten slechts in zeldzame gevallen. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, moet er sprake zijn van een ziekte of ongeval die de ingreep noodzakelijk maakt. Wilt u weten of er in uw geval sprake is van een vergoeding? Neem contact op met uw zorgverzekeraar of lees uw polisvoorwaarden eens na. Uw zorgverzekeraar kan u alles vertellen over de mogelijke voorwaarden en documenten die benodigd zijn. Geen vergoeding en toch een billift? Klinieken werken samen met kredietverstrekkers. Kunt u het bedrag voor de behandeling niet in een keer missen? Wellicht is een betaling in termijnen mogelijk. Kredietmaatschappijen kijken samen met u naar de mogelijkheden. Let wel dat het bedrag voor de behandeling dan verhoogd wordt met rentekosten.

Scherp geprijsde Braziliaanse bilvergroting

Acura Medisch Centrum heeft scherpe tarieven voor een Braziliaanse bilvergroting. De moderne klinieken leveren hoogwaardige kwaliteit en uitstekende resultaten worden bereikt. Met klinieken in Amsterdam en Weert is de bereikbaarheid altijd goed. Meer weten? Een intakegesprek is vrijblijvend en bovendien telefonisch of via e-mail snel gemaakt.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een billift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift met eigen vet’ een consult inplannen voor een billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu