fbpx

Bilvergroting België

Klein, platte of hangende billen kunnen met een bilvergroting gecorrigeerd worden. Het aantal bilvergrotende en billiftende cosmetische behandelingen is sterk toegenomen. Beroemdheden die hun billen meer volume en vorm geven dragen bij aan deze populariteit. De behandeling is in binnen- en buitenland een vaak uitgevoerde cosmetische behandeling. Een Braziliaanse billift of bilvergroting in België kan een interessant alternatief zijn voor een ingreep die in Nederland plaatsvindt.

Bilvergroting België?
Bilvergroting België?
Cosmetische bilvergroting België

Met het vorderen van uw leeftijd wordt uw huid minder elastisch en verliezen naast borsten ook billen stevigheid en volume. Een zogenaamde bilverzakking is een veelvoorkomend cosmetisch probleem. U kunt zich ook storen aan het afgenomen volume van uw billen. Sommige vrouwen ervaren hangende billen hetzelfde als hangende borsten. Naast ouder worden, hebben factoren als gewichtsverlies en een zwangerschap invloed op de vorm van uw billen. Een bilvergroting of billift is een mogelijke oplossing. Uw billen krijgen, afhankelijk van de behandeling, een mooiere vorm, meer stevigheid of meer volume. Een bilvergroting met eigen vet in België kan bij verschillende klinieken worden ondergaan. Vergelijken van de mogelijkheden loont, want het is niet gezegd dat een bilvergroting in België altijd goedkoper is dan in Nederland. Waar de kosten voor cosmetische behandelingen vroeger in België aanmerkelijk lager waren, is dat tegenwoordig lang niet altijd het geval. De Acura Medisch Centrum kliniek in Weert, Limburg, biedt kwalitatief hoogwaardige behandelingen voor scherpe tarieven.

Consult bilvergroting België

Een bilvergroting is een ingrijpende behandeling die onder volledige narcose wordt uitgevoerd. Voorafgaand aan de ingreep vindt altijd een informatief gesprek plaats bij een ervaren cosmetisch arts. Tijdens het gesprek worden door de arts vragen gesteld over uw algemene gezondheid, uw medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. Daarna kunt u uw vragen stellen, maar ook uw wensen en verwachtingen weergeven. Indien nodig zal de arts uw verwachtingen bijstellen naar haalbare resultaten. Er wordt aangegeven wat mogelijk is en wat niet. De resultaten van een bilvergroting in België hangen onder meer af van de elasticiteit van uw huid. Billen die teveel hangen hebben wellicht meer baat bij een billift. Het is mogelijk dat de ervaren arts u een combinatie van bilvergroting en billift adviseert. Het gesprek is bedoeld om bij uw wensen en verwachtingen met een passende behandeling te combineren. Daarbij wordt gestreefd naar natuurlijk ogende resultaten die uw lichaamscontouren verbeteren.

Resultaten bilvergroting in België

Afhankelijk van het soort bilvergroting dat u ondergaat zijn de resultaten niet meteen zichtbaar. Het is een chirurgische ingreep waarbij uw lichaam tijd nodig heeft om te herstellen. Direct na de behandeling kunnen zwellingen en blauwe plekken zichtbaar zijn. Uw huid moet aan de nieuwe verbeterde vorm aangepast worden. Zeker in de dagen en weken na de ingreep is het gevoel in uw billen waarschijnlijk wat anders dan u gewend bent. Als u de tips en adviezen van de arts opvolgt, verloopt het herstel voorspoedig. Ontzie uw billen tenminste 4 tot 6 weken na de ingreep zoveel mogelijk. U krijgt instructies over het zitten en liggen. Sporten wordt eveneens afgeraden. Na gemiddeld 6 weken kunt u voorzichtig uw dagelijkse activiteiten en sportiviteiten weer ten volle beoefenen. Naar verwachting zijn de resultaten na drie maanden optimaal.

Welke behandeling is geschikt?

Meer weten over de bilvergroting als behandeling? Acura Medisch Centrum in Weert heet u van harte welkom. U kunt vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek maken. Laat uzelf informeren over de mogelijkheden die een bilvergroting met zich meebrengt. Een goede voorbereiding is een belangrijk onderdeel van een positief resultaat. De arts neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden en de behandeling nader toe te lichten. U kunt voor en na foto’s bekijken van bilvergrotingen die in de kliniek zijn uitgevoerd. Een afspraak is snel gemaakt. Acura Medisch Centrum is zowel telefonisch, via e-mail als online bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bilvergroting België’ een consult inplannen voor een Braziliaanse billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu