fbpx

Billift zonder operatie of implantaten

Bent u niet tevreden met uw billen? Vindt u dat uw billen te veel hangen of te klein zijn? U bent niet de enige. Veel vrouwen en mannen overwegen een cosmetische ingreep om hun billen mooier te maken. Een chirurgische ingreep heeft misschien niet direct uw voorkeur. Geen nood. Tegenwoordig is een billift zonder operatie de oplossing voor langdurige resultaten en een mooier figuur. Er wordt hiermee bedoeld dat er niet wordt gesneden in uw billen. Er bestaat namelijk een groot verschil tussen een billift met siliconen of een Braziliaanse billift met eigen vet.

Billift zonder operatie of implantaten?
Billift zonder operatie of implantaten?
Wanneer een billift zonder operatie?

Als u niets voelt voor implantaten die een langdurig herstel kennen, dan is een billift zonder operatie een uitstekend alternatief. De verschillen tussen de ingrepen wordt online uitgebreid beschreven. Naast gedetailleerde omschrijvingen kunt u ook ervaringsverhalen van anderen lezen. De billift zonder operatie kan zowel met behulp van eigen vet als met fillers worden toegepast. Bij een Braziliaanse billift vindt eerst een liposculptuur behandeling plaats, gevolgd door lipofilling.

 • Billift zonder operatie. Braziliaanse billift met eigen vet, deze ingreep bestaat uit twee gedeelten. De arts begint met het verwijderen van lichaamseigen vet. Dit gebeurt op plaatsen die eerder met u zijn besproken. Vet wordt doorgaans van uw heupen, buik of benen verwijderd. Na het verwijderen wordt het vet gereinigd. Met behulp van injecties wordt het vet in uw billen geïnjecteerd. Belangrijk om te weten is dat een gedeelte van het lichaamseigen vet ook weer door uw lichaam kan worden afgevoerd. De voor- en nadelen van de behandeling worden door de arts uitgebreid toegelicht. De resultaten zijn niet blijvend, wel langdurig zichtbaar. U kunt later een nabehandeling overwegen.
 • Billift zonder operatie. Billift met injectables. Als een operatieve ingreep met siliconen te ver vindt gaan, dan kunt u een billift met injectables overwegen. De eerste resultaten zijn meteen zichtbaar en van hechtingen en/of littekens is geen sprake. Veel behandelingen worden uitgevoerd met Macrolane, een hypoallergene filler, waar uitstekende resultaten mee worden behaald.
Veilige billift zonder operatie of implantaten

Een billift zonder operatie of implantaten is een bijzonder veilige cosmetische behandeling. Algemene complicaties kunnen zich echter bij iedere behandeling voordoen. U wordt hierover geïnformeerd. Complicaties komen zelden voor en kunnen zich uiten als nabloedingen, infecties en een slechte wondgenezing. Vaak zijn het tijdelijke verschijnselen die vanzelf wegtrekken. De kwaliteit van de zorg en de kliniek komen uw gezondheid en het herstel ten goede. Vergelijken kan interessante voordelen opleveren. Ga niet blindelings voor het goedkoopste tarief. Laat u uitvoerig informeren, ga langs bij een aantal klinieken en neem waar mogelijk een kijkje in de behandelkamer. U ziet vanzelf hoe de zorg is geregeld en hoe de kliniek met hygiëne omgaat.

Bilvergroting of billift zonder operatie

Uw billen laten liften verbetert uw lichaamscontouren. Uw billen worden strakker en voller. Ze worden dus echt wat groter en krijgen ook meer volume. Als u vindt dat uw billen te klein of te plat zijn dan is een bilvergroting met eigen vet vaak een geschiktere ingreep. Weet u niet zeker welke behandeling het beste is? Een intakegesprek bij een ervaren cosmetisch arts kan uitkomst bieden. Tijdens het gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen vertellen, waarbij ook uw gezondheid en medisch verleden belangrijk zijn. Een arts is hierin geïnteresseerd om een goede inschatting van de mogelijkheden te kunnen doen. Uw billen worden bekeken en de arts adviseert een ingreep. De geadviseerde behandeling wordt nader toegelicht. Deze toelichting bestaat uit het belichten van de ingreep alsmede het bekijken van billift voor en na foto’s van behandelingen die in de kliniek zijn uitgevoerd. Heeft u vragen? De arts neemt uitgebreid de tijd om deze te beantwoorden. U krijgt bovendien handige tips en adviezen voor de periode voor en na de ingreep. Is een billift zonder operatie een geschikte ingreep voor u? Bij Acura Medisch Centrum werken ervaren artsen die u van vrijblijvend advies voorzien. Een afspraak in Amsterdam of Weert is zowel telefonisch als via e-mail snel gemaakt.

Billift zonder operatie of implantaten FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over billift zonder operatie of implantaten. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat houdt een billift zonder operatie of implantaten in?
Als u uw billen te klein vindt of als u vindt dat uw huid met de jaren te veel is gaan hangen, kunt u een billift overwegen. Waar u misschien direct het idee heeft van een ingrijpende chirurgische operatieve ingreep, is de billift met behulp van lichaamseigen vet vaak een prima alternatief. Een billift zonder operatie of implantaten biedt dan uitstekende resultaten en heeft bovendien een korte herstelperiode.

2. Een billift zonder operatie of implantaten, hoe werkt dat precies?
De billift zonder operatie kan met behulp van onder andere lichaamseigen vet worden toegepast. Dit wordt ook wel de Braziliaanse billift door middel van lipofilling genoemd, waarbij het vet eerst met behulp van liposuctie wordt verwijderd. De liposuctie kan worden toegepast op plaatsen van uw lichaam waar overtollige vetophoping aanwezig zijn, zoals uw buik, bovenbenen, binnenkant van de knieën en uw heupen. Nadat het vet gezuiverd is, wordt het in de billen ingespoten en heeft het een liftend en vergrotend effect.

3. Ben ik geschikt voor een billift zonder operatie of implantaten?
De niet invasieve billift is geschikt voor mannen en vrouwen die ontevreden zijn met de vorm of grote van hun billen. Uw geschiktheid wordt tijdens een intakegesprek met de behandelend arts besproken.

4. Wanneer kan een niet-operatieve billift niet worden toegepast?
Als u bekend bent met allergische reacties of lijdt aan een actieve huidinfectie, kan de arts besluiten om een andere behandeling voor te stellen of de behandeling uit te stellen. Tijdens het intakegesprek wordt uw algemene gezondheid besproken en wordt doorgenomen of u bepaalde medicijnen gebruikt. Aan de hand hiervan kan de arts besluiten dat een billift voor u geen geschikte behandeling is.

5. Wordt de billift zonder operatie onder verdoving uitgevoerd?
Als u een billift met lipofilling ondergaat, is er in feite sprake van twee delen. Eerst wordt het overtollige vet door middel van liposuctie verwijderd. Hiervoor is er sedatie nodig. De arts brengt immers kleine incisies aan voor de canule die gehanteerd wordt.

6. Welke resultaten kan ik verwachten van een billift zonder operatie of implantaten?
Deze behandelmethode geeft direct zichtbare resultaten. Een gedeelte van het getransplanteerde vet gaat na de behandeling verloren. Een klein gedeelte van het vet slaat niet aan en wordt op natuurlijke manier door uw lichaam afgevoerd.

7. Hoelang zijn de resultaten zichtbaar?
De Braziliaanse billift met eigen vet biedt langdurige resultaten. Het vet dat aanslaat is blijvend aanwezig. Door het natuurlijke verouderingsproces dat, ook na het inspuiten van lichaamseigen vet, gewoon doorgaat kan na een aantal jaren een nabehandeling gewenst zijn. Het is daarom belangrijk dat uw gewicht stabiel is.

8. Is één behandelsessie genoeg voor een mooi resultaat?
Als u een Braziliaanse billift met lipofilling uit laat voeren, gaat een klein percentage van het getransplanteerde vet verloren. Doorgaans is een enkele behandelsessie voldoende om een goed resultaat te behalen.

9. Welke voordelen heeft een billift zonder operatie of implantaten?
U verbetert op natuurlijke wijze uw lichaamscontouren, zonder dat er van een ingrijpende chirurgische operatie sprake is. Uw lichaam wordt plaatselijk verdoofd om liposuctie uit te voeren en de herstelperiode is kort. De resultaten die bereikt worden, zijn goed en u kunt uw dagelijkse werkzaamheden en sportieve activiteiten kort na de behandeling hervatten.

10. Wat zijn de kosten van een billift zonder operatie of implantaten?
De kosten voor een billift zonder operatie of implantaten bij Acura Medisch Centrum worden bepaald door op het aantal behandelde zones. Het betreft een persoonlijke behandeling, waarbij iedereen andere wensen en verwachtingen heeft. Tijdens een intakegesprek ontvangt u van de behandelend arts een behandelvoorstel met een prijsopgave.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een billift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘billift zonder operatie of implantaten’ een consult inplannen voor een billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu