fbpx

Botox Amsterdam

Als u in Amsterdam een botox behandeling overweegt, is er veel keuze aan klinieken. Maar waar vindt u de beste botox kliniek in Amsterdam? En waar vindt u de beste kliniek met de beste botox prijzen in Amsterdam? We kunnen ons voorstellen dat het soms moeilijk is om te bepalen welke kwaliteit bepaalde klinieken bieden. Het is vrij eenvoudig om prijzen van de botox behandeling te vergelijken. Het is tegenwoordig echter ook steeds makkelijker om ook de botox kwaliteit van diverse klinieken met elkaar te vergelijken. Voor botox in Amsterdam bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. Woont u niet in Noord-Holland, maar in een ander gedeelte van Nederland? Omdat wij ook een kliniek hebben in Weert, is vanuit heel Nederland een Acura kliniek goed bereikbaar.

Botox Amsterdam?
Botox Amsterdam?
Ervaringen met botox in Amsterdam

Acura Medisch Centrum heeft al duizenden botox behandelingen in Amsterdam uitgevoerd. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun botox ervaringen online te delen. We zijn erg trots op verschillende cliënten die graag hun ervaring met u delen.

Botox Amsterdam: ervaring Leonie bij Acura Medisch Centrum

‘Als ik mijn huid vergeleek met die van mijn vriendinnen, vond ik dat ik meer lijntjes en rimpels had dan de rest. Wellicht let je er bij jezelf wat meer op, maar het stoorde me wel. Ook als we samen uit gingen, maakte mijn huid mij soms wel eens onzeker. Toen één van mijn vriendinnen vertelde dat ze al een paar jaar botox behandelingen in Weert onderging, werd mij duidelijk hoe dit nou precies kwam! Ze heeft me dezelfde kliniek in Weert aangeraden. Na een consult bij de desbetreffende kliniek werd duidelijk dat mijn wensen reëel waren en dat ik niet als mijn vriendin een mooi en natuurlijk resultaat kon verwachten. Inmiddels ben ik al ruim 1,5 jaar vaste klant en kom ik één keer in de zoveel tijd langs om mijn rimpels en lijntjes netjes weg te werken met botox.

Ervaring van Miranda met botox in Amsterdam bij Acura Medisch Centrum

‘Eerlijk gezegd ben ik al van jongs af aan bezig met een mooie huid. Op jonge leeftijd begon ik al met de beste crèmes en huidproducten. Toch begon de elasticiteit van mijn huid na mijn 30e wat af te nemen. Ik begon een beetje fronsrimpels te zien, wat overigens wel natuurlijk is, maar ik stoorde me er toch een beetje aan. Na overleg met de arts bleek dat we de rimpels waar ik me aan stoorde verminderd konden worden. Ik vond het belangrijk dat het er wel natuurlijk uit zou zien en dat ander mensen in Amsterdam en omgeving niet zouden zien dat ik er voor heb gekozen een botox (botuline toxine) behandeling te ondergaan.

Gratis en vrijblijvend consult inplannen voor een botox behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Amsterdam’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu