fbpx

Bilvergroting kosten

In dit artikel vindt u uitgebreide informatie over de bilvergroting kosten. De vorm van uw billen is hoofdzakelijk erfelijk bepaald. Uw bilvolume kan veranderen door serieus gewichtsverlies, maar ook een zwangerschap laat sporen na. Het natuurlijke verouderingsproces kan bovendien te kleine, te platte of hangende billen veroorzaken. Bilvergrotingen worden in Nederland dagelijks uitgevoerd. De cosmetische behandeling is populair en verbetert uw figuur. Bij het overwegen van een behandeling is inzicht in de bilvergroting kosten onmisbaar.

Bilvergroting kosten?
Bilvergroting kosten?
Hoe worden bilvergroting kosten bepaald?

Iedereen heeft eigen wensen als het aankomt op mooie billen. Bilvergroting kosten zijn persoonlijk en worden grotendeels bepaald door het soort ingreep dat wordt uitgevoerd. Zo zijn de kosten voor een Braziliaanse bilvergroting met eigen vet anders dan wanneer implantaten worden ingebracht. Welke bilvergroting bij u past, kan door een cosmetisch arts worden geadviseerd. Soms wordt voor een combinatie van behandelingen gekozen. Zo kan een bilvergroting tezamen met een billift uitstekende resultaten opleveren. Schoonheids- en cosmetische klinieken hanteren elk eigen tarieven. Daarmee lopen de bilvergroting kosten behoorlijk uiteen en loont vergelijken de moeite. Wij staan bekend om de zeer scherpe kosten voor de bilvergroting of Braziliaanse billift, waarbij uw eigen vet wordt gebruikt om het volume te vergroten of de vorm van de billen te veranderen. Het vet wordt verwijderd door middel van een liposculptuur behandeling.

Vergoeding bilvergroting kosten

Kosten die u maakt voor plastische of cosmetische ingrepen en die geen medische noodzaak hebben, worden doorgaans niet vergoed door zorgverzekeraars. Bepaalde medische indicaties worden in de regel wel vergoed. Een bilvergroting ondergaat u meestal uit cosmetisch oogpunt. U wilt vollere, stevige billen en dat kan alleen met een bilvergroting of billift. Uw ziektekostenverzekering zet hier geen kostenvergoeding tegenover. Toch zijn er soms mogelijkheden die bilvergroting kosten gedeeltelijk vergoeden. Neem uw polisvoorwaarden door of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Vergoedingen zijn aan voorwaarden verbonden. Zo moet u door een (huis)arts verwezen worden naar een behandelend specialist voor een bilvergroting. Uw zorgverzekeraar kan u hier uitgebreid over informeren. Het kan eveneens de moeite lonen om bij uw fiscaal adviseur te informeren naar de mogelijkheden om de gemaakte bilvergroting kosten gedeeltelijk als ziektekosten op uw belastingaangifte te vermelden.

Betaal bilvergroting kosten in termijnen

Een groot aantal schoonheids- en cosmetische klinieken werkt samen met kredietverstrekkers. Cosmetische ingrepen hebben een zeker prijskaartje, waardoor het voor kan komen dat u het bedrag niet in een keer kunt missen. Wij kunnen u in contact brengen met een kredietverstrekker, waardoor u wordt geïnformeerd over de mogelijkheden. Bilvergroting kosten kunnen in termijnen worden bepaald als u aan de voorwaarden zoals gesteld door de kredietmaatschappij voldoet. Als u een cosmetische behandeling in meerdere termijnen betaalt, is het goed om te weten dat het bedrag van de behandeling verhoogd wordt met onder meer rentekosten. Deze zijn verwerkt in het maandelijkse termijnbedrag dat u gedurende een vooraf aantal afgesproken maanden betaalt. Lenen kost geld, ook in geval van een bilvergroting.

Persoonlijke prijsopgave bilvergroting

Het vergelijken van verschillende tarieven kan voordeel opleveren. Vraag daarom bij meerdere klinieken een prijsopgave aan voor een bilvergroting, u zult zien dat Acura Medisch Centrum als de beste en goedkoopste kliniek uit de bus komt. Het is niet erg om verschillende intakegesprekken te doorlopen. U wordt geïnformeerd over de mogelijke behandelingen die in uw situatie de beste resultaten geven. Tijdens een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum bekijkt de arts uw billen, waarbij tegelijkertijd uw wensen worden besproken. Zo kan een arts de optimale ingreep adviseren. Afhankelijk van de verkregen informatie en rekening houdende met uw gezondheidstoestand, medische achtergrond en medicijngebruik krijgt u van de arts een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave. In het behandelplan worden tips en adviezen genoemd die u voor een optimaal resultaat zo veel mogelijk dient op te volgen.

Meer weten over bilvergroting kosten?

Acura Medisch Centrum biedt bilvergrotingen aan in de privékliniek in Weert. De kliniek hanteert uiterst scherpe tarieven. De kosten voor een Braziliaanse billift bij Acura Medisch Centrum worden bepaald door op het aantal behandelde zones. Voor meer informatie neemt u contact op met de kliniek.

Bilvergroting kosten FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over bilvergroting kosten. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Hoeveel kost een bilvergroting?
De kosten van een bilvergroting hangen af van diverse factoren. De behandelmethode, de naamsbekendheid van de kliniek, de ervaring van de behandelend arts, uw wensen en verwachtingen. Vergelijken van de prijzen van behandelingen die worden aangeboden, wordt geadviseerd. U krijgt daardoor meer inzicht in hetgeen mogelijk is.

2. Hoeveel kost een bilvergroting bij Acura Medisch Centrum?
Bij Acura Medisch Centrum wordt de Braziliaanse billift als behandelmethode aangeboden. De kosten voor een Braziliaanse billift bij Acura Medisch Centrum worden bepaald door op het aantal behandelde zones. U ontvangt een persoonlijke prijsopgave tijdens een intakegesprek bij de cosmetisch arts.

3. Worden de kosten voor een bilvergroting vergoed?
Een bilvergroting heeft meestal geen medische noodzaak en wordt puur uit cosmetisch oogpunt ondergaan. Dit soort behandelingen wordt door zorgverzekeraars vrijwel nooit vergoed, in elk geval toch niet vanuit de basisverzekering. Wellicht biedt uw aanvullende zorgverzekering mogelijkheden. De voorwaarden staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw verzekering. U kunt dit ook navragen bij de zorgverzekeraar. Het is niet ondenkbaar dat u de nodige medische verklaringen en/of verwijzingen dient te overleggen, als er een vergoedingsmogelijkheid is.

4. Kan ik een bilvergroting in termijnen betalen?
Ja, als u dit aangeeft tijdens het intakegesprek kunnen wij u in contact brengen met een kredietverstrekker gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Uiteraard hanteert een financier bepaalde voorwaarden en dient u inzage te geven in uw financiële situatie. Sluit u een lening af? Wees uzelf er dan van bewust dat u onder meer rentekosten verschuldigd bent. U betaalt daarnaast gedurende langere tijd, vaak zelfs een aantal jaren, maandelijkse aflossingstermijnen aan de kredietmaatschappij.

5. Is een bilvergroting in het buitenland goedkoper?
Cosmetische behandelingen worden ook door buitenlandse klinieken op de Nederlandse markt aangeboden. Vaak worden lagere tarieven gehanteerd die de aandacht trekken. Net zoals bij een Nederlandse kliniek is het belangrijk om meer te weten over de kwaliteit van de zorg die wordt geleverd en welke ervaring de behandelend artsen hebben. Vergeet ook niet te kijken naar de reis- en verblijfskosten die bovenop het behandeltarief komen. Vaak wordt te snel aangenomen dat cosmetische ingrepen in het buitenland goedkoper zijn. Wanneer alle kosten bij elkaar opgeteld worden, is de conclusie vaak anders.

6. Kan ik korting krijgen op een bilvergroting?
Voordeel en korting maken een dure cosmetische ingreep vaak net dat beetje betaalbaarder. Vergelijken van de prijzen en het opvragen van meerdere prijsoffertes kan interessante voordelen opleveren. Daarnaast kunt u tijdens een intakegesprek bij een kliniek gewoonweg vragen of er een mogelijkheid is om korting te krijgen op de bilvergroting. Lees de eventuele voorwaarden en bepalingen voor het krijgen van korting aandachtig door.

7. Waarom zijn er verschillende tarieven voor een bilvergroting?
Klinieken zijn vrij om zelf te bepalen welke behandelmethode wordt aangeboden en welke kosten daarvoor in rekening worden gebracht. Bovendien is niet iedere behandeling hetzelfde. Iedereen heeft eigen wensen en verwachtingen van een bilvergroting.

8. Wat kan ik verwachten van een persoonlijke prijsopgave?
U gaat naar een intakegesprek om uw wensen en verwachtingen met een cosmetisch arts te bespreken. De arts bekijkt uw persoonlijke situatie en informeert tevens naar uw gezondheid, medisch verleden en eventueel medicijngebruik. Vervolgens wordt de behandelmethode toegelicht en vertelt de arts van welke lichaamszones u vet kunt laten wegzuigen om in de billen te laten injecteren. Dit is direct ook de basis voor de prijsofferte, die volledig op u is afgestemd.

9. Kan een bilvergroting met een andere ingreep gecombineerd worden?
Eventuele wensen voor een andere behandelingen kunt u kenbaar maken aan de arts tijdens het intakegesprek. De arts bespreekt de mogelijkheden met u.

10. Is er sprake van een kwaliteitsverschil tussen een bilvergroting in binnen- of buitenland?
De kans is aanwezig dat er aanmerkelijke verschillen zitten in het niveau van de zorg die wordt geleverd en de resultaten die worden bereikt. Lees u daarom vooraf in en zie hoe de verschillende klinieken, ziekenhuizen en behandelend artsen worden gewaardeerd. Online vindt u diverse reviewsites en websites waar ervaringsverhalen worden gedeeld. U krijgt hierdoor een redelijk beeld van hetgeen mogelijk is en welke kwaliteit u kunt verwachten.

11. Waarom ga ik naar Acura Medisch Centrum voor een bilvergroting?
Acura is één van de goedkoopste aanbieders voor de Braziliaanse bilvergroting. Naast een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding kunt u bij ons rekenen op de vertrouwde handen van ervaren cosmetisch artsen en deskundige medewerkers. Met een gemiddelde klantwaardering van 8.7 zijn veel klanten u reeds naar volle tevredenheid voorgegaan.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bilvergroting kosten’ een consult inplannen voor een Braziliaanse billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu