fbpx

Botox ervaringen

Er zijn diverse plekken waar u online interessante botox ervaringen kunt vinden. Er zijn hiervoor diverse websites en fora ontwikkeld. Niet alleen voor de botox behandeling zijn dergelijke ervaringen eenvoudig te vinden. Dit is ook het geval voor meer dan 30 andere cosmetische ingrepen. Maar waar moet u nu precies op letten als u een botox ervaring leest? En is deze wel betrouwbaar? In dit artikel leggen we uit waar u op kunt letten als u op zoek bent naar dergelijke ervaringen. En waarschijnlijk nog belangrijker, hoe u uiteindelijk behandeld kunt worden door een ervaren en deskundig arts, tegen een zeer scherp tarief. Online zijn zowel positieve als negatieve botox ervaringen te vinden, waarvan u erg veel kunt leren. Hiervoor kunt u onder andere een botox forum raadplegen.

Botox ervaringen?
Botox ervaringen?
Hoe werkt een botox behandeling?

Wist u dat een botox behandeling wordt gedaan met behulp van de stof botuline toxine? U heeft hier vast wel eens van gehoord. Wat u mogelijk niet wist is dat deze stof eigenlijk een eiwit is, dat wordt aangemaakt door een speciale bacterie. Deze stof wordt toegepast voor verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de bekende botox behandeling tegen rimpels. Botox wordt echter ook toegepast als behandeling tegen overmatig zweten en tegen migraine. Er bestaan daarnaast nog diverse andere toepassingsmogelijkheden.

Botox ervaring van Wendy bij Acura Medisch Centrum

‘Wat stoorde ik me toch aan die fijne lijntjes in mijn gezicht. Vooral mijn fronsrimpel vond ik erg vervelend. Ik leek hier niet alleen ouder door, ik keek hierdoor soms ook erg chagrijnig, terwijl ik dat eigenlijk helemaal niet was. Om deze reden ben ik op onderzoek uitgegaan wat er allemaal tegen te doen was. In verschillende soorten crèmes en lotions had ik weinig vertrouwen. Al snel viel mijn oog op de mogelijkheid van injectables. Fillers en botox, beiden een mogelijkheid. Maar wat was nu het beste voor mij? Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Acura Medisch Centrum. Zij was erg te spreken over deze kliniek, dus een consult leek me op zijn plaats. Na een informatief en goed gesprek met de arts van deze kliniek, hebben we besloten om te beginnen met een botox behandeling. Ik ben niet zo’n fan van naalden, maar eigenlijk viel het heel erg mee. Achteraf denk ik dat ik het eerder had moeten doen, want wat geeft dit een mooi resultaat! Eindelijk ben ik van die vervelende (frons)rimpels af. Mijn man vindt het ook erg mooi, omdat het zo natuurlijk is gedaan.’

Botox ervaring van Lucky bij Acura Medisch Centrum

‘Wat is er tegenwoordig toch veel mogelijk. Als ik mensen om mij heen moet geloven, zijn er heel veel mogelijkheden om van ongewenste rimpels af te komen. Samen met mijn moeder ben ik voor een consult naar Acura Medisch Centrum gegaan. We wilden allebei namelijk graag een wat jeugdigere en frissere uitstraling. Ik ben erg blij dat mijn moeder en ik ons hier beiden in kunnen vinden. Na een uitgebreid gesprek met de specialist, hebben we besloten om verschillende zones te laten behandelen met behulp van botox. We konden binnen enkele weken na het consult al terecht voor een behandeling. En wat is dat allemaal snel gegaan. De behandeling was zo gedaan, maar heeft enorm veel verschil gemaakt. Mijn moeder en ik lijken beiden wel 10 jaar jonger!’

Botox ervaring van Gertrude bij Acura Medisch Centrum

‘Vanaf mijn 25e begon ik de lijntjes bij mijn ogen, boven mijn lippen en op het voorhoofd steeds beter te zien. Wellicht komt dit ook, omdat ik jarenlang behoorlijk stevig heb gerookt. Toen ik 35 was, vond ik dat ik er iets aan moest doen. Ik was namelijk erg onzeker geworden door mijn huid, omdat ik vond dat mijn huid niet bij mijn leeftijd paste. Daarom ben ik naar een kliniek in Weert gegaan, waar ik de rimpels heb laten aanpakken. Ik heb er voor gekozen om botox met fillers te combineren, voor een optimaal resultaat. En het mag er wezen, eindelijk ben ik niet meer onzeker over mijn huid. Echt een aanrader!’

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een botox behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox ervaringen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu