fbpx

Botox Helmond

Overweegt u botox in Helmond of omgeving? Het gebruik van botox als niet operatieve rimpelbehandeling is bekend. De populariteit van botox behandelingen is de voorbije jaren toegenomen. Maar wist u dat botox ook voor medische doeleinden gebruikt kan worden? Naast het verminderen van rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes wordt een behandeling met botox in Helmond ook toegepast om overmatig transpireren en migraine te behandelen.

Botox Helmond.
Botox Helmond.
Wat is botox en wat zijn de behandelmogelijkheden?

Ouder worden doen we allemaal. Het is een natuurlijk proces waar u niets voor hoeft te doen, het gaat vanzelf. Een van de merkbare gevolgen van het ouder worden, is dat uw huid mee veroudert. De huid verliest elasticiteit en gaat hangen. Rimpeltjes en kraaienpootjes ontstaan. Dit is normaal en niets om uw zorgen over te maken. Stoort u zich aan de opvallende voorhoofds- of fronsrimpels? Maken kraaienpootjes of fijne lijntjes uw gezichtsuitdrukking norser? Wilt u er weer jonger en frisser uitzien? Een niet operatieve, veilige manier om uw rimpels te laten behandelen is met behulp van botuline toxine injecties. Een behandeling met botox in Helmond of omgeving blokkeert de overdracht van prikkels tussen de zenuwen en spieren. De spieren worden als het ware lamgelegd en ontspannen zich. Rimpels worden op deze manier verslapt en zijn niet meer zichtbaar bij het fronsen, lachen en/of het optrekken van uw wenkbrauwen. Botuline toxine wordt met een fijne naald onderhuids, direct in de betreffende spier geïnjecteerd. Wat echter niet of onvoldoende bekend is bij veel mensen, is dat botox ook medische toepassingsmogelijkheden heeft. Botox kan onder meer succesvol worden toegepast bij:

 • Overmatig transpireren. Botox kan geïnjecteerd worden in zowel de oksels, handen en voeten. Op deze manier wordt lokaal heftig zweten tegen gegaan.
 • Tandenknarsen.
 • Migraine en spanningshoofdpijn.
 • Bepaalde vormen van spierstijfheid.

De effecten die met botox bereikt worden zijn tijdelijk. Uw lichaam breekt de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Effecten houden zo’n 3 tot 6 maanden aan, daarna gaat de rimpelvorming verder en keren andere klachten terug. U kunt dan een nieuwe botox behandeling ondergaan. Doe dit altijd in overleg met een ervaren arts. Op het moment dat u geregeld botuline toxine laat injecteren, houden de effecten langer aan. Blijvend zijn de resultaten echter nooit.

Botox Helmond of omgeving is niet gevaarlijk

Bent u bang voor de gevolgen van botuline toxine injecties? Heeft u negatieve botox ervaringen gelezen? Een behandeling met botox in Helmond of omgeving is niet gevaarlijk. De behandeling dient wel op de juiste manier te worden toegepast. Hiervoor gaat u naar een ervaren arts, in een goede kliniek. Ervaren artsen weten immers wat de juiste verhouding is die gebruikt kan worden. U kunt met vertrouwen plaatsnemen in de behandelstoel van Acura Medisch Centrum. De ervaren artsen werken al jaren naar volle tevredenheid met de goedgekeurde merken Azzalure® – Dysport®. Botox kan gevaarlijk zijn al er te veel gebruikt wordt. Dit overkomt een ervaren arts vrijwel nooit. Eventuele bijwerkingen of complicaties zijn vrijwel altijd van voorbijgaande aard. Botuline toxine heeft een tijdelijke werking. Na drie tot zes maanden zijn de effecten nog nauwelijks zichtbaar. Een botox behandeling is, uitgevoerd door een ervaren arts, veilig en kent slechts een uiterst kleine kans op complicaties. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt de behandeling uitgebreid doorgenomen en licht de arts de complicaties die zich voor kunnen doen toe.

 • Blauwe plekjes, lichte zwellingen en roodheid op de injectieplaatsen.
 • Jeuk en irritatie op de injectieplaatsen.
 • Afhangende oogleden.
 • Emotieloze gezichtsuitdrukking.

De werking van botuline toxine is twee weken na de botox behandeling optimaal. Uw gezicht heeft een frisse uitstraling, zonder dat u er overdreven strak uitziet. De ervaren arts streeft naar een natuurlijk resultaat.

Is botox in omgeving Helmond een geschikte behandeling?

Bent u op zoek naar een effectieve rimpelbehandeling? Heeft u last van overmatig zweten en wilt u zich daaraan laten behandelen? Een behandeling met botox in Helmond kan ook voor u een geschikte oplossing zijn. De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden uw klachten, wensen en verwachtingen doorgenomen. De arts bepaald op welke plaatsen de injecties geplaatst kunnen worden, voor de meest optimale effecten. U ontvangt een persoonlijk behandelplan. Het is niet nodig om direct een afspraak te maken voor de daadwerkelijke botox behandeling. Neem de tijd om alles rustig te laten bezinken, zodat u een weloverwogen beslissing neemt. Meer weten of direct een afspraak maken voor een intakegesprek? Acura Medisch Centrum is gevestigd in Weert. U kunt ons bereiken via consult@acuramedischcentrum.nl of door te bellen naar 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Helmond’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu