fbpx

Botox Eindhoven

Overweegt u botox in Eindhoven of omgeving? Voorhoofdsrimpels, rimpels rond de mond, rimpels tussen de wenkrauwen of kraaienpootjes? Rimpels worden met een niet operatieve botox behandeling vermindert. Uw gezicht krijgt een minder vermoeide en minder norse uitstraling. Behandelingen met botox in omgeving Eindhoven worden al jarenlang met succes toegepast om de rimpelvorming te verminderen. Naast de cosmetische toepassingsmogelijkheden, wordt botox ook regelmatig gebruikt bij medische behandelingen.

Botox Eindhoven.
Botox Eindhoven.
Botox werking

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat afkomstig is van de Clostridium botulinum bacterie. Het heeft als eigenschap dat het de zenuwaansturing van de spieren blokkeert. De spieren die worden geïnjecteerd met botox zullen zich ontspannen, waardoor de spanning op de huid afneemt. Andere zenuw- en/of spierfuncties, waaronder het gevoel, worden niet beïnvloedt door botuline toxine. Deze unieke eigenschap maakt dat een botox behandeling op diverse lichaamsplaatsen met succes toegepast kan worden.

 • Voorhoofds- en fronsrimpels.
 • Kraaienpootjes en lijntjes rondom de lippen (rokerslijntjes).
 • Putjes in de kin.
 • Kalkoenhals.
 • Overmatig zweten.
 • Tandenknarsen.
 • Migraine en spanningshoofdpijn.

De behandeling met botox in omgeving Eindhoven is kortdurend, ongeveer 20 minuten. Na twee tot drie dagen is de botox in gewerkt. Twee weken na de botox behandeling is het effect optimaal. De effecten houden na een eerste botox behandeling drie tot zes maanden aan. Daarna kunt u de behandeling zonder problemen laten herhalen.

Voorkomen dat botox in Eindhoven of omgeving mislukt

Botox is een populaire behandeling die jaarlijks duizenden keren wordt toegepast. Overweegt u een behandeling met botox in Eindhoven of omgeving? Kies dan voor een behandeling die wordt toegepast door een ervaren arts. De artsen van Acura Medisch Centrum werken geregeld met botuline toxine en weten precies welke spieren geïnjecteerd kunnen worden voor een optimaal effect. De keuze voor een ervaren arts verkleint de kans op risico’s en teleurstellingen. Staar u daarom niet blind op goedkope botox acties, waarmee geregeld geadverteerd wordt. Ondanks dat de effecten van botox tijdelijk zijn, kijkt u liever niet bijvoorbeeld een paar maanden met een afhangend ooglid in de spiegel. Een botox behandeling die mislukt, is vaak oorzaak van een gebrek aan ervaring. U kunt dit op eenvoudige wijze voorkomen. Daarnaast is een teveel aan botox ook niet goed. U wilt niet gezien worden met een emotieloze gezichtsuitdrukking. Bereid u daarom voor op de botox behandeling die u overweegt te laten uitvoeren. Vergelijk de verschillende behandelaars met elkaar en bekijk botox voor en na foto’s. Lees botox ervaringsverhalen van anderen en ga bij meerdere aanbieders naar een intakegesprek.

Tips en adviezen na een botox behandeling

Na de botox behandeling mag u naar huis en uw dagelijkse activiteiten hervatten. De eerste uren na de behandeling wrijft u niet in of over de behandelde huid. Ga ook niet direct zitten of liggen op behandelde spieren. Hierdoor zou de ingespoten botuline toxine naar omliggende spieren over kunnen lopen. Tot 24 uur na de botox behandeling worden intensief sporten, alcohol drinken en een bezoek aan de sauna eveneens afgeraden. Uw doorbloeding wordt hierdoor verhoogd, waardoor de ingespoten botox versneld door het lichaam afgebroken kan worden. Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan de zon en/of zonnebank. Daarna, vanaf 24 uur en later, is het geen probleem om na een botox behandeling in de zon te zitten. Na twee weken is het optimale effect van de botox behandeling bereikt. Van ernstige complicaties en bijwerkingen is doorgaans geen sprake, mits de behandeling op een daartoe geschikte, hygiënische plaats wordt toegepast. Eventueel kunt u wat last hebben van:

 • Roodheid, blauwe plekjes en zwellingen op de injectieplaatsen.
 • Gevoeligheid van het behandelde gebied.
 • Hoofdpijn of een ietwat strak gevoel.
 • Prikkelend of brandend gevoel op de injectieplaatsen.
 • Allergische reactie op de botuline toxine.
 • Spierzwakte.

Houden de bijwerkingen langer aan dan een paar dagen? Neem dan contact op met de behandelend arts.

Natuurlijke effecten botox behandeling

De effecten die met een botox behandeling bereikt worden, zijn doorgaans heel natuurlijk. Voorkom dat u te veel botox in laat spuiten, waardoor uw gezicht emotieloos wordt. Ondanks de tijdelijke resultaten is de ingespoten hoeveelheid niet zomaar te verwijderen. Aan de behandeling met botox in Eindhoven of omgeving gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf. De ervaren arts bekijkt de mogelijkheden en uw wensen en verwachtingen van een botox behandeling worden besproken. Hierbij wordt rekening gehouden met uw gezondheidstoestand, medische achtergrond en medicijngebruik. Bent u geschikt voor een botox behandeling? Dan stelt de arts een persoonlijk behandelplan op. De prijs van de behandeling hangt af van het aantal zones dat u tegelijkertijd laat behandelen. Direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Mail naar consult@acuramedischcentrum.nl of bel naar 0495 – 54 78 48. U bent van harte welkom.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Eindhoven’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu