fbpx

Bilvergroting Turkije

Overweegt u een bilvergroting in Turkije? Een cosmetische ingreep in dit land brengt voor- en nadelen met zich mee. Vindt u dat uw billen te plat of te klein zijn? Wilt u graag iets doen om het volume van uw billen te verbeteren? U bent niet de enige die in meer of mindere mate ontevreden is met zijn of haar billen. Een billift of bilvergroting in Turkije is een veel uitgevoerde cosmetisch chirurgische ingreep. De ingreep is een oplossing voor mannen en vrouwen die hun billen mooier willen laten maken. Na een bilvergroting zien uw billen er stevig uit en kunt u met zelfvertrouwen naar het strand.

Bilvergroting Turkije.
Bilvergroting Turkije.
Bilvergroting Turkije, een veilige ingreep?

Cosmetische ingrepen worden steeds vaker in het buitenland ondergaan. De redenen om naar een land als Turkije te gaan, zijn divers. Van aanmerkelijk lagere tarieven, tot de combinatie van een behandeling met een welverdiende vakantie. Erkende Turkse cosmetische behandelcentra werken meestal met moderne apparatuur. Een bilvergroting in Turkije kan plaatsvinden bij comfortabel ingerichte privéklinieken met artsen die u doorgaans in het Engels te woord staan. Voordat een bilvergroting Turkije wordt uitgevoerd, vindt een intakegesprek plaats. Een aantal Turkse klinieken heeft in Nederland een vestiging. Hier krijgt u alle informatie over de ingreep. De behandeling wordt toegelicht en u heeft tijd om vragen te stellen. Wees altijd open en eerlijk over uw gezondheidstoestand en medische achtergrond. De bilvergroting in Turkije kan met diverse technieken worden toegepast. De mogelijkheden verschillen per kliniek. Online kunt u bij de Turkse behandelcentra meer informatie vinden over de behandelingen die worden aangeboden. Een bilvergroting is een ingrijpende behandeling, waarbij uw lichaam en billen tijd nodig hebben om te herstellen. U kunt niet direct dezelfde of volgende dag terug naar Nederland vliegen. Sommige klinieken kunnen een accommodatie voor u reserveren en in andere gevallen moet u daar zelf voor zorgen. Deze verblijfskosten komen bovenop de kosten van de bilvergroting.

Hoe ziet een bilvergroting Turkije eruit?

De behandeling in Turkije is doorgaans niet heel anders dan een ingreep in Nederland. Een bilvergroting in Turkije wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Voordat u onder narcose wordt gebracht, worden foto’s gemaakt voor in uw medisch dossier. De bilvergroting kan een Braziliaanse billift met eigen vet zijn, maar u kunt ook kiezen voor implantaten. Laat u vooraf goed informeren over beide behandeltechnieken. Een ervaren cosmetisch arts kan u advies geven welke behandeling in uw situatie de beste resultaten geeft. Wees uzelf ook goed bewust van het feit dat cosmetische ingrepen een kans hebben op risico’s en complicaties. De bilvergroting is een veilige behandeling waarbij algemene operatie complicaties kunnen optreden. Van bloedingen en infecties tot een allergische reactie op gebruikte verdovingsmiddelen en een slechte wondgenezing. Uw behandelend arts of de adviseur van de Turkse kliniek die u tijdens het intakegesprek heeft ontmoet geeft u adviezen. Deze adviezen hebben betrekking op de periode voor en na de bilvergroting. Volg de tips zoveel mogelijk op, u bevordert hiermee uw herstel en verbetert het resultaat. Zo is roken iets waar u geruime tijd voor de geplande behandeling mee stopt. Hetzelfde geldt voor het gebruik van alcohol. Na de operatie heeft u lichaam tijd nodig om te herstellen. Hiervoor is het noodzakelijk om in Turkije te verblijven. De arts zal aangeven wanneer u voldoende hersteld bent om terug naar Nederland te kunnen reizen.

Bilvergroting Turkije kosten

De kosten voor een bilvergroting in Turkije kunnen lager zijn dan in Nederland. Toch is dat niet altijd het geval. Vaak zijn de kosten voor reis- en verblijf niet bij de prijsopgave voor de behandeling inbegrepen. Door deze kosten over het hoofd te zien, kan een behandeling aan het einde van de rit dezelfde prijs hebben of zelfs duurder zijn dan in Nederland. Vergelijk de tarieven van bilvergrotingen in Turkije met die van een aantal Nederlandse klinieken voordat u een keuze maakt. Acura Medisch Centrum staat bekend om de scherpe tarieven voor de bilvergroting. Daarnaast kun u bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit. Let op dat de kwaliteit van diverse Turkse klinieken nog wel eens te wensen overlaat.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bilvergroting Turkije’ een consult inplannen voor een Braziliaanse billift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu