fbpx

Borstlift

Borstlift

Een borstlift is een veel uitgevoerde cosmetische ingreep. Kiest u voor een borstlift bij Acura Medisch Centrum? Dan kiest u altijd voor kwaliteit en een uitstekende voor- en nazorg. Onze artsen geven u op deze manier uw zelfvertrouwen terug.
Het ondergaan van een borstlift is een keuze waar u waarschijnlijk eerst uitgebreid en goed over nadenkt. Wij informeren u altijd eerst uitgebreid over de operatie en de mogelijkheid van implantaten.

Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing maken en weet u vooraf wat u van de behandeling kunt verwachten. Net als u willen ook wij dat uw borstlift zo aantrekkelijk mogelijk is en dat het goed bij uw lichaam past. Wij werken met de beste protheses van het merk Mentor, nr 1 op dit gebied. Al meer dan 5 miljoen vrouwen zijn met deze protheses behandeld. Het is ook mogelijk om bij ons te kiezen voor een borstvergroting met eigen vet.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu