fbpx

Bilvergroting prijzen

Plastische en cosmetische chirurgie hebben een prijskaartje. Dat is niet anders voor een bilvergroting. De ingreep heeft relatief hoge kosten die onder meer bepaald worden door het soort behandeling en de uitvoerend kliniek. Het vergelijken van bilvergroting prijzen kan voordeel voor u opleveren.

Bilvergroting prijzen vergelijken

Hierbij kunt u onderscheid maken uit de techniek die wordt toegepast. Kiest u voor een Braziliaanse bilvergroting met eigen vet of hebben implantaten uw voorkeur? Iedereen heeft eigen wensen en verwachtingen van cosmetische behandelingen. Online is veel informatie beschikbaar over zowel klinieken, cosmetisch artsen, behandelingen en kosten. Maak een eerste selectie van behandelcentra die uw voorkeur hebben. Van dichtbij in uw eigen regio tot iets verder weg maar goed toegankelijk. Het zijn uw voorkeuren die voor een juiste keuze belangrijk zijn. Bezoek de websites van cosmetisch klinieken en zie hoe de bilvergroting prijzen samengesteld zijn. Vraag bij diverse behandelcentra een prijsopgave aan.

Bilvergroting prijzen.
Bilvergroting prijzen.
Vergoeding bilvergroting prijzen

Bilvergrotingen zijn niet goedkoop. Vergoeding van zorgverzekeraars komt slechts in enkele gevallen voor. Komt u voor een vergoeding van de bilvergroting prijzen in aanmerking? Cosmetisch chirurgische behandelingen worden soms vergoed als de aandoening wordt veroorzaakt door ziekte, ongeval en/of brandwonden. Een bilvergroting is een cosmetische procedure, waarbij het niet waarschijnlijk is dat gedeeltelijke of volledige vergoeding door uw zorgverzekeraar plaatsvindt. Enkele verzekeringsmaatschappijen vergoeden een gedeelte van cosmetische zorgkosten via een aanvullende verzekering. Als u wilt weten of dit voor u van toepassing is, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Binnen- en buitenlandse bilvergroting prijzen

Plastische en cosmetische chirurgie is bij buitenlandse klinieken geregeld goedkoper dan in Nederland. Bilvergroting prijzen vormen hierop geen uitzondering. Waarom liggen de prijzen in het buitenland soms lager? Het prijsverschil ontstaat onder andere door de lagere kosten voor arbeidsloon. Nederlandse bilvergroting prijzen bestaan voor een gedeelte uit loonkosten. Deze zijn in Nederland hoger dan in een aantal andere landen. Behandelingen die in het buitenland plaatsvinden, hoeven niet altijd van mindere kwaliteit te zijn. Er zijn ook in het buitenland tal van erkende klinieken die werken met de nieuwste technieken. Bij een bilvergroting in het buitenland is goede communicatie van belang. Als u niet of onvoldoende kunt communiceren met de behandelend arts en het verplegend personeel dan kan dat lastig zijn. Kijk daarom bij het vergelijken van bilvergroting prijzen naar het totaalplaatje. U doet een behoorlijke investering in uw eigen welzijn, waarbij u bepaalde verwachtingen voor ogen heeft. Vertrouwen in de arts die uw billen vergroot is onmisbaar om uitstekende resultaten te bereiken.

Benieuwd naar de prijs van een bilvergroting?

Vergoeding via uw zorgverzekeraar is niet waarschijnlijk. Het kan voorkomen dat u een bilvergroting wilt ondergaan, maar het bedrag niet zomaar in een keer beschikbaar heeft. U kunt dan de behandeling uitstellen, zodat u tijd heeft om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen. Als u niet kunt of wilt wachten, dan kunt u de mogelijkheid om een lening af te sluiten overwegen. De meeste klinieken werken samen met kredietverstrekkers. Met behulp van een financiering betaalt u het geleende bedrag in maandelijkse termijnen terug aan de kredietmaatschappij. Vaak gaat om langere periodes waarbij u over het kredietbedrag een rentepercentage betaald. Stel uzelf daarom altijd de vraag dat wanneer de behandeling geslaagd is en het eindresultaat bereikt, u nog lange tijd herinnert wilt worden aan de ingreep. Dat is namelijk het geval als u meerdere jaren maandelijkse termijnbedragen betaalt.

Scherpe bilvergroting tarieven

Acura Medisch Centrum hanteert scherpe en betaalbare bilvergroting prijzen. De klinieken in Amsterdam en Weert voeren naar volle tevredenheid de Braziliaanse bilvergroting uit. Tijdens een persoonlijk intakegesprek ontvangt u een overzichtelijke prijsopgave. Acura Medisch Centrum is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bilvergroting prijzen’ een consult inplannen voor een Braziliaanse billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu