fbpx

Bilvergroting kliniek

Zowel de bilvergroting als de billift zijn populaire cosmetische behandelingen in Nederland. Billen die hangen, die te klein of te plat zijn worden met een billift of bilvergroting gecorrigeerd. Het is een ingreep die bij mannen en vrouwen wordt uitgevoerd en waarbij uitstekende resultaten worden bereikt. Overweegt u een corrigerende Braziliaanse billift en bent u op zoek naar de beste bilvergroting kliniek? Acura Medisch Centrum heeft vestigingen in Amsterdam en Weert en werkt met ervaren cosmetisch artsen.

Bilvergroting kliniek?
Bilvergroting kliniek?
De bilvergroting kliniek die bij u past

Net als iedere andere cosmetische behandeling is een bilvergroting een ingrijpende ingreep. Uw lichaamscontouren worden verbeterd en na de behandeling heeft uw lichaam tijd nodig om te herstellen. De keuze voor een bilvergroting kliniek die bij u past, is persoonlijk. Goede resultaten worden bereikt als u vertrouwen heeft in zowel de kliniek als de behandelend arts. Ga bij het bepalen van uw keuze niet over een nacht ijs. Klinieken presenteren zichzelf tegenwoordig vrijwel allemaal online. Dit is direct een goed uitgangspunt in uw voorbereiding op de uiteindelijke bilvergroting. Maak een selectie van klinieken waar u van heeft gehoord en bezoek de websites hiervan. Bekijk welke cosmetische ingrepen worden aangeboden en hoe de behandeling wordt omschreven. Geeft een website eerdere ervaringen weer? Wordt u iets wijzer over de mogelijkheden? Heeft u een goed gevoel bij het lezen van de informatie? Aan de hand van een aantal vragen kunt u meerdere klinieken selecteren waar uw voorkeur naar uitgaat. Maak een afspraak bij de betreffende bilvergroting kliniek en laat u vrijblijvend informeren. Veel mannen en vrouwen hebben al bij aankomst bij de bilvergroting kliniek een bepaald gevoel. Volg uw gevoel, er is immers maar een eerste indruk. Is uw gevoel niet fijn of voelt u zich toch niet zo welkom als gedacht, maak dan bij een andere bilvergroting kliniek een afspraak. Uiteindelijk komt u bij de kliniek voor uw bilvergroting terecht waar u met vertrouwen de gewenste ingreep kunt ondergaan.

Bilvergroting kliniek in Amsterdam en Weert

Artsen van Acura Medisch Centrum begrijpen dat de keuze voor een bilvergroting ingrijpend is. U heeft wellicht al langere tijd last van hangende of te kleine billen. De uiteindelijke stap naar een oplossing kan emotioneel zwaar zijn. De privéklinieken in Amsterdam en Weert zijn modern ingericht en hebben alles in huis om u welkom te voelen. Cosmetisch artsen maken gebruik van innovatieve behandeltechnieken en informeren u graag over de mogelijkheden van een bilvergroting of billift. Al vanaf de eerste kennismaking tijdens het intakegesprek streeft de behandelend arts samen met u naar goede resultaten. Hiervoor is het eerste consult belangrijk. Uiteraard heeft u alle tijd om vragen te stellen en kennis te maken met de kliniek, ook de arts heeft vragen voor u. Zo is uw gezondheidstoestand belangrijk. Dit geldt ook voor uw medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. De arts is geïnteresseerd in uw wensen en verwachtingspatroon over de bilvergroting. Daar waar nodig zullen uw verwachtingen bijgesteld worden. Een bilvergroting is een corrigerende ingreep, waarbij uw lichaam tijd nodig heeft om te herstellen. Het is belangrijk dat de behandeling aansluit bij uw persoonlijke situatie. U krijgt van de arts een persoonlijk behandelvoorstel met daarbij een prijsopgave.

Kies voor ervaring en uitstekende resultaten

U kunt uzelf ook laten voorlichten door de artsen van Acura Medisch Centrum. De klinieken in Amsterdam en Weert liggen op centrale locaties. Parkeergelegenheid is voorzien net zoals de mogelijkheid om van het openbaar vervoer gebruik te maken om naar de kliniek te reizen. Wilt u weten of Acura Medisch Centrum dé bilvergroting kliniek is die aansluit bij uw wensen en verwachtingen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Contact opnemen kan telefonisch en via e-mail.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bilvergroting kliniek’ een consult inplannen voor een Braziliaanse billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu