fbpx

Billift met injecties

Wij voeren alleen de Braziliaanse billift uit, een bilvergroting met eigen vet. Overweegt u een billift met injecties? Droomt u van billen met het perfecte volume? Niet iedereen heeft van zichzelf perfecte billen. Met het ouder worden neemt de elasticiteit van uw huid af en kunnen uw billen gaan hangen. De trend van de Braziliaanse billift of bilvergroting is overgewaaid uit Amerika. Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor een bilvergroting met injecties om hun billen meer volume te geven. Het is een veilige behandelmethode die prachtige resultaten biedt.

Billift met injecties.
Billift met injecties.
Volle billen door een billift met injecties

Uw billen kunnen ongelijk zijn en het volume kan verschillen. Dit kan gecorrigeerd worden door een billift met injecties. Door uw billen te laten corrigeren wordt uw figuur verbeterd. Regelmatig sporten en intensieve workouts kunnen de spiermassa doen toenemen. Het volume kan een probleem blijven. Laat u ook adviseren over de mogelijkheden van het krijgen van volle billen met een Braziliaanse bilvergroting. De behandeling kent uitstekende resultaten, waardoor u stralend op het strand kunt genieten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over hangende billen of te weinig volume. Welke bilvergroting met injecties bij u kan worden toegepast, is afhankelijk van uw wensen en het advies van de cosmetisch arts. Onderscheid kan gemaakt worden tussen:

 • Bilvergroting met injectables. Hierbij worden hypoallergene fillers gebruikt om in de billen te injecteren. De meest gebruikte filler is het product Macrolane. Een operatie is niet nodig en resultaten zijn snel zichtbaar. Macrolane is geschikt om grotere oppervlakken zowel te vullen als vorm te geven. Resultaten zijn niet blijvend. Om het volume te behouden worden jaarlijks 1 tot 2 nabehandelingen geadviseerd.
 • Braziliaanse billift met injecties die bestaan uit lichaamseigen vet, ook wel de Braziliaanse billift genoemd. De Braziliaanse bilvergroting is hier een goed voorbeeld van. Het eigen vet wordt via liposculptuur weggezogen en gezuiverd. Met behulp van lipofilling wordt het in de billen gespoten. Deze vorm van bilvergroting met injecties gebeurt onder narcose en kan als ingrijpend worden ervaren. Resultaten zijn niet direct zichtbaar en uw lichaam heeft voldoende tijd nodig om te herstellen.
Verbeter uw lichaamscontouren

Een Braziliaanse billift met injecties verbetert de vormen van uw lichaam. De keuze voor een (niet)-operatieve ingreep kunt u zelf bepalen. Zet beide mogelijkheden tegenover elkaar en bekijk het volledige plaatje van een bilvergroting met injectables. Beide behandeltechnieken hebben zowel voor- als nadelen. Als u een langdurige oplossing zoekt, dan is de Braziliaanse bilvergroting met eigen vet de meest geschikte behandeling. Cosmetisch artsen werkzaam bij Acura Medisch Centrum informeren u graag over de techniek en de verschillende mogelijkheden. De behandeling wordt uitgebreid besproken en u krijgt voorbeelden van behaalde resultaten te zien. Ook de mogelijke risico’s en complicaties van de cosmetisch chirurgische ingreep worden uitvoerig besproken. De Braziliaanse billift is een veilige ingreep waarbij zich zelden ernstige complicaties voordoen. Toch is er altijd een zekere kans op nabloedingen, infecties, allergische reacties en slechte wondgenezing. In een uitzonderlijk geval kan een niet symmetrisch resultaat ontstaan. Dit kan gecorrigeerd worden met een kleine nabehandeling.

Vergelijk Braziliaanse bilvergroting mogelijkheden met elkaar

Voordat u een keuze maakt voor een cosmetische behandeling en uw keuze voor een schoonheidskliniek bepaald, kunt u de mogelijkheden met elkaar vergelijken. Online is veel informatie te vinden waaronder ervaringen, aanbiedingen, voor en na foto’s. Lees hoe anderen een billift met injecties hebben ervaren en hoe de recensies van de verschillende klinieken zijn. Aan de hand van de verkregen informatie kunt u een selectie maken van klinieken en cosmetisch artsen die uw voorkeur hebben. Maak meerdere afspraken voor een intakegesprek. Door dit te doen krijgt u een aantal behandelvoorstellen met prijsopgaves. Vergelijk deze met elkaar. Kijk daarbij niet alleen naar de kostprijs, maar ook naar de kwaliteit en de inhoud van de behandeling is zeker net zo belangrijk. Welke zorg is inbegrepen en hoe is een en ander met de nazorg en controles geregeld? U voorkomt hiermee dat een goedkope aanbieding hoge extra kosten met zich meebrengt.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift met injecties’ een consult inplannen voor een Braziliaanse billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu