fbpx

Botox aanbieding

Wilt u graag een interessante botox aanbieding ontvangen? Dan bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. Met 3 locaties verdeeld over Nederland zijn wij 1 van de grootste botox aanbieders van Nederland. Omdat wij diverse gespecialiseerde artsen hebben die deze behandeling kunnen uitvoeren en we de producten voor de behandeling groot inkopen, kunnen we deze botox behandeling tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Het is naast de prijs natuurlijk ook belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. Wij staan bekend om de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland. Om deze reden hebben wij ook veel klanten uit Duitsland en België.

Botox aanbieding?
Botox aanbieding?
Wat zijn injectables?

Er wordt gesproken van injectables, als er m.b.v. een naald iets in het lichaam of de huid wordt ingebracht. Als er in een cosmetische kliniek wordt gesproken van injectables, worden er meestal botox en fillers bedoeld. Met behulp van botox en fillers kunnen rimpels en lijntjes in onder andere het gezicht worden verminderd.
Afhankelijk van uw wensen en situatie kan er gekozen worden voor botox, voor fillers of voor een combinatie van beide soorten injectables.
Een filler kan worden gezien als opvulmiddel. Meestal wordt hierbij het lichaamseigen Hyaluronzuur gebruikt. Met behulp van fillers kunnen rimpels en lijntjes dus worden opgevuld.
Botox is daarentegen eigenlijk juist een spierverslapper. Hiervoor wordt de stof botuline toxine ingebracht in de huid. Deze stof wordt door een bacterie gemaakt. Omdat bepaalde spieren hierdoor tijdelijk verlamd raken, worden bepaalde lijnen en rimpels ook minder zichtbaar.
Injectables hebben altijd een tijdelijke werking. Afhankelijk van de soort injectables, het merk injectables en hoe uw lichaam hierop reageert, is het effect meestal 6 tot 12 maanden zichtbaar.

De beste botox aanbieding

Als u op zoek bent naar de beste botox aanbieding, bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uw verwachtingen uiten. Samen met de arts wordt een behandelplan opgesteld en wordt er gekeken welke injectable behandeling het mooiste resultaat zal geven. U kunt er voor kiezen om 1 of meerdere zones tegelijk te behandelen. Op basis van de aangeraden injectables en het aantal te behandelen zones, ontvangt u een persoonlijke botox aanbieding. Op deze manier kunt u flink op de botox kosten besparen. Wij hanteren namelijk zeer scherpe prijzen en beschikken over ervaren en vakkundige artsen. Dankzij diverse botox ervaringen die online over ons zijn gedeeld, wordt direct duidelijk dat wij een zeer hoge klanttevredenheid hebben.

Botox of een andere cosmetische ingreep?

Omdat wij ook diverse andere behandelingen aanbieden, waarmee de huid kan worden verbeterd, kunnen wij eerlijk en objectief advies geven. Naast de botox behandeling bieden wij namelijk ook de facelift, MACS-lift en diverse laserbehandelingen aan om de huid weer een frisse en vitale uitstraling te kunnen geven. Het is soms ook mogelijk om diverse behandelingen te combineren, voor een nóg beter resultaat.

Gratis en vrijblijvend consult inplannen voor een botox behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox aanbieding’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu