fbpx

Billift prijzen

Voor de beste Braziliaanse billift prijzen bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. Heeft u door het ouder worden of veel gewichtsverlies overtollige huid op uw billen? Uw billen kunnen hierdoor gaan hangen. Onzekere gevoelens spelen mee als u dat leuke jurkje aan wilt of een dag op het strand wilt genieten. Een billift wordt steeds vaker om cosmetische redenen uitgevoerd. Het is de beste oplossing om uw billen strakker en voller te maken. De prijzen van de Braziliaanse billift lopen sterk uiteen. Over het algemeen kan gezegd worden dat een billift een kostbare ingreep is.

Billift prijzen?
Billift prijzen?
Verschillende billift prijzen

Verdiept u zich in de billift als mogelijke behandeling? Een kijkje in de billift prijzen levert soms op zijn beurt ook weer veel vragen op. Waar begint u met het opvragen van de billift prijzen? Hoe zijn de prijzen samengesteld? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? De samenstelling van billift prijzen hangt niet alleen af van de kliniek waar de ingreep plaatsvindt. Ook het soort behandeling is daarbij van invloed. Zo zitten er verschillen in billift prijzen van behandelingen die onder plaatselijke verdoving of volledige narcose plaatsvinden. Blijft u een nacht in de kliniek of kunt u na een verkoever periode naar huis om te herstellen? Het vergelijken van de tarieven is niet alleen interessant voor uw portemonnee. Het geeft u een kijkje in de zorg die wordt aangeboden en wat u voor welke prijs mag verwachten. Kwaliteit is belangrijk bij het overwegen van een Braziliaanse billift. Het is een chirurgische ingreep die uw lichaamscontouren kan verbeteren. Slecht of minder goed uitgevoerde behandelingen kunnen grote gevolgen hebben voor de wondgenezing en het herstel in het algemeen.

Vergoeding billift prijzen

Aangezien een billift in de meeste gevallen om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, zal een zorgverzekeraar de kosten niet vergoeden. Plastische chirurgie en cosmetische ingrepen worden soms vergoed als er sprake is van een ziekte, ongeval of brandwonden. Hiervoor dient u dan uiteraard wel de nodige bewijzen en medische verklaringen te overleggen. Cosmetische behandelingen kennen bij een aantal verzekeraars een vergoedingsmogelijkheid via een aanvullend verzekeringspakket. Als u wilt weten of u hiervoor in aanmerking komt, dan kunt u uw polisvoorwaarden nalezen. Rechtstreeks contact opnemen met uw zorgverzekeraar is ook een mogelijkheid. Deze kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn en aan welke voorwaarden u dient te voldoen. Is vergoeding niet mogelijk? Een Braziliaanse billift is een dure ingreep die u misschien niet in een keer kunt voldoen. Klinieken werken veelal samen met kredietverstrekkers. Hierdoor kunt u de billift in termijnen betalen. Kredietverstrekkers willen graag inzicht in uw financiële situatie en brengen een rentepercentage in rekening. Dit werkt kostenverhogend. U betaalt gedurende langere tijd, vaak meerdere jaren, maandelijks een aflossingsbedrag. Stel uzelf vooraf de vraag of u inderdaad maandelijks herinnerd wilt worden aan de ingreep die u heeft ondergaan.

Individuele billift prijzen

Billift prijzen verschillen per kliniek, hangen af van het soort ingreep dat wordt uitgevoerd en zijn persoonlijk. Geen cosmetische ingreep is het zelfde. Iedereen is anders en iedereen heeft bovendien andere wensen en verwachtingen van een behandeling. Klinieken die zichzelf online presenteren, publiceren tarieven van de aangeboden behandelingen. Wilt u een gedetailleerde prijsopgave? Ga dan altijd langs voor een intakegesprek. Een arts bekijkt uw billen en stelt vragen over uw gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik. Vertel uw wensen en verwachtingen, waarna de arts een mening geeft over de haalbaarheid hiervan. U krijgt foto’s te zien van bereikte resultaten. Aan het einde van het gesprek ontvangt u een behandelvoorstel met een prijsopgave. Kunt u zich hierin vinden, dan kan er een afspraak voor een behandeldatum gemaakt worden. De tarieven van Acura Medisch Centrum zijn uiterst competitief en bevatten ook de nazorg en controles. Een afspraak voor een intakegesprek kunt u maken bij een van de privéklinieken in Amsterdam of Weert.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een billift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift prijzen’ een consult inplannen voor een billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu