fbpx

Bilvergroting zonder operatie

Onzekerheid over uw figuur. Het komt voor bij vrouwen en mannen. Tegenwoordig zijn diverse cosmetische behandelingen beschikbaar die uw lichaamscontouren verbeteren. Overweegt u een correctie van uw billen, maar ziet u op tegen een chirurgische ingreep? Een billift of bilvergroting zonder operatie geeft uw billen meer volume en stevigheid.

Bilvergroting zonder operatie.
Bilvergroting zonder operatie.
Mogelijkheden bilvergroting zonder operatie

Uw billen verliezen door diverse invloeden hun natuurlijke rondingen en stevigheid. Het gevolg is dat met het verstrijken van de jaren uw billen kleiner, platter en minder volumineus kunnen worden. Andere oorzaken die sporen nalaten op de vorm van uw billen zijn gewichtsverlies en een zwangerschap. Hangende billen kunnen irritaties opwekken en u kunt zichzelf minder aantrekkelijk voelen dan voorheen. Een bilvergroting zonder operatie is een cosmetische oplossing die uw billen meer volume geeft. De behandeling is ook geschikt om uw billen meer vorm te geven.

Bilvergroting zonder operatie met injecties

Hoe kan een bilvergroting zonder operatie worden uitgevoerd? Het is een van de meeste gestelde vragen bij mannen en vrouwen die een bilvergroting overwegen. Een cosmetisch chirurgische behandeling kan behoorlijk ingrijpend zijn. Niet iedereen is direct enthousiast over een operatieve bilvergrotende ingreep. Een bilvergroting zonder operatie biedt dan uitkomst. Als alternatief kan gekozen worden voor een bilvergroting met injecties. Op de dag van de bilvergroting zonder operatie neemt de arts de behandeling nogmaals met u door. De vorm van uw billen wordt goed bekeken, zodat de resultaten in overstemming zijn met uw lichaamscontouren. De injecties zijn gevuld met niet dierlijke fillers. Fillers als Macrolane worden met uitstekende resultaten toegepast. Een bilvergroting met injecties geeft u mooi gevormde billen. De resultaten van een behandeling met fillers is in de regel niet blijvend. Ervaren artsen kunnen u hierover informeren.

Kosten bilvergroting zonder operatie

De kostprijs voor een bilvergroting zonder operatie wordt bepaald door de kliniek waar u de behandeling ondergaat, het type behandeling en het soort filler dat wordt gebruikt. In uw streven naar mooie strakke billen bent u bereid om een cosmetische behandeling te ondergaan. Cosmetische ingrepen zijn over het algemeen niet ‘goedkoop’ en van een vergoeding via uw zorgverzekeraar is meestal geen sprake. De kosten voor een bilvergroting zonder operatie liggen lager dan wanneer er sprake is van een chirurgische ingreep. De behandelduur is korter, de ingreep is minder intensief en doorgaans wordt u behandeld met een plaatselijke verdoving. Fillers zijn effectief, geven snel resultaat en zijn veilig. Toch is het belangrijk om prijsopgaves bij meerdere klinieken op te vragen. Vertrouwen in de arts die de behandeling uitvoert, is van belang voor het resultaat. Tegenwoordig presenteren de meeste klinieken zichzelf online. Door het bezoeken van de verschillende websites krijgt u al een eerste idee van de kliniek. Ga naar een intakegesprek om kennis te maken. U ervaart vanzelf een positief gevoel als u bij een behandelcentrum naar binnen gaat en de arts ontmoet. Voelt u zichzelf niet welkom? Een afspraak voor een eerste consult bij een andere kliniek is snel gemaakt.

Bilvergroting zonder operatie in Amsterdam of Weert

Ook u kunt uw billen zonder operatie laten corrigeren. Acura Medisch Centrum heeft ultramoderne privéklinieken in Amsterdam en Weert. U bent in beide klinieken van harte welkom voor een oriënterend informatief gesprek. De arts bekijkt uw billen en u kunt uw wensen en verwachtingen toelichten. U heeft voldoende tijd om vragen te stellen. Aan de hand van uw situatie zal de arts een behandelvoorstel doen en deze behandeling toelichten. Alles is erop gericht om samen met u naar uitstekende resultaten te streven. Bij een mogelijke behandeling wordt rekening gehouden met uw gezondheidstoestand en uw medische achtergrond. Meer weten over de mogelijkheden voor bilvergroting zonder operatie? Neem contact op met de medewerkers van Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bilvergroting zonder operatie’ een consult inplannen voor Braziliaanse billift of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
 • Acura Medisch Centrum locatie Weert
Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu