fbpx

Botox Kerkrade

Overweegt u botox in Kerkrade of omgeving? Een botox behandeling wordt regelmatig toegepast bij de behandeling en vermindering van rimpels, kraaienpootjes en lijntjes. Botox kan daarnaast overwogen worden als behandeling tegen overmatig transpireren en bij tandenknarsen. Ook mannen en vrouwen die regelmatig last hebben van migraine of spanningshoofdpijn kunnen de klachten door middel van een behandeling met botox in de omgeving van Kerkrade laten verminderen.

Botox Kerkrade.
Botox Kerkrade.
Wanneer biedt botox in Kerkrade of omgeving uitkomst?

Botox kan zowel bij mannen als vrouwen vanaf 18 jaar worden toegepast. De meest toegepaste botox behandeling is ter vermindering van rimpels. Zowel voorhoofds- als fronsrimpels kunnen uw gezicht een ietwat vermoeide, norse uitstraling geven. Stoort u zich hieraan? Botuline toxine injecties blokkeren de overdracht van prikkels tussen de betreffende zenuwen en spieren. De spier ontspant zich, waardoor de rimpels verminderen en in sommige gevallen verdwijnen. Het is een niet operatieve, kortdurende behandeling waarbij tijdelijke effecten worden bereikt. Hetzelfde is van toepassing op het moment dat u last heeft van overmatig transpireren, waarbij u dagelijkse meerdere shirts nodig heeft en/of altijd te maken heeft met klamme, natte handen en/of voeten. Met zo’n 25 injecties, per oksel, worden de zweetklieren stilgelegd en neemt het overmatig transpireren af. Botox wordt zonder plaatselijke verdoving met fijne naaldjes onderhuids, direct in de spier geïnjecteerd. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Andere toepassingsmogelijkheden van botox zijn onder meer:

 • Behandeling tegen tandenknarsen.
 • Behandeling ter vermindering van migraine en spanningshoofdpijn. Botuline injecties hebben effect op toekomstige migraine aanvallen. De intensiteit van migraine wordt sterk verminderd en de duur van een aanval is minder lang.
 • Behandeling tegen een overactieve blaas. Botuline toxine verminderd zowel urineverlies als de constante aandrang om te plassen.
Voorbereiding botox behandeling

Botox in Kerkrade of omgeving is een relatief veilige behandeling, mits u deze uit laat voeren door een ervaren arts. Voorafgaand aan de botox behandeling vindt een intakegesprek plaats in de kliniek. Tijdens dit gesprek wordt uw gezondheid besproken en wordt gekeken of u medicatie gebruikt. De arts vraagt naar uw wensen en verwachtingen en legt uit wat de mogelijke risico’s van een botox behandeling zijn. De arts bepaalt welke injectieplaatsen bij u geschikt zijn om een optimaal effect te bereiken. Ter afsluiting van het gesprek ontvangt u een persoonlijk behandelplan met een kostenoverzicht. Het is mogelijk om meteen een afspraak te maken voor de uiteindelijke behandeling. Dit is echter niet verplicht. Neemt u rustig de tijd om al uw opties te vergelijken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Het injecteren van botuline toxine gebeurt met een kleine naald. De volledige behandeling duurt niet langer dan 20 minuten, daarna mag u de kliniek verlaten. Geadviseerd wordt om in de eerste uren na een botox behandeling niet in of over het behandelende gebied te wrijven. Intensief sporten, sauna bezoek en blootstelling aan de zon of zonnebank doet u gedurende 24 uur beter niet. Het duurt tot veertien dagen voordat het optimale botox effect is bereikt. De effecten van botuline toxine houden bij een eerste behandeling drie tot zes maanden aan. Ondergaat u regelmatig een botox behandeling? Dan zijn de effecten langer zichtbaar. U kunt op onze website ook meer informatie vinden over de botox kosten.

Complicaties en risico’s botox

Een behandeling met botox in de omgeving van Kerkrade die u door een ervaren arts uit laat voeren is veilig. Er bestaat een uiterst kleine kans op complicaties en bijwerkingen. Aangezien botuline toxine door het lichaam op natuurlijke wijze wordt afgebroken, zijn eventuele bijwerkingen van voorbijgaande aard. Met welke bijwerkingen of complicaties kunt u rekening houden:

 • Jeuk of irritatie op de injectieplaatsen.
 • Blauwe plekken, kleine zwellingen en roodheid op de injectieplaatsen.
 • Afhangend ooglid.
 • Emotieloze gezichtsuitdrukking.
 • Algemeen gevoel van lusteloosheid in combinatie met koorts, hoofdpijn, misselijkheid en slaperigheid.

Een ervaren arts zal persoonlijk advies geven over het aantal benodigde botox behandelingen in een specifieke periode. Ondanks de uitstekende effecten is een te veel aan botox niet goed voor uw lichaam. Een te veel aan botox kan een uitdrukkingsloos gezicht tot gevolg hebben. Uiteraard is dit afhankelijk van het soort botox behandeling u ondergaat. Maar het is iets om zeker ter overweging mee te nemen. U wilt vast niet gezien worden met een emotieloos gezicht? Is dit niet uw eerste botox behandeling? Geef dit dan aan tijdens het intakegesprek bij de behandelend arts.

Betaalbare botox behandeling

Overweegt u een botox behandeling? Begin met het vergelijken van de bestaande mogelijkheden. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Botox expressielijnen€ 125
Botox Voorhoofd rimpels€ 125
Botox Fronsrimpels€ 150
Botox Kraaienpootjes€ 125
Botox 3 zones€ 350
Botox voor hyperhidrosis€ 400

Behandelingen worden uitsluitend toegepast door ervaren artsen in een hygiënische, veilige omgeving. Uw wensen en verwachtingen bespreken tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek? U bereikt ons via consult@acuramedischcentrum.nl of door te bellen met 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Kerkrade’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu