fbpx

Botox kosten

Wilt u de botox kosten van verschillende klinieken vergelijken? En wilt u weten welke kwaliteit wordt geboden? Acura Medisch Centrum is transparant over de prijzen van een botox behandeling. Wij maken gebruik van de beste producten. De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en vakkundige artsen. De kosten van een botox behandeling zijn onder andere afhankelijk van het aantal zones die behandeld moeten worden. Denkt u er bijvoorbeeld over na om uw fronsrimpel te behandelen met botox? Of wilt u meerdere plekken in het gelaat behandelen. Daarnaast wordt botox tegenwoordig zelfs toegepast tegen overmatig zweten, bij migraine en tegen tandenknarsen. In deze tekst zullen de botox kosten worden toegelicht. Daarnaast wordt uitgelegd waar u op moet letten, bij het kiezen van een botox kliniek.

Botox kosten.
Botox kosten.
Voor welke behandeling kiest u?

Er bestaan tegenwoordig talloze behandelingen, waarmee u rimpel kunt verminderen. Denk hierbij aan fillers, botox, laserbehandelingen, facelift en diverse andere cosmetische ingrepen.
Welke behandeling heeft uw voorkeur? En heeft u hiervoor al informatie ingewonnen bij een cosmetisch arts? Het is namelijk belangrijk dat er naar uw situatie wordt gekeken. Daarnaast is het verstandig om met de arts te bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wanneer hier meer over duidelijk is, kan er samen met de arts een behandelplan worden opgesteld.
Bij Acura Medisch Centrum bieden we verschillende behandelingen aan tegen rimpels. De verschillende behandelingen hebben ieder zo hun voor- en nadelen. Omdat wij verschillende behandelingen aanbieden, kunnen we u eerlijk en objectief adviseren over de mogelijkheden en wat bij u het mooiste resultaat zal geven.

De botox kosten bij Acura Medisch Centrum

Wij staan voor alle ingrepen die wij uitvoeren bekend om de scherpe prijzen. Dit geldt ook voor de botox kosten. Omdat wij 3 klinieken hebben en veel mensen jaarlijks bij ons een botox behandeling ondergaan, kunnen wij de botox scherp inkopen. Wij rekenen het inkoopvoordeel direct naar u door als klant, omdat we vinden dat u hier ook van mag profiteren. Hiermee kunt bijvoorbeeld het voorhoofd of de kraaienpootjes laten behandelen.

Botox kosten vergelijken

Er zijn online helaas nog geen tools om de botox kosten te vergelijken van alle klinieken samen. Het is wel mogelijk om de verschillende websites te raadplegen. Op deze manier kunt u een beter beeld krijgen van de kosten die met de botox behandeling gemoeid zullen zijn. Wij staan bekend om de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland.

Botox kosten FAQ

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over de kosten van de botox behandeling. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Hoeveel kost een botox behandeling?
De exacte kosten voor een botox behandeling zijn persoonlijk en worden beïnvloed door verschillende factoren. Het aantal behandelzones speelt hierin mee, maar ook het product dat door de kliniek wordt gebruikt. Daarnaast spelen ook de naam en locatie van de kliniek een rol, alsmede de ervaring van de cosmetisch arts die de behandeling bij u uitvoert.

2. Wat wordt verstaan onder een botox behandelzone?
Een behandelzone is een bepaald gebied dat wordt behandeld. Dit kan een fronsrimpel, een lachrimpel of kraaienpootjes zijn. De behandelkosten worden vaak per zone in rekening gebracht. Laat u botox injecteren in uw fronsrimpel en kraaienpootjes, dan houdt dat in dat er twee behandelzones in rekening worden gebracht.

3. Ben ik geschikt voor een botox behandeling?
Iedereen krijgt met het ouder worden vanzelf rimpeltjes en lijntjes. Dit gebeurt bij de ene persoon vroeger dan bij de ander. Rimpeltjes ontstaan niet alleen door lachen, maar ook fronsen en praten dragen hiertoe bij. Als u zich stoort aan de rimpeltjes en lijntjes die ontstaan, kunt u een cosmetische behandeling als botox injecties overwegen. Zeker als uw gezicht een vermoeide of verouderde uitstraling krijgt door de toename van de rimpels, kan botox een geschikte behandeling zijn.

4. Wanneer is botox niet geschikt als behandeling?
U dient minimaal 18 jaar te zijn om voor een behandeling in aanmerking te komen. Daarnaast vindt er altijd een intakegesprek plaats bij een ervaren cosmetisch arts. Tijdens dit gesprek worden uw gezondheid en medische achtergrond besproken. Als u bekend bent met spierziekten en/of zenuwaandoeningen, wordt een botox behandeling niet altijd geadviseerd. De arts kan u dan eventueel een andere behandeling voorstellen.

5. Is botox veilig?
Botuline toxine wordt al jaren wereldwijd met uitstekende resultaten toegepast bij cosmetische behandelingen. Het is een veilige behandeling die niet schadelijk is voor uw lichaam en/of de behandelzones. Pas in extreem hoge hoeveelheden wordt botox schadelijk. De hoeveelheden die ingespoten worden, worden door uw lichaam op natuurlijke wijze afgebroken.

6. Hoelang zijn de resultaten van een botox behandeling zichtbaar?
De resultaten van botuline toxine injecties zijn niet blijvend. Na ongeveer vier tot zes maanden is het effect verdwenen en is de botox door uw lichaam afgebroken. Als u botox regelmatig laat injecteren, dan blijven de resultaten steeds langer zichtbaar.

7. Kan ik korting krijgen op een botox behandeling?
Het loont de moeite om verschillende aanbieders en tarieven met elkaar te vergelijken. Nederland kent een groot aantal mogelijkheden als het gaat om een botox behandeling. Vraag bij een aantal behandelaars tarieven op. Let daarbij op dat het aantal zones dat wordt behandeld gelijk is en dat ook dezelfde hoeveelheden botuline toxine worden berekend. Acura Medisch Centrum rekent betaalbare tarieven. U bent er bovendien zeker van dat u door een ervaren cosmetisch arts wordt behandeld.

8. Worden de kosten van botox vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Zorgverzekeraars vergoeden cosmetische behandelingen zelden. Als er sprake is van een medische noodzaak of ernstig psychisch lijden, komen sommige behandelingen voor vergoeding in aanmerking. Botox hoort daar doorgaans niet bij. De polisvoorwaarden van uw zorgverzekering en een eventueel aanvullende verzekering geven meer inzicht in de vergoedingsmogelijkheden.

9. Is botox duur?
Acura Medisch Centrum biedt botox behandelingen aan tegen betaalbare tarieven.

10. Wat doet botuline toxine precies?
Botox injecties worden toegepast om de zenuwimpulsen te blokkeren. Hierdoor ontspannen uw spieren. Botuline toxine wordt gebruikt voor het verminderen van rimpels, maar het kan ook toegepast worden om medische problemen te behandelen. Regelmatig wordt een botox behandeling ondergaan ter vermindering van overmatig zweten, maar ook tandenknarsen en migraine worden met succes behandeld. De effecten die bereikt worden zijn tijdelijk. Om het resultaat te behouden dient een behandeling herhaald te worden.

11. Waarom kies ik voor een botox behandeling?
Heeft u een vermoeide of norse uitstraling? Rimpeltjes en lijntjes kunnen uw gezichtsuitdrukking een oudere uitstraling geven. Botox injecties geven uw gezicht weer een jeugdige en frisse uitstraling. Botox maakt dat de rimpeltjes en lijntjes minder zichtbaar worden en soms zelfs verdwijnen. U kijkt weer met zelfvertrouwen in de spiegel.

12. Wat zijn de bijwerkingen van botox?
Direct na een botox behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Botox heeft geen ernstige risico’s. Kort na de behandeling kunnen de geïnjecteerde gebieden blauw, rood verkleurd en licht gezwollen zijn. Dit zijn tijdelijke verschijnselen die vanzelf verdwijnen. De kans op complicaties is uiterst klein.

Gratis en vrijblijvend consult inplannen voor een botox behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox kosten’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu