fbpx

Billift Turkije

Plastische chirurgie combineren met een welverdiende vakantie? Cosmetische behandelingen in het buitenland zijn vaak aanleiding om er een paar vakantiedagen aan vast te plakken. Enerzijds omdat u niet direct na de ingreep naar huis mag reizen en anderzijds omdat uw lichaam tijd nodig heeft om te herstellen. Een billift in Turkije of Istanbul wordt door Turkse klinieken op de Nederlandse markt aangeboden. Wat moet u weten over een billift Turkije, voordat u een beslissing neemt?

Billift Turkije?
Billift Turkije?
Ervaringen billift Turkije

Niet iedereen denkt direct aan Turkije bij het overwegen van een Braziliaanse billift of bilvergroting. Het vergelijken van de mogelijkheden in Turkije en Nederland is desalniettemin interessant. Turkije heeft een aantal cosmetische klinieken die een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding leveren. Online leest u meerdere ervaringsverhalen over de Braziliaanse billift in Turkije die u kunnen helpen bij de voorbereiding. Ervaringen hebben betrekking op de communicatie met de kliniek, de behandeling zelf, de kwaliteit van de kliniek, de nazorg en de billift prijzen in Turkije of Istanbul. Plastische chirurgie is in Turkije soms goedkoper dan in Nederland. De kosten voor arbeidsloon zijn namelijk in Nederland hoger, daarom kan een billift Turkije voor een lager tarief worden aangeboden. Extra kosten die u maakt voor reis- en verblijf komen bovenop de behandelprijs. Hierdoor kunnen de uiteindelijke kosten toch hoger liggen dan bij een Nederlandse kliniek. Daarnaast kunnen veel klinieken in Turkije niet tippen aan bijvoorbeeld de kwaliteit die door Acura Medisch Centrum geleverd wordt.

Communicatie Braziliaanse billift Turkije

Een van de redenen om voor een behandeling in eigen land te kiezen, kan de taal zijn. Niet iedereen is het Engels of Duits machtig. Communiceren en begrepen worden is zeker bij een cosmetische ingreep als een billift belangrijk. Het geeft extra vertrouwen als u zelfstandig met de arts of verpleegkundige kunt praten. In sommige Turkse klinieken bestaat de mogelijkheid om van een tolk gebruik te maken. U kunt zich het beste in uw eigen taal uitdrukken. Ook als u na de ingreep bijkomt uit de narcose is het prettig om een vertrouwde taal te horen.

Behandeling billift Turkije

Bij een cosmetische ingreep is een kennismakingsgesprek onmisbaar. Dit kan gecompliceerd zijn als uw voorkeur naar een behandeling in een land als Turkije uitgaat. Reist u dan meerdere malen heen en weer of is er sprake van een telefonisch consult? Een aantal Turkse klinieken heeft in Nederland een vestiging waar intakegesprekken en nacontroles plaatsvinden. Op deze manier kan het intakegesprek plaatsvinden met een medewerker van de kliniek. Behandelend Turkse artsen zijn regelmatig bij de vestiging in Nederland aanwezig. Ga op deze dagen kennismaken en laat u voorlichten over de mogelijkheden die de kliniek u te bieden heeft. Net zoals een behandeling in Nederland heeft uw lichaam ook na een Braziliaanse billift in Turkije tijd nodig om te herstellen. Eerst vindt altijd een liposuctie behandeling plaats. Dit wordt gevolgd door een lipofilling behandeling. Direct terug naar huis reizen is niet toegestaan en wordt door de artsen afgeraden. U krijgt adviezen voor een aangepaste zit- en lighouding. De eerste weken na de ingreep is het belangrijk om een elastische broek te dragen. Uw huid kan dan beter aan de onderlaag hechten en krijgt de nodige ondersteuning. Het opvolgen van de tips verkleint de kans op complicaties van de operatie. Algemene complicaties zijn nabloedingen, infecties, allergische reacties en zwellingen. Deze zijn vaak van korte duur en verdwijnen in de dagen na de ingreep. Krijgt u koorts of ontstekingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de kliniek.

Resultaten billift Turkije

Met een billift in Turkije of Istanbul worden soms prima resultaten bereikt. De arts zal daar waar mogelijk voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Het streven naar een optimaal resultaat is in beider belang. Wilt u vooraf weten welke resultaten de kliniek van uw voorkeur heeft bereikt? Online vindt u tal van voor en na foto’s. De voor foto wordt genomen op de dag van de ingreep, de na foto als het eindresultaat is bereikt. Dit is soms 8 tot 12 maanden later.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een billift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift Turkije’ een consult inplannen voor een billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu