fbpx

Billift voor en na foto’s

Wordt u geconfronteerd met hangende billen? Zijn uw billen door het natuurlijke verouderingsproces platter of kleiner geworden? Tegenwoordig bieden cosmetische behandelingen prima resultaten. Als u zich oriënteert op de mogelijkheden, dan is het verstandig om billift voor en na foto’s te bekijken. Bilvergrotende en billiftende ingrepen zijn in relatief korte periode populair geworden. Dit mede dankzij wereldsterren als Jennifer Lopez, Amber Rose en Nicki Minaj. Afhangende billen kunnen u een ongemakkelijk gevoel geven. De billift is een geschikte oplossing, waarbij uw billen weer strakgetrokken en voller worden. Eerst vindt een liposuctie behandeling plaats, gevolgd door een lipofilling behandeling.

Billift voor en na foto's?
Billift voor en na foto’s?
Online billift voor en na foto’s

Juist dankzij de populariteit van de billift zijn online tal van billift voor en na foto’s te vinden. Let bij het bekijken van de foto’s wel op welk soort behandeling is uitgevoerd. Er zit een groot verschil tussen een billift en een bilvergroting. Bij een billift worden overtollige huid en vetweefsels verwijderd, waarna uw huid strak wordt getrokken. Uw billen worden strakker en hangen niet meer. Wilt u grotere billen met meer volume? Dan is een bilvergroting een betere behandeling. Bilvergrotingen worden uitgevoerd met eigen vet, fillers of implantaten. Laat u vooraf goed informeren over de verschillende behandelmethodes en de resultaten die bereikt worden. Billift voor en na foto’s vindt u zowel op plastische chirurgie fora als op websites van de klinieken die de ingreep uitvoeren. Foto’s van klinieken tonen over het algemeen mooie resultaten. De periode tussen de voor en na foto is een aantal maanden. Resultaten zijn namelijk niet direct zichtbaar. Billift voor en na foto’s die u ziet op fora verschillen in een aantal opzichten van die van de klinieken. De foto’s zijn van mannen en vrouwen die een billift hebben ondergaan en die u graag laten zien hoe de resultaten zich ontwikkelen. U ziet niet alleen het uitstekende resultaat. U ziet ook de hechtingen vlak na de ingreep en het litteken na het herstel. Het zijn deze foto’s die u een objectieve kijk geven in de behandeling.

Ervaringen billift voor en na foto’s

Bij het bekijken van de gepubliceerde foto’s kunt u ervaringsverhalen van anderen lezen. Hoe heeft iemand de ingreep ervaren? Hoe is de zorg in een bepaalde kliniek? Het zijn vaak de ervaringsverhalen van anderen die uw mening over een arts, een behandeling of een kliniek kunnen bijstellen. Misschien heeft u een voorkeurskliniek of heeft u in het verleden goede verhalen over een cosmetisch arts gehoord. Welke ervaring of mening u ook heeft, het is belangrijk om u zorgvuldig voor te bereiden. Ga daarom altijd naar meerdere klinieken voor een eerste kennismakingsgesprek. Alleen door een kliniek te bezoeken krijgt u een persoonlijke indruk. Hoe is de begroeting bij binnenkomst? Worden uw vragen naar tevredenheid beantwoord? Mist u de klik of ervaart u een gebrek aan vertrouwen? Kies dan voor een andere kliniek waar u zich wel begrepen voelt.

Kennismaken met de kliniek

Onderdeel van het kennismakingsgesprek is het bekijken van Braziliaanse billift voor en na foto’s. De arts toont u foto’s van billift behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. U kunt altijd vragen hoe lang de herstelperiode is en wanneer de na foto’s worden genomen. Om de verschillen tussen de ingrepen aan te geven, kunnen ook foto’s van een bilvergroting getoond worden. De ideale behandeling verschilt per persoon. Het kan voorkomen dat een arts u een combinatie van een billift met een bilvergroting voorstelt. Als u meer wilt weten over de ingreep die het beste bij u past, neem dan contact op met Acura Medisch Centrum. Acura heeft klinieken in Amsterdam en Weert. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek bij de ervaren artsen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een billift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift voor en na foto´s’ een consult inplannen voor een billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu