fbpx

Bilvergroting Istanbul

Twijfelt u tussen een bilvergroting in Istanbul en in Nederland? In Turkije worden verschillende cosmetische ingrepen veelvuldig uitgevoerd. Wanneer we online kijken naar de ervaringen met deze cosmetische ingrepen in Turkije, loopt de tevredenheid sterk uiteen. Het is belangrijk dat u een goede afweging maakt van de voordelen en nadelen van een Braziliaanse billift in Turkije. Voor veel mensen is een eventueel kostenvoordeel de voornaamste reden om uit te wijken naar dit land voor een cosmetische ingreep. In werkelijkheid blijkt echter dat dit soms behoorlijk tegen kan vallen.

Bilvergroting Istanbul?
Bilvergroting Istanbul?
De voordelen van een bilvergroting in Istanbul

Als we online de verschillende ervaringen met de bilvergroting in Turkije mogen geloven, is de voornaamste reden om te kiezen voor een bilvergroting in Istanbul dat de kosten hier lager zijn. Houd er echter rekening mee dat de heen- en terugreis en het verblijf ook kosten met zich meebrengen. Hierdoor is het verschil in kosten vaak minimaal. Naast het kostenvoordeel zijn er weinig andere voordelen te benoemen.

De nadelen van een bilvergroting in Istanbul

Er zijn verschillende nadelen verbonden aan een bilvergroting in Turkije. Om te beginnen laat de kwaliteit van de behandeling soms te wensen over. U begrijpt dat dit desastreuse gevolgen kan hebben voor het resultaat en dus ook voor uw lichaam. Het is belangrijk dat u altijd kiest voor kwaliteit, wanneer het op uw gezondheid aankomt. Wanneer er complicaties optreden en u heeft gekozen voor een bilvergroting in Istanbul, bestaat bovendien de kans dat u in Nederland niet goed geholpen kan worden. Het is dan niet eenvoudig om terug te vliegen naar Turkije.

Kosten van een bilvergroting in Istanbul of Turkije

Opvallend is dat de kosten van een bilvergroting in Turkije niet per se lager zijn dan in Nederland. Voor de reis en het verblijf betaalt u al snel een hoge prijs. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom er nog niet veel mensen kiezen voor een Braziliaanse billift in Istanbul.

Ervaringen met bilvergroting Istanbul

Er zijn verschillende sites waar ervaringen worden gedeeld over bilvergrotingen in zowel Turkije als Nederland. Opvallend is dat de ervaringen met deze behandeling in Nederland over het algemeen positiever zijn dan de ervaringen van mensen die deze behandeling in Turkije of Istanbul hebben ondergaan. Wij scoren gemiddeld maar liefst een 9,4 op het gebied van klanttevredenheid. Daarnaast zijn we door de Elsevier als beste uit de test gekomen, onder andere op het gebied van het eindresultaat.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bilvergroting Istanbul’ een consult inplannen voor een Braziliaanse billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu